Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.230
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

arkadaşlar ufak yeğenıMe ipad mini almak istiyorum kliksa'da 32 gb çok uygun fiyatli. Daha çok defans örnek angry birds ve defans oyunları oynamayı seviyor. Sizce oyunlarda sorun yaşanır mı ? Lütfen cevaplardan haberdar edin.

N.o.v.a falan oynatıyor bildiğim kadarıyla; sizin dediğiniz oyunlarda hayatta sıkıntı olmaz.
    Not: Youtube gaming on ipad mini videolarının yalancısıyım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu tablet yakın zamanda elimde ulaşacak. Size sorum :

Asphalt 8- GTA S.A - Gangstar Rio - Real Racing 2 oyunlarında kasma falan oluşturuyor mu ?

Teşekkürler

• celaldk kullanıcısına yanıt
    Hocam bu retina ekranlı tablet. Lütfen konu başlığını değiştirin. İnsanlar yanlış konulara girmesin .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad retina mini bilgilerinde işlemci olarak bazı sitelerde M7 bazılarında A7 olarak belirtilmiş. Nedir bu???
  • yüksel75 Y kullanıcısına yanıt
    Apple'ın iPhone 5S ile birlikte tanıttığı yeni işlemcisi A7. M7, bu işlemcinin yanında sadece jiroskopik sensörlerin verilerini işlemek üzere yerleştirilen ek bir işlemci. Yani cihazda A7 de M7 de var. Yeni mimarisinin kazandırdığı hızın yanısıra A7, A6'ya göre hareket bilgilerini işlemekten kurtularak da hız kazanmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: okankilic

Apple'ın iPhone 5S ile birlikte tanıttığı yeni işlemcisi A7. M7, bu işlemcinin yanında sadece jiroskopik sensörlerin verilerini işlemek üzere yerleştirilen ek bir işlemci. Yani cihazda A7 de M7 de var. Yeni mimarisinin kazandırdığı hızın yanısıra A7, A6'ya göre hareket bilgilerini işlemekten kurtularak da hız kazanmış.

yani tüm bir ipad mini retinalarda olan bir özellik değil mi? Hani alırken bir yanlışlık yapmayalım diye soruyorum. Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: yüksel75

quote:

Orijinalden alıntı: okankilic

yani tüm bir ipad mini retinalarda olan bir özellik değil mi? Hani alırken bir yanlışlık yapmayalım diye soruyorum. Teşekkürler

Tabii, alırken seçmeniz gereken sadece rengi, kapasitesi ve Sim kartlı olup olmayacağıdır. Hepsinde aynı işlemci var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bkarat

Evet arkadaşlar, 6.1.3ten 7.1e geçelim mi? Yavaşlama, kasma, takılma vs nasıl?

Ben de merak ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kenai

quote:

Ben de merak ediyorum.

Soruyu ben sormuştum, yanıt gelmeyince ben deneyeyim dedim. Ipad mini için konuşuyorum, en ufak bir kasma, takılma, yavaşlama olmadı. 6.1.3ten geçtim. Pişman olmayacaksınız.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: kenai

quote:

Ben de merak ediyorum.

Soruyu ben sormuştum, yanıt gelmeyince ben deneyeyim dedim. Ipad mini için konuşuyorum, en ufak bir kasma, takılma, yavaşlama olmadı. 6.1.3ten geçtim. Pişman olmayacaksınız.

Çok teşeederim, ben de mini için sormuştum. O zaman bende geçeyim.

• Merhabalar,

2 gün önce Ipad Mini aldım. Cihaz WPA2-PSK dışındaki şifrelemelere sahip modemlere bağlanabiliyor.
    Evdeki modemde WPA2-PSK şifrelemesini seçtiğimizde iPhone 4S ve 5 bağlanabiliyor fakat iPad Mini bağlanamıyor, 'Unable To Connect ...' hatasını veriyor.
    Modemin wireless şifremelesini WPA2 ye çevirerek denediğimizde ise sorunsuz bağlanabiliyor.
    WPA2-PSK şifrelemeli wifi a bağlanamaması donanımsal bir problem midir, bilgisi olan, daha önce bu problem ile karşılaşıp aşmış olan var mıdır?

