Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (189. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: frux

Ben iPad mini'yi hala ios 6.1.3 ile kullanıyorum.. Kardeşim ios 8.1.1'e güncellemişti, benim mini'ye göre daha fazla kasıyor. Özellikle safari'de ve oyunlarda bariz fark ediyor.
    Bu işlemci ve ram ile ios 6.1.3 tam stabilite..

Katılıyorum ben 2-3 uygulama IOS 7 ve üstü gerektiriyor diye güncelledim şuan çok pişmanım :(
  • Ben ios6 hastasıyım. cihazı ilk aldığımda ios 6 ile gedi. Biladerim sağolsun beynimi yıkadı uygulamaların çoğu 8.0 destekliyor ios 6da uygulama yükleyemezsin ios6 devri bitti derken ios 8.1e güncelledim. Meğersem ios6 yı sevmediği için 8.0ı merak ettiğinden yüklettirmiş. pişman ettirdi beni ios6ya dönebilsem geri dönerim. ios6 daha hızlı ama 8.1in ciddi yavaş olduğunu söylemek mümkün değil. 8.1.1 4S telefonumdan daha hızlı. yinede belirtmek isterim ki ios6 kullananlar sakın heves yapmasın boşuna. 2 dakikada hevesiniz gider geri dönmek istersiniz. Batarya konusuna deyinecek olursam gerçekten batarya konusunda çok memnunum sürekli kullanmada çok uzun süre dayandığını söylemek isterim.
  • Kızım oynasın diye İpad 1 almıştım.Büyük ve ağır diye Media Marktın kampanyasından ipad miniye geçtim.ipad illa beni güncelle diyor ama 8.1.1 e direkt güncelleyecek.8.1.1 in jealbreaki varmı ? İOS 6 da jailbreak yapsam sonra güncellesem olurmu ? Androidciyim ipadde acemiyim kusura bakmayın.Yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar daha önce iOS 6 ve 7'de sorunsuzca kullandığım kapaklı kılıfımın ayarı iOS 8 ile değişti. Önceden kılıfın kapağını kapatınca ekranda kararırdı ancak şimdi bunun ayarını bulamıyorum. Nasıl yapacağım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar tablette film izlerim, kitap okurum, arada oyun oynarım. Sizce bu şartlarda ipad mini mi, sony tablet s mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kskyigit K kullanıcısına yanıt
    tablet s dediğiniz samsung diye tahmin ediyorum.

film öncelik ise samsung avantajlı ve ekranı daha iyi ve büyük en boy oranından dolayı
    diğer tüm konularda ipad tavsiye olunur
  • "8.1.1 in jealbreaki varmı ? İOS 6 da jailbreak yapsam sonra güncellesem olurmu ?" diye sormuşuz ama cvp verebilecek kimse yokmu ?
  • pikalos kullanıcısına yanıt
    8.1.1 jb çıktı önce bu sürüme güncelleyip daha sonra jb yapmalısınız. ıos 6da jb yapıp sürüm yükseltirken jb uçar.

• Cvp için teşekkürler.Peki 8.1.1 jb için önerebileceğiniz bir site varmı ?
  • Arkadaşlar ios 8.1.1'e geçmemi önerir misiniz? Geçicem ama üşeniyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 8.1'den sonra ürünü aldığımdan beri hiç yaşamadığım kadar kasılmalar ve çökmeler yaşıyorum, cihazdan soğudum resmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-CB93988F3 -- 7 Aralık 2014; 19:46:45 >
  • 8.1.1'de düzeldiği söyleniyor, bu sürüme geçtiniz mi?
  • Herkese merhaba kolay gelsin. Ayri konu acmak istemedim burdan sorayim. Bir abimde 2 aylik cok temiz ipad mini var saniyorum ki 1. Nesil. Bana da uygun bir fiyata birakacak sizce alinir mi ipad mini ben cok uzagim ipadlere nedir ne degildir tam bilemiyorum. Twitter, tumblr ve birde thred isimli oyunu oynarim baska agir seylerde kullanmicam. Belki bazen film izlerim hepsi bunlar yani. Kutusu eksiksiz iki tane de kılıfı var. Ilan koymus oraya 650 yazmis ama bana fiyata takilma hallederiz dedi pazarlikla alirim onu ancak alinir mi onu bilemedim yardimci olursaniz sevinirim.

• orhan6894 kullanıcısına yanıt
    8'e yükseltilmediyse işinizi görür büyük ihtimal. film işi için hafızası 16 ise sıkıntı yapabilir. sık silmek gerekir. bir de yenisi de o fiyata satılıyor yankış bilmiyorsam. kılıf orjinal apple değilse ucuz olabilir
  • valla ben olsam yükseltmezdim.
  • Arkadaşlar 4 günlük yeni iPad Mini 3 16 GB Space Gray ihtiyaç fazlalığından ve kullanılmadığı için satıyorum, ilgilenenler ve ciddi düşünenler iletişime geçsin, pazarlık vardır sünnet olduğu için, hayırlı günler.
  • Arkadaşlar 1 haftadır IPAD Mini Wifi Only kullanıcısıyım. Benim için çok acil olarak pdf ve diğer tür ofis dosyalarını okuyup düzenleyecek uygulama(lar) lazım. Araştırdığımda goodreader öne çıkıyor ücreti 7 $. Buna yakın kabiliyette ve reklamlara boğmayan ücretsiz bir uygulama mevcut mudur? Yoksa bu dediğim işler için goodreader'dan başka çare yok mudur?

Bir de ionnotate var goodreader'a rakip. Her iki programı kullanan varsa yorum yapabilirse sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyRaWarrior -- 8 Aralık 2014; 15:14:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

8'e yükseltilmediyse işinizi görür büyük ihtimal. film işi için hafızası 16 ise sıkıntı yapabilir. sık silmek gerekir. bir de yenisi de o fiyata satılıyor yankış bilmiyorsam. kılıf orjinal apple değilse ucuz olabilir

Peki maksimum ne kadar fiyata almaliyim bu cihazi ? Apple kilifi degil sanirim biri standli digeri tasimali kilif

• orhan6894 kullanıcısına yanıt
    cihaz 650ye bulunabiliyor. kılıflar da 50 tl olsun. yakınlık derecenize göre fiyat tayin edebilirsiniz. Yakın ise 550-600 üst limit olabilir onu zarar ettirmemek isterseniz. yabancı olsa max 500 verir herhalde.

tanımadık biri olsa karışık. çünki ne kadar eski olduğu, faturalı mı, yoksa kaçak mı olduğu bilinmesi güç.

fiyat konusunda başka arkadaşlar daha iyi fikir verebilir. ben ikinci el alım satım yapmadım hiç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eng.

cihaz 650ye bulunabiliyor. kılıflar da 50 tl olsun. yakınlık derecenize göre fiyat tayin edebilirsiniz. Yakın ise 550-600 üst limit olabilir onu zarar ettirmemek isterseniz. yabancı olsa max 500 verir herhalde.

tanımadık biri olsa karışık. çünki ne kadar eski olduğu, faturalı mı, yoksa kaçak mı olduğu bilinmesi güç.

fiyat konusunda başka arkadaşlar daha iyi fikir verebilir. ben ikinci el alım satım yapmadım hiç

Az önce anlaştık hocam cihazın garantisi var 2 aylık cihaz zaten çiziksiz. 450ye alacağım.
  • 
Sayfa: önceki 187188189190191
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.