Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (188. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.185
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 8 ile birlikte cihaz çöpe döndü resmen inanılmaz kasıyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Apple trnin bu konuda yapacağı bişey yok çünkü, appleın abddeki kendi forumuna yazsan bile seni dinleyip de güncelleme çıkaracaklarını sanmıyorum. Klasik apple işte, en az 3 güncelleme verir her cihazına ama sonuncu güncellemede cihaz çöpe döner, çünkü donanımı androidin güncel modellerine göre hep geriden gelir özellikle ram konusu, 2012de çıkardıkalrı cihaza 512 mb ram koyuyorlar, aynı zamanda android 2 gb ramlerden bahsediyor cihazlarda. Neyse bunu bilerek yapıyorlar, son güncelleme ile cihaz çöpe döndü bi üst modele geçme zamanı geldi artık desinler diye.

Bu arada mini ios 7.1 ile çok hızlı hala ios6 kullanan varsa ios 7.1e geçsin en azından, ios 6ya göre büyük yenilikler var, 8de o kadar fazla yenilik yok 7den ona geçmeye değmez hazır düzgün çalışıyorken.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

Apple trnin bu konuda yapacağı bişey yok çünkü, appleın abddeki kendi forumuna yazsan bile seni dinleyip de güncelleme çıkaracaklarını sanmıyorum. Klasik apple işte, en az 3 güncelleme verir her cihazına ama sonuncu güncellemede cihaz çöpe döner, çünkü donanımı androidin güncel modellerine göre hep geriden gelir özellikle ram konusu, 2012de çıkardıkalrı cihaza 512 mb ram koyuyorlar, aynı zamanda android 2 gb ramlerden bahsediyor cihazlarda. Neyse bunu bilerek yapıyorlar, son güncelleme ile cihaz çöpe döndü bi üst modele geçme zamanı geldi artık desinler diye.

Bu arada mini ios 7.1 ile çok hızlı hala ios6 kullanan varsa ios 7.1e geçsin en azından, ios 6ya göre büyük yenilikler var, 8de o kadar fazla yenilik yok 7den ona geçmeye değmez hazır düzgün çalışıyorken.

İstesinler Iphone 3GS de bile o Ios8'i yağ gibi optimize ederler. Altı üstü 3-4 tane kıytırık görsel efekt işletim sisteminde ne gelişmesi yeniliği oluyormuş da, donanım arkadan geliyormuş bu yüzden yeni makinelerde kasıyormuş? Alakası bile yok. Kassa kassa yeni 3d oyunlarda kasar ama işletim sisteminin kasması kesinlikle donanımın eskimesiyle alakasız. 3D oyun oynatan cihaz işletim sistemine eklenen 3-4 tane kıytırık pencere efektini ve eklenen yeni özellikleri mi kaldıramayacak mesela? 512 MB - 1GB ram IOS için zaten 2 - 3 GB ram demek. Çünkü IOS in ram ihtiyacı androidden daha düşük. Tıpkı Windows'un ram ihtiyacının Mac OS den düşük olması gibi. Ama 3GS ile 5 sene geçmesine rağmen yeni IOS ler çalışırsa millet telefon tablet almaz. Eh adamların uygun gördüğü kullanım ömrü de Iphone Ipad de yaklaşık 3 sene maclerde 5-6 sene. Mac için 5-6 sene kabul edilebilir ama mobil cihaz için 2.5 3 sene çok az bence. Çünkü modaya uymak için telefon değiştirmiyor herkes. Özellikle yabancı ülkelerde insanlar bizdeki kadar sık telefon değiştirmiyorlar. (Birkaç istisna avrupa ülkesi ve ABD hariç) Genelde telefon görgüsüzlüğü arap ülkelerinde ve Türkiye'de diğer tüm ülkelerden daha fazla. O yüzden yani telefon görgüsüzlüğü olmayan ülkelerde millet yenisine mecbur kalmadıkça almıyor diye apple böyle yapıyor. Birde eğer geçen senenin halen satılan modelini alırsanız kullanacağınız maks süre 2 yıla düşüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 16 Kasım 2014; 12:49:00 >

• Arkadaşlar 1 yılı uzun süredir kapaklı kılıfla kullandığım iPad Mini cihazım, bugün çok alçak bi mesafeden kılıfın açık halde düşmesi sonucu ekranı kırıldı. Ankara'dan hem fiyat hem işçilik olarak önerebileceğiniz yerler neredir? İşlem ücreti ne kadar tutar sizce?
  • iPhone Kullanıcılarına Müjde!
    Apple’ın mobil işletim sistemi, yeni iOS 8.1.1 güncellemesi tüm sorunları toparlamayı ve iPhone telefonları hızlandırmayı hedefliyor.

https://www.google.com.tr/webhp?sourceid=chrome-instant&ion=1&espv=2&ie=UTF-8#q=ios+8.1.1&lr=lang_tr

iOS 8 işletim sistemi ilk çıktığından beri çeşitli sorunlarla Apple’ın canını sıktı. Çeşitli performans sorunlarını düzeltecek güncellemesi 8.0.1 geri çekildi, arada tüm iCloud dosyalarını silebilecek bir bug keşfedildi ve genel olarak iOS 8 önceki sürümleri kadar kullanıcılardan ilgi görmedi.

