Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yaki83

İnternet Paylaşmak için bi uygulama yokmu pekii

Tether.com ile iPhone'da kisitli sebekelerde interneti paylastirmak mumkun ama yillik $30 kullanim ucreti var. iPhone ile calisan iPad ile de calisir diye dusunuyorum ama arastirma yapmak lazim.

Onun disinda Jailbreak ile de mumkun olacagini dusunuyorum, kesin uygulamasi vardir Cydia'da...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalasef jb suan yok işte

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

İpad mini 4g kullanan arkadaşlar ayarlar içinde kişisel erişim noktası seçeneğiniz var mı? Bakıp yazabilirmisiniz?

Vodafone data hattı kullanıyorum bende de yok. Neden acaba? Şebeke ile ilgisi olabilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

Tr garantili cihazlar desteklemiyor demekki muhtemelen 6.0.2 ye geçmekte durumu değiştirmeyecektir

İndex bilgisayar garantili vodafone data hattı kullanılan ipadim de 6.02 versiyon yüklü olmasına rağmen gözükmüyor..

Apple iPad Mini [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 4 Ocak 2013; 9:49:45 >
  • Buda vodafone speedtest sonucum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZodiaK123 -- 4 Ocak 2013; 9:57:46 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: by _GoKhAn

Bugun bende 32gb siyah aldım.smart cover ve ekran koruyucu tavsiye edebilecegınız yer varmı arkadaslar?

Birde retına olayı cok goze batmıyor .sanki retına gibi ekran.goze hıc batmıyor .

Birtek oyunlarda cok az cozunurluk farkını hissettım .iphone 4s in sanırım hem kuvuk ekran hemde retına olusu az fark edıyor .

Ancak dedıgım gibi retına ekran olmayısı cok eksi gibi durmuyor .alacak arkadslara ipad mini yi tavsiye ederım

aynen oyle, biraz once bir teknomarkette ipad 3 retina ekranla, ipad mini ekranini yan yana seyr ettim.. buyuk fark goremedim, sirf retina icin mesela 150 dolar ilave vermem..

kilif icin Nillkin marka tavsiye ederim, forumda baya övulmus, bizde siparisi verdik ebaydan, bekliyoruz.. 25 dolar kilif+ ekran koruyucu film, free shipping.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

quote:

Bugun bende 32gb siyah aldım.smart cover ve ekran koruyucu tavsiye edebilecegınız yer varmı arkadaslar?

Birde retına olayı cok goze batmıyor .sanki retına gibi ekran.goze hıc batmıyor .

Birtek oyunlarda cok az cozunurluk farkını hissettım .iphone 4s in sanırım hem kuvuk ekran hemde retına olusu az fark edıyor .

Ancak dedıgım gibi retına ekran olmayısı cok eksi gibi durmuyor .alacak arkadslara ipad mini yi tavsiye ederım

aynen oyle, biraz once bir teknomarkette ipad 3 retina ekranla, ipad mini ekranini yan yana seyr ettim.. buyuk fark goremedim, sirf retina icin mesela 150 dolar ilave vermem..

kilif icin Nillkin marka tavsiye ederim, forumda baya övulmus, bizde siparisi verdik ebaydan, bekliyoruz.. 25 dolar kilif+ ekran koruyucu film, free shipping.

bahsettiğiniz kılfın ebay linkini verebilir misiniz acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    quote:

http://www.ebay.com/itm/New-NILLKIN-Leather-Cover-Case-LCD-Screen-Protector-For-Apple-iPad-Mini-/160942127285?ssPageName=ADME:X:eRTM:US:1123

• quote:

Orijinalden alıntı: manyakurt

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

http://www.stickerboy.net/ Buna bir göz atın arkadaşlar gittikçe popülerleşiyor. Ben siparişimim verdim mini için

Gerçekten güzel. Smart cover yerine tercih edilebilir.

sitesi o kadar dandik ki tam olarak ne alıyorum anlamadım. Biraz kurcalayım bakalım.

bende aksine çok beğendim siteyi Her ürün açıkca gözüküyor her renk seçeneği var falan :)

• quote:

quote:

http://www.ebay.com/itm/New-NILLKIN-Leather-Cover-Case-LCD-Screen-Protector-For-Apple-iPad-Mini-/160942127285?ssPageName=ADME:X:eRTM:US:1123

Merhaba,
    Yalnız bu üye tr ye gönderim yapmıyor.siz nasıl alabildiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: kerempo

quote:

quote:

Merhaba,

Alıntıları Göster
    quote:

Merhaba,

oylemi? ben Azerbaycandayim, free shipping to Aze yazmis...
    hem ben alirken 26 dolardi, fiyat biraz dusmus..

