Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (191. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.039
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8.1.1 güncellemesinden sonra sıkıntılar yaşamaya başladım. Takılmalar, çökmeler, kapanıp açılmalar gibi sorunlar başladı. Ürünü ilk çıktığı zaman almıştım ve o günden bu güne herhangi bir sorun yaşamadım. 8.1.2 güncellemesi de kurtarmadı bu sorunlardan. Restore yaptım yine bir değişiklik yok. Elimden düşürmediğim iPad'imden soğudum resmen. Bu sorunu yaşayan ya da nasıl kurtulacağımı bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim.
  • Arkadaşlar hediye iPad mini geldi garantili kullanmak istemiyorum iOS a çok Alışık degılıl ılgılenen ancak arkds varsa 550tl dem verecem alacak arkadasa hayırlı olsn

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim iPad mini'yi hiç güncellemedim, hala ios 6.1.3 de

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iPad'im içine cin girmiş gibi kendi kendine bazı uygulamarı açıyo kapatıyor, kamerayı açıyo kapatıyor, sağa sola gidiyo. sanki dokunmatiğime bir başkası kontrol ediyor. 10-15 saniye sonra duruyor. 5 dakika sonra yine aynı.. bunun güncellemeyle mi alakası var acaba? iTunes üzerinden restore ettim, formatladım sorun yine aynı. ne yapmam lazım? başına gelen var mı?
  • Ttnet ve vatan kampanyalarında 699 tl iPad mini var. Bunlar 2 yıl önce çıkan mini mi? Almayı tavsiye edermisiniz
    Mini 1 mı 3 mü nasıl anlarım

Edit; imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustakil_Yazar -- 19 Şubat 2015; 23:20:28 >
  • 8.1.3 sıkıntı yaşayanlar var mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar elimde sıfır ipad mini kılıf var ürünün linki budur isteyen varsa gönderebilirim

• Apple ipad mini aldım arkadaşlar, 1.jenerason ve ios 7 yüklü olarak açıldı.
    ios 7 ve üzeri kullananlar wi-fi internete kaç saat bağlanabiliyorsunuz tek şarjla?
    Eskiden burada eski ios sürümleri ile insanlar 10 saat batarya gittiğini yazardı, yeni ios ile bu çok zor.çok hızlı batarya tüketiyor. bir de eski ios daha sade idi ve basitti. yeni ios çok detaylı ve dipsiz kuyu olmuş 50 tane özellik eklemişler.

Benim sizlere sormak istediğim önceki ipad mini kullananlarda hava durumu ve stocks özelliği bulunuyormuydu?
    Ben bir türlü bulamadım. stocks ve hava durumu bildirim merkezinden de ekleyemedim. hesap makinesi de yok. bunları neden apple ipad mini'de sunmuyor anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga164

Eger tabletinizdn sogumak istemiyorsaniz kesinlikle guncelleme yapmayin bence. iOS 7 idealdir o cihaz icin. Cunku kullanim sresinin azalmasinin yaninda performansida bi hayli dusmekte.
    Kullanim olarak 8-10 saat arasi oluyor genelde.
    Dediginiz uygulamalar nedense malesef bulunmuyor cihazda.

Ben imkan olsa ios 6ya dönmek isterdim...Yahu durduğu yerde internete girmesen bile batarya süresi %100 iken %90 oluyor bir süre sonra.

ios 8 ile 8-10 saat giriyormusunuz internete wi-fiden hic sarj etmeden? ipad mini kacıncı jenerasyon sizinki=?
  • Minidede ios 8.4 yükleyen oldu mu.

• quote:

Orijinalden alıntı: gooogle96

Minidede ios 8.4 yükleyen oldu mu.

ipad mini ilk jenerasyon cihazımda ios 8.4.1 kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: opua

quote:

Peki Performansı nasıl. Çökme falan oluyor mu. Bende 8.2 var. Memnun Değilim 8.4 yükleyim mi.

• quote:

quote:

quote:

Peki Performansı nasıl. Çökme falan oluyor mu. Bende 8.2 var. Memnun Değilim 8.4 yükleyim mi.

çökme falan yok ama ben ara sıra resetliyorum.

yani öyle yedekmiş icloud muş restore etmekmiş falan yok.

tamamını siler boş kullanırım. belki de bu yüzden pek sorun yaşamıyorum.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

çökme falan yok ama ben ara sıra resetliyorum.

yani öyle yedekmiş icloud muş restore etmekmiş falan yok.

tamamını siler boş kullanırım. belki de bu yüzden pek sorun yaşamıyorum.

Anladım teşekkürler.

• İos 9 yukleyen oldu mu ?

• Bekleyenler için bilgi vereyim ios 9 performansı 8 e benzer. Arstechnica da mini 1 için detaylı 8 -9 karşılaştırması var. Performas ve pil süresi aşağı yukarı aynı. Mini 1 ios 9 un getirdiği önemli özelliklerden (ekran bölme, güç tasarrufu gibi)yararlanamıyor ama 8 kullanıcıları güncel yazılımı kullanmak ve 9 ile gelen yenilikleri görmek için güncelleyebilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi someoneme -- 24 Eylül 2015; 10:47:54 >
  • ipad mini son 2 güncellemedir berbart halde ,

aşırı bir kasma (format attım falan yemedi olmadı)
    sesi kısıldı son güncellemede
    çoook kasıyor .

ne yapmak lazım ne tavsiye edersiniz . bildiğim kadarıyla geri döndürmek mümkün değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HarleyDavidson -- 14 Aralık 2015; 14:51:43 >
  • Bazı konular buldum arkadaşlar googleda. O yöntemlerin altında artık olmuyor yazmışlar downgrade işlemi için. Acaba eski sürüm programları kullanıp internet bağlantısı olmadan yapsam işe yarar mı? Mini 2 kullanıyorum 7.0.4 ile geldi 1 yıl kullandım. Uygulama yüklemek için yükseltmem gerekti. Pişmanım.

• http://www.sanalpazar.com/ipad-mini-retina-64-gb/i-57638945

Satlık ipad mini 2 64 gb ios 8.4 yüklü

750 tl

Havale ile alırsanız bir miktar daha duserim

• Arkadaşlar ipad mini alacam ama ilanlarda siyah diye görünen iki rengi mevcut biri iphone 5 ile gelen koyu lacivert gibi olan siyah biride spacegray renk siyah kasa daha sonra üretilenlerde renk güncellemesi mi oldu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 189190191192193
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.