Yazılım versiyonu 7.1

Teşekkürler

'Yeni Konu' altına taşınmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caladogan -- 17 Nisan 2014; 11:52:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: caladogan

Merhabalar,

2 gün önce Ipad Mini aldım. Cihaz WPA2-PSK dışındaki şifrelemelere sahip modemlere bağlanabiliyor.
    Evdeki modemde WPA2-PSK şifrelemesini seçtiğimizde iPhone 4S ve 5 bağlanabiliyor fakat iPad Mini bağlanamıyor, 'Unable To Connect ...' hatasını veriyor.
    Modemin wireless şifremelesini WPA2 ye çevirerek denediğimizde ise sorunsuz bağlanabiliyor.
    WPA2-PSK şifrelemeli wifi a bağlanamaması donanımsal bir problem midir, bilgisi olan, daha önce bu problem ile karşılaşıp aşmış olan var mıdır?

Yazılım versiyonu 7.1

Teşekkürler

'Yeni Konu' altına taşınmıştır.

Az önce modeme girip baktım şifreleme türü wpa/ wpa2 otomatik şeklindeydi ve ben onu manuel wpa2 yaptım hiç sorun olmadan direk bağlandım. Bağlanmayan cihazınızda bu ağı unut yapın sonra tekrar bağlanmayı deneyin.

• engin_er_26 kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Evde bende modemi WPA2 yaptığımda bağlandı, WPA2-PSK yaptığım zaman ise bağlanmıyor. Modeminiz destekliyor ise WPA2-PSK şifreleme ile de denemeniz mümkün müdür?

Teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: caladogan

Merhaba,

Evde bende modemi WPA2 yaptığımda bağlandı, WPA2-PSK yaptığım zaman ise bağlanmıyor. Modeminiz destekliyor ise WPA2-PSK şifreleme ile de denemeniz mümkün müdür?

Teşekkürler

zaten şu anda WPA2-PSK şeklinde önceden otomatikteydi.
    telefon ipad ve laptop bağlı şu an sorun yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi engin_er_26 -- 17 Nisan 2014; 15:12:29 >
  • Başlığa "retina" ifadesi koyun ! Yanlış anlaşılıyor.

• Herkese merhabalar arkadaşlar haftasınunmesia markt de ipad mini 16 gb 600 lira olacakmış tavsiye edermisiniz ben görüntüleme amaçlı içine matematik notlatı yüklemek için istiyorım birde 5s kullandıgım için iki cihazı birbiriyle baglarım diye düşünüyorum ama android bir tablet alırsam bunu yapamam

• Arkadaşlar, Kliksa'dan 32gb ipad mini aldım. Seste bir cızırtı söz konusu. Yani müzik dinleyip video falan izlemedim henüz ama denemek için bir iki oyun kurduk candy crush mesela. Oyundaki müzik cızırtılı çıkıyor. Nedendir acaba? Bir çözümü var mıdır?

edit: youtube'da ve karnaval radyoda da denedim yine cızırtı var ama şöyle bir durum söz konusu: cihaz masanın üstünde sabit durduğunda cızırtı yok. elimde dik bir şekilde dururken oluyor cızırtı. yine elimdeyken sağa doğru veya yukarıya doğru oynattığımda da cızırtı düzeliyor ama dediğim gibi elimde dik durduğu zaman epey bir cızırtı duyuluyor. sadece cızırtı değil, seste azalma da ve ses kalitesinde bozulma da oluyor :(

edit 2: ios 7.1 kurunca düzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahbap -- 20 Nisan 2014; 16:03:15 >
  • Arkadaşlar ilk versiyon mini kılıfı retinalı mini ye uygun oluyor mu?

• Arkadaslar ipad mini 16 gbalmistim gecen hafta.cihaz kapaliyken sarja taktigimda ekran pil simgesi cikmadan sarj oluyor. sorun nedir acaba?.

• arkadaşlar ben de ipad mini almak istiyorum ama oyun için daha çok istiyorum daha önce apple ürünü kullanmadım.herkes gibi film izlemek gazetelere bakmak vs yanında asphalt 8 gibi oyunlardan oynayacağım ek olarak sims free play oynanıyor muydu ipad mini de varsa oynayan söyleyebilir mi ?
    (ikinci el düşünüyorum)
    Not:Yeni üyeyim umarım yanlış yere yazmamışımdır öyleyse uyarırsanız çok iyi olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GIRALİÇEM -- 3 Mayıs 2014; 22:37:33 >
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.