Şimdi Ara

Multiplayer için cod tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bugün steam de call of duty indirimi var. Multiplayer oynamak içim cod alıcam pc warzonu u akıcı çalıştırmadı bide battleroyale mantıgı bana göre değil.

Sizlere sorum hangi oyunu tavsiye edersiniz oyuncusu çoktur eğlencelidir.

Cod ghost
    Cod bo2
    Cod MW3

diğer önerilerede açığım black ops1 ilk çıktığında ps3de çok uzun süre oynadım

• Bu ucunden en olusu ghosts, bo2 yada mw3 arasinda karar ver,steame gore bo2 daha populer gunluk oyuncu sayisi olarak,tabi girince her oyunda da cogu oyun modu bos,tdm-dominationda oyuncu bulursun , bunlardan daha populer mw2 var ama iste nihayetinde hepsi eski oyunlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n201 -- 13 Mayıs 2020; 11:59:28 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cod MW3 kurdum oyuncu bulamadım kaç saat denedim Cod MW2 de belli maplarda dönyor hayat dlclerin olduğu maplar yok oyuncu var geneli hile için açıyor sanırım Cod MW2de oyuncu bulursun dtm dm ve domda ama Cod MW3 de hiç bulamadım cod2 kurdum pb desteği olmadığı için alenene her türlü hile yapılıyor açık serverlerde adam wh ile öldürüyor sadece gülüyor sildim c0d4 uzun süre oynadım sildim cod bo deneyeceğim yeniden cod2de ratslarda güzel eğlendim ama cod4 den sonra insandiğer sürümleri arıyor :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.