Turkiye icin NILLKIN Leather Cover Case For Apple iPad Mini yazarak araya bilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Atacante -- 4 Ocak 2013; 21:46:06 >

• Arkadaşlar ölü piksel sorunu için ipadimi Bilkom Trabzon Servisi'ne gönderdim,büyüteçle bakmamıza rağmen ölüpiksel bulamadık diye ipadi değiştirmeden geri göndermişler.teknisyenlerin büyüteçle göremediği ölü pikselleri ben çıplak gözle nasıl görebiliyorum onu anlamadım bide karşı ödemeli yapmışlar kargoyu
    Kocaelide ikamet ediyorum,buradaki Apple bayi misbah firmasına versem değiştirirlermi tableti ?
    Şimdi tableti verip tekrar 1 hafta beklemek istemiyorum ama ölü piksel için ilk 15 gün içinde servise vermemiz lazımmış galiba(gerçi bundan tam emin değilim)

• iPad'in şarjı kaç saat gidiyor diye merak edenlere..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi namre3kutuk -- 5 Ocak 2013; 4:46:59 >
  • Şu sürekli takıldığı söylenen NOVA3 ü dün indirdim. En ufak bir takılma yaşamadım. Ara sıra oyun yavaşlıyor ama oda oyundan zaten, oyuna o an yön veremiyorsunuz sadece ateş edin diyor slow motion gibi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: manyakurt

quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

http://www.stickerboy.net/ Buna bir göz atın arkadaşlar gittikçe popülerleşiyor. Ben siparişimim verdim mini için

Gerçekten güzel. Smart cover yerine tercih edilebilir.

sitesi o kadar dandik ki tam olarak ne alıyorum anlamadım. Biraz kurcalayım bakalım.

bende aksine çok beğendim siteyi Her ürün açıkca gözüküyor her renk seçeneği var falan :)

• Bu kılıt ekranında resımleri slayt yapan bir tuş varya acaba onu ozellestrebıiıyormuyuz ??

• quote:

quote:

Bu ürün kaç günde gelir.

• quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

quote:

Bu ürün kaç günde gelir.

25, aksam siparis ettim, Azerbaycana, hala gelmedi... saticiya mail attim, cevap yazmis ve link verdi ki, urunu yollamis:

2012-12-26 15:40:01 Posted through Hong Kong Post

• quote:

Orijinalden alıntı: EXIST

Arkadaşlar ölü piksel sorunu için ipadimi Bilkom Trabzon Servisi'ne gönderdim,büyüteçle bakmamıza rağmen ölüpiksel bulamadık diye ipadi değiştirmeden geri göndermişler.teknisyenlerin büyüteçle göremediği ölü pikselleri ben çıplak gözle nasıl görebiliyorum onu anlamadım bide karşı ödemeli yapmışlar kargoyu
    Kocaelide ikamet ediyorum,buradaki Apple bayi misbah firmasına versem değiştirirlermi tableti ?
    Şimdi tableti verip tekrar 1 hafta beklemek istemiyorum ama ölü piksel için ilk 15 gün içinde servise vermemiz lazımmış galiba(gerçi bundan tam emin değilim)

hocam kac tane ölü pixel var ipadinde?
    bildigim kadar onun bir standarti var, mesela 3-5 ve ya 7 taneden azsa geri iade edilmiyor..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

quote:

Bu ürün kaç günde gelir.

25, aksam siparis ettim, Azerbaycana, hala gelmedi... saticiya mail attim, cevap yazmis ve link verdi ki, urunu yollamis:

2012-12-26 15:40:01 Posted through Hong Kong Post

Yuh. O kadar gün nasıl beklediniz anlamadım. Ben o kadar gün ürünü kılıfsız kullansam ürünün çoktan haşat olur. biraz fazla verip 1 saatte kılıf almak daha mantıklı bencxe3... :)

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.