Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Atacante

quote:

Orijinalden alıntı: khaos

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Hotspot yapmam için uygulamami indirmem gerekiyor ? Uygulama tavsıye edermisiniz.

bildigim kadar uygulama gerekmiyor
    Settings + Personal hotspot

Ben ayarlarda öyle bir şey görmedim daha ayrıntı verebilirmisiniz?

4g versiyonu mu?

evet 32gb 4g

ayarlar + kişisel erişim noktası

6.0.1 yüklü malesef ayarlarda öyle bir şey bulamadım?

nasıl ola bilir anlamadım...

hucresel veri aktif oluncadamı olmuyor??

Hücresel veri aktifkende değişin bir şey yok sizdekide 6.0.1 mi? belki ilgisi vardır??

evet ayni surum
    6.0.1

Hocam bendeki tek sıkıntı o değil HD wallpaper uygulaması ile indirdiğim wallpaperlar ne fotolarda nede albümde görünmüyor, (iPad 1 ve 2 de aynı programı problemsiz kullanabiliyordum) ayarlarda örneğin hücreden veriyi açma kapama resmen bazen dokunmamı algılamıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Hotspot yapmam için uygulamami indirmem gerekiyor ? Uygulama tavsıye edermisiniz.

Hotspot ayarlarını yapabildiniz mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Hotspot ayarlarını yapabildiniz mi?

Ayarları bulamadım hocam

• http://www.stickerboy.net/ Buna bir göz atın arkadaşlar gittikçe popülerleşiyor. Ben siparişimim verdim mini için

• İpad mini 4g kullanan arkadaşlar ayarlar içinde kişisel erişim noktası seçeneğiniz var mı? Bakıp yazabilirmisiniz?

• quote:

İpad mini 4g kullanan arkadaşlar ayarlar içinde kişisel erişim noktası seçeneğiniz var mı? Bakıp yazabilirmisiniz?

Bende yok..
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

İpad mini 4g kullanan arkadaşlar ayarlar içinde kişisel erişim noktası seçeneğiniz var mı? Bakıp yazabilirmisiniz?

Bende yok..

cok acaip ama bende var? sepep ne ola ki?
    bana ipad miniyi Dubaiden aldilar, baska ülke icin uretilmis Mini oldugu ola bilir mi?

• quote:

simdi Apple sitesinden buldum:

NOTE: This feature may not be available in all areas. Additional fees may apply. Contact your carrier for more information.

• quote:

quote:

NOTE: This feature may not be available in all areas. Additional fees may apply. Contact your carrier for more information.

Tvt den alınmış resmi distribitör garsntili cihaz kullanıyorum

• quote:

quote:

quote:

Tvt den alınmış resmi distribitör garsntili cihaz kullanıyorum

NOT: Bu özellik tüm bölgelerde mevcut olmayabilir. Ek ücrete tabi olabilir. Daha fazla bilgi için operatörünüze başvurun.

• Tr garantili cihazlar desteklemiyor demekki muhtemelen 6.0.2 ye geçmekte durumu değiştirmeyecektir

• quote:

Tr garantili cihazlar desteklemiyor demekki muhtemelen 6.0.2 ye geçmekte durumu değiştirmeyecektir

Versiyonla ilgisi yok şu an için. Ben 6.0.2 kullanıyorum.

• Kisisel erisim noktasinin ipadde olmasi biraz gereksiz degilmi?? Bende ipad 1 var kisisel erisim noktasi yok iphoneda var .. İphondan kisisel erisimi acip cok rahat ipad 1 den nete girebiliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

http://www.stickerboy.net/ Buna bir göz atın arkadaşlar gittikçe popülerleşiyor. Ben siparişimim verdim mini için

Gerçekten güzel. Smart cover yerine tercih edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

http://www.stickerboy.net/ Buna bir göz atın arkadaşlar gittikçe popülerleşiyor. Ben siparişimim verdim mini için

Gerçekten güzel. Smart cover yerine tercih edilebilir.

sitesi o kadar dandik ki tam olarak ne alıyorum anlamadım. Biraz kurcalayım bakalım.

• quote:

Orijinalden alıntı: SİMBA

Kisisel erisim noktasinin ipadde olmasi biraz gereksiz degilmi?? Bende ipad 1 var kisisel erisim noktasi yok iphoneda var .. İphondan kisisel erisimi acip cok rahat ipad 1 den nete girebiliyorum

Herkeste iPhone yok ayrıca ben iPad mini üzerinden neti paylaşmak istiyorum

• onceleri iPad Mini notebooktan sarj olmazken ve ya cok az sarj olurken ASUS Ai Charger kurduktan sonra arada baya fark var, tavsiye ederim!
  • İnternet Paylaşmak için bi uygulama yokmu pekii

• Bugun bende 32gb siyah aldım.smart cover ve ekran koruyucu tavsiye edebilecegınız yer varmı arkadaslar?

Birde retına olayı cok goze batmıyor .sanki retına gibi ekran.goze hıc batmıyor .

Birtek oyunlarda cok az cozunurluk farkını hissettım .iphone 4s in sanırım hem kuvuk ekran hemde retına olusu az fark edıyor .

Ancak dedıgım gibi retına ekran olmayısı cok eksi gibi durmuyor .alacak arkadslara ipad mini yi tavsiye ederım

• 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.