Apple iOS 8.1 güncellemesi ile yığınla düzeltme ve geliştirme sundu, ayrıca dijital ödeme sistemi Apple Pay de geldi. Şimdi firma kalan performans sorunlarını da halletmek için iOS 8.1.1 güncellemesini çıkartmaya hazırlanıyor. Böylece yaşanan sıkıntılardan dolayı kendini affettirmek isteyen Apple, özellikle iPhone’ları hızlandırma niyetinde.

Uygulama geliştiricilerine beta olarak sunulan iOS 8.1.1 sürüm notlarında, özellikle iPhone 4S ve iPad 2 cihazları için daha yüksek performanstan ve stabiliteden bahsediliyor. Her zaman olduğu gibi çeşitli bug temizlemeler de gündemde. Böylece Apple halen %56 seviyesindeki oranı ile oldukça düşük olan cihazlara iOS 8 yüklenme miktarını da artırmayı hedefliyor. iPhone ve iPad kullanıcılarının %40’ı hala iOS 7 sürümlerini kullanıyor.

IOS 8.1.1 ile hızlanması müjdelenen Apple modellerini görmek için tıklayın.

• Apple, iOS 8.1.1′i bugün yayınlanabilir

Apple‘ın 2. betasını yayınladığı iOS’in hata düzeltme sürümü olan 8.1.1′in bugün yayınlanabileceği söyleniyor.

Bir Reddit kullanıcısına göre Apple, 8.1.1‘in umumi beta sürümlerine onay vermeyi bıraktı ve bu da iOS 8.1.1‘in final sürümünün çok yakında yayınlanadağı anlamına geliyor.

iOS 8.1.1, aynı zamanda Pangu Jailbreak‘in kullandığı açığı da kapaması bekleniyor. iPhone’larını Jailbreak’li kullanan kullanıcıların eğer iOS 8.1′e henüz geçmedilerse şimdi geçmelerini tavsiye ediyorum. Çünkü iOS 8.1.1 çıktığında Apple iOS 8.1′e onay vermeyi bırakacak ve 8.1.1′i yüklemek zorunda kalacaklar.
    http://edevat.technology/2014/11/12/apple-ios-8-1-1i-bugun-yayinlanabilir/

Apple iPad Mini [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 16 Kasım 2014; 15:01:00 >

• Beyler, ikincel bölümünden ipad mini aldım, üzerinde 7.1.1 yüklüymüş.8.1'e güncellemiyim değil mi ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Powerofdreams kullanıcısına yanıt
    Bence 8 eksikliğini hissedene kadar geçmenize gerek yok

• Eng. kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1.1 ile beraber performans artışı var, 8'e geçenler denesin.
    Zaten güncelleme ayrıntısında iPad 2 ve iP4s için iyileştirmeler içermektedir yazıyordu, bizim cihaz zaten iPad 2 donanımında.
  • Zendagi Migzara kullanıcısına yanıt
    7.1.2 ile 8.1.1'i performans açısından karşılaştırabilir misiniz? 7.1.2'den geçmeye değer mi acaba?

• bstsn B kullanıcısına yanıt
    712 nasıldı hatırlamıyorum şuan, beni rahatsız eden bir durumla karşılaşmadım 8de en baştan beri, cihazı öldürmüyor yani merak etmeyin.
    Canınız sıkılırsa geçin, öyle fark falan yok zaten ben meraktan geçmiştim.
  • engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    8.1.1e geçtiniz mi? Performans nasıl, 7.1.2den geçsem cihazın yavaşladığını hisseder miyim ya da başka sorunlar var mı?

• Sanki 8.1.1 cihazımı hızlandırdı bayağı.

• iPad Mini Retina

8.1.1 kesinlikle cihazın Wi-Fi özelliğinin sinyal kalitesini arttırdı ve hızlandırdı.Çekmeyen yerlerden artık pat diye Sayfayı Açıyor
    Çok güzel olmuş bu güncelleme

• quote:

Orijinalden alıntı: hitmachine16

8.1.1e geçtiniz mi? Performans nasıl, 7.1.2den geçsem cihazın yavaşladığını hisseder miyim ya da başka sorunlar var mı?

gayet güzel olmuş
  • Selam arkadaşlar. Android telefonumun şarjının sürekli bitmesinden bıktım. 700tl civarı bir ipad mini alayım diyorum. Fazla oyun oynamam, dolayısıyla cihaz beni sıkmaz fakat sim girişi olmayan model olduğu için whatsapp yüklenirmi acaba diye kararsız kaldım. Arada birkaç foto çekip wifi ile de internete bağlanan ben bu cihazı alsam sizce pişman olurmuyum?

• Esnafım, günde aralıklarla en az 4-5 saat ipad mini 1 kullanıyorum ve çok memnunum. 14 aydır aralıksız kullanıyorum. Bende sadece oyun ve internet için kullanıyorum. Whatsapp bir şekilde oluyor diyorlar ama biraz zor bir şey sanırım ben yapamadım.

• https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=99729472&p=1#99729472 arkadaslar iphone 6 plus aldığım için ipad mini 64 gb 4g modelimi 650 tl ye satısa cıkardım

• Ben iPad mini'yi hala ios 6.1.3 ile kullanıyorum.. Kardeşim ios 8.1.1'e güncellemişti, benim mini'ye göre daha fazla kasıyor. Özellikle safari'de ve oyunlarda bariz fark ediyor.
    Bu işlemci ve ram ile ios 6.1.3 tam stabilite..

• 
Sayfa: önceki 186187188189190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.