Psn kardeşliğinde online oynamak mümkün mü?
merhaba arkadaşımın psn hesabındaki oyunu kendi cihazımda açıp eşzamanlı psnden birlikte online oynayabilir miyiz? benim kendi hesabımda plus var oyunu cihazıma indirip kendi hesabıma girip online girebilir miyim? pri ve sec muhabbeti nasıl oluyor?
şöyle anlatmak gerekirse ortak oynamak istediğimiz bir oyun var onun hesabında, ben cihazımda onun üyeliğiyle indirme yapsam pri ve sec hak devreye giriyor her neyse ben indirdiğim oyuna kendi hesabımdan girsem oda oyunu indirdiğimiz kendi hesabımdan multiplayer oynama şansımız var mı?
Windows 11 ses kısıklığı
merhaba yeni aldığım lenovo ideapad e win 11 güncellemesi geldi. Bende güncelledim hoparlör sesinde ciddi bir azalma oldu win 10 a göre nasıl düzeltirim win 11'i çok beğenmedim ama win 10 a dönmek için format atmakta zor geliyor. Win 10 a dönmeden cihazın sesini nasıl yükseltebilirim ?
|
Araştırma için anket
|
Merhaba bilgisayarda ds3 ü kablolu olarak kullanabiliyorum fakat bluetooth adaptörü alıp kablosuz kullanmak istiyorum .
TP-Link UB400 Bluetooth 4.0 Mini USB Adaptör alsam işime yarar mı iki ds3 bağlaya bilir miyim bu yolla .
Daha önce 2.0 bluetooth lazım olduğunu okudum 4.0 alsam çalışır gibi geliyor bana fakat çalışmazsa boşu boşunada adaptörü almak istemiyorum bilgisi olanlar yardımcı olabilir mi?
Şarkımı dinlemenizi istiyorum
Dinleyin bu sözü müziği benim diger sarkilarim kanalda mevcut gozleri yalanmisa bir bakin istersiniz en çok beğenilen o oldu .
Zatürre aşısı sonrası
|
Kendi şarkımı sizinle paylaşmak istiyorum .
|
Multiplayer için cod tavsiye
|
Bf oyunu tavsiye
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 10 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.202
İkinci El Bölümü Mesajları: 75
Konularının görüntülenme sayısı: 18.748 (Bu ay: 340)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic