Merhabalar , doğum fotoğrafçılığı yapan eşime yedek makine olarak 2. El bir A7 ii satın aldım. İstediğim lens mevcut olmadığı için canon lenslerimizi yeni makinemizde kullanmamızı sağlayacak sigma bir lens adaptörü aldım. Yalnız makinede netleme yaparken netleme noktaları seçiminde problem yaşıyorum; Sadece ekranda ki iki dikey çizgi arasında kalan alanda netleme noktası seçebiliyorum. Bu alanın dışına çıkamıyorum. Acaba yanlış bir ayarda mıyım? Yoksa adaptörle canon lens kullandığım için mi bu sorunu yaşıyorum?
Bmw G310GS Nasıl Bilirsiniz?
Arkadaşlar merhaba satılık 2015 Kawasaki Versys 650 bir motosikletim var hızlı satabilmek için fiyatını uygun tutmuştum. Bugün birisi 2018 Bmw G310GS ile takas üzerine de 6 000 TL teklif etti, aslında takasa açık değildim ama sonra küçük hacimli bir motosiklet büyük hacimlilere kıyasla daha kolay satılabilir diye düşündüm. Motor hakkında hiç bir bilgim yok. Motoru bilen, kullanan varsa bilgilendirebilir mi? Takas yaparsam mantıklı olur mu?
Merhaba, Eşim doğum fotoğrafçılığı yapıyor, doğum anında hem fotoğraf hem de video çekmesi gerekiyor. Bu sebeple sony zv-1 makineyi, Canon Eos 6d'nin tepesine yerleştirmek istiyorum, bir ucu flaş kızağına gececek tipte diğer ucu da vida tipinde bi aparat lazım. İnternette aradım ama bulamadım. Böyle bir aparat var mıdır, varsa adı nedir? Yardımlarınızı rica ediyorum. Saygılar
İkinci El Motosiklet Piyasası Hızı Nasıl
|
|
|
Sistemi Farklı Sürücü İle Açma
|
Verilerimi Kaybetmeden Nasıl Yeni Windows Kurabilirim?
|
Takimda Selcuk etkisi cok bariz
|
|
Meslek: Gayrimenkul Danışmanı
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 763
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 15.791 (Bu ay: 231)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 216 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor