Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

Orijinalden alıntı: mr_wizard

Sizce ipad mini mi alıyım ipad 3 mü

Boyut olarak mini çok kullanışlı ancak büyük işinize yarayacaksa 4 alın.(3 kesinlikle almayın 4 bile inanılmaz ısınırken 3 ü düşünmek bile istemiyorum.) Ben ipad 2 den miniye geçtim mutluyum, kardeşim ise ipad 4 kullanıyor miniyi çok küçük buluyor.

Cevabiniz icin tesekkur ederim bir sorum daha olucak mini de film izlemek zevkli oluyor mu benim suanda kulladigim telefon 9900 iphone 5 alma sansimda var 9900 un sarji guzel gidiyo onun yanina mini alsam daha mi mantikli olur ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • vatandan 1030 tl ye ipad mini 4g li alan arkadaslar hala o fiyata varmi ?yada en ucuz 4 gli 16 gb nerede ne kadar? sagolun....

• İpad mini ye switcheasy den canvas kılıf sipariş ettim,gelince buradan deneyimlerimi paylaşırım.İnternetten çok güzel görünüyor ama bakalım...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi bu alet en az 2 sene iphone 5 ile beraber çıkacak olan güncellemeleri alır değil mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

şimdi bu alet en az 2 sene iphone 5 ile beraber çıkacak olan güncellemeleri alır değil mi?

Evet alır o yönden sıkıntınız olmasın.

• Aveada kontratli mini goren varmi istanbul anadolu yakasinda..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

Sizce ipad mini mi alıyım ipad 3 mü

Boyut olarak mini çok kullanışlı ancak büyük işinize yarayacaksa 4 alın.(3 kesinlikle almayın 4 bile inanılmaz ısınırken 3 ü düşünmek bile istemiyorum.) Ben ipad 2 den miniye geçtim mutluyum, kardeşim ise ipad 4 kullanıyor miniyi çok küçük buluyor.

Cevabiniz icin tesekkur ederim bir sorum daha olucak mini de film izlemek zevkli oluyor mu benim suanda kulladigim telefon 9900 iphone 5 alma sansimda var 9900 un sarji guzel gidiyo onun yanina mini alsam daha mi mantikli olur ?

Film izlemek gayet keyifli ancak bir ipad 4 değil. :) Bir masa üstüne koyup izlediğinizde ipad 4 çok zevkli oluyor ancak elde tutup izlendiğinde hafifliğinden dolayı ipad mini insanı mest ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Arkadaşlar,adamlar cihazı hafifletmiş 300 gram gibi bir ağırlığı var,burdaki kılıfları görünce deli oluyorum..Cihazdan daha kalın ve en az 70 gram ağırlığını arttıracak kılıflara bunlar nasıl diyorsunuz..
    Ben bunu aldım inanlımaz memnunum..İncecik üstelik smart cover özelliği var..Sert plastik üstelik yanında film ve kalem de hediye çıktı..Film pek kaliteli değil aslında(kamera deliği biraz yukarda kaldı) ama işimi gördü..İpad i tam kavradı kılıf..

http://www.sanalpazar.com/Ipad-Mini-Smart-Cover-Uyku-Modlu-Stand-Kilif__isp5575674

Buyrun..Ben siyah aldım..

Aynı şekilde smart cover özelliklerine sahip yumuşak silikon kılıf arıyorum en azından çıkarması takması daha kolay olur

• quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

Arkadaşlar,adamlar cihazı hafifletmiş 300 gram gibi bir ağırlığı var,burdaki kılıfları görünce deli oluyorum..Cihazdan daha kalın ve en az 70 gram ağırlığını arttıracak kılıflara bunlar nasıl diyorsunuz..
    Ben bunu aldım inanlımaz memnunum..İncecik üstelik smart cover özelliği var..Sert plastik üstelik yanında film ve kalem de hediye çıktı..Film pek kaliteli değil aslında(kamera deliği biraz yukarda kaldı) ama işimi gördü..İpad i tam kavradı kılıf..

http://www.sanalpazar.com/Ipad-Mini-Smart-Cover-Uyku-Modlu-Stand-Kilif__isp5575674

Buyrun..Ben siyah aldım..

bende bundan aldım ama daha kargolamadı ve mesajlarımada cevap vermedi satıcı,hangi renkleri var elinde ?

• iki haftadır kullanıyorum. ipad 2 de var . steve haklıymış... ipad in boyutu budur demişti... sadece evde kullanacaksanız mini almayın. çok mobil im çok da kitap okurum diyorsanız, navigasyonum hep yanımda olsun derseniz mini çok kullanışlı . palto cebi ceket cebi hepsine sığıyor. kitap okurken mini iyi nette sörf yaparken 10 inch in rahatlığına yaklaşamaz. özetle. bir tek ipad iniz olacaksa 10 inch... sürekli mobilim derseniz mini. bütçe uygunsa her ikisi birden...

• quote:

Orijinalden alıntı: cheg

iki haftadır kullanıyorum. ipad 2 de var . steve haklıymış... ipad in boyutu budur demişti... sadece evde kullanacaksanız mini almayın. çok mobil im çok da kitap okurum diyorsanız, navigasyonum hep yanımda olsun derseniz mini çok kullanışlı . palto cebi ceket cebi hepsine sığıyor. kitap okurken mini iyi nette sörf yaparken 10 inch in rahatlığına yaklaşamaz. özetle. bir tek ipad iniz olacaksa 10 inch... sürekli mobilim derseniz mini. bütçe uygunsa her ikisi birden...

Vallahi ben mini kullanıyorum, weble ilgili hiç sıkıntım yok. Sadece gazete okurken sorun oluyor, onlar da zaten 1 aylık deneme sürümü, 1 ay sonra ücretleneceği için kullanmayacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

iki haftadır kullanıyorum. ipad 2 de var . steve haklıymış... ipad in boyutu budur demişti... sadece evde kullanacaksanız mini almayın. çok mobil im çok da kitap okurum diyorsanız, navigasyonum hep yanımda olsun derseniz mini çok kullanışlı . palto cebi ceket cebi hepsine sığıyor. kitap okurken mini iyi nette sörf yaparken 10 inch in rahatlığına yaklaşamaz. özetle. bir tek ipad iniz olacaksa 10 inch... sürekli mobilim derseniz mini. bütçe uygunsa her ikisi birden...

Vallahi ben mini kullanıyorum, weble ilgili hiç sıkıntım yok. Sadece gazete okurken sorun oluyor, onlar da zaten 1 aylık deneme sürümü, 1 ay sonra ücretleneceği için kullanmayacağım.

hocam sorun oluyor derken biraz açar mısınız ?

• quote:

Orijinalden alıntı: KingExe

quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

hocam sorun oluyor derken biraz açar mısınız ?

Yazılar küçük kaldığı için ekranı büyütmek gerekiyor. Retina ekran olmadığı için de çok az da olsa görüntü de bozulma oluyor.

• Şu jb cıksada kişisel erişim noktasını halletsem..

• iPad mini 16gb wifi beyaz modeli almak isteyen arkadaşlar varsa bilkom store a gelmiş
    mail geldi az önce

• dün ilk defa inceleme fırsatım oldu ipad miniyi, gerçekten çok güzel ve kullanışlı. benim aklıma takılan ekranıydı retina olmayınca, yeni ipad ile yanyana getirmediğiniz sürece dikkat çekmiyor, ama yanyana baktığınızda fark belli oluyor ama rahatsız edici değil. fakat ben yinede retinayı beklemeye karar verdim ekran dışında cihaz özellikle siyah olanı tasarımı harika olmuş. alınması gereken bir tablet
  • iPhone 5 - iPad Mini ikilisi

Telefon olarak iPhone 3Gs'den iPhone 5'e geçtim
    Malumunuz retina ekrandan dolayı şarj problemimiz büyük...
    Bugün 23 liraya yan sanayi şarj kablosu almak zorunda kaldım arabada usbden şarj edeceğim.

Birde Samsung NP350-U2B 12,5 yarı ultrabook dizüstüm var... (Kasası 11,6" macbook air ile aynı büyüklükte)
    Normalde şarjı 4-5 saat gidiyordu artık 2-3 saat zor dayanıyor... 1 senelik cihaz

Apple'ların pili meşhur olduğundan 13" macbook pro alayım dedim oda 3000 liradan başlıyor. gereksiz pahalı

Bir ara patronun ipad 1'ini kullandım 5-6 saat wi-fiden video izledim daha %40 pili vardı...

iPad mini de 10 saat pili gidiyor yazıyor özelliklerinde. Hemde ince ve hafif...
    ve 7 yerine 8" olmasıda güzel olmuş ipad ile yan yana koyup karşılaştırdım çokda aşırı küçük değil.

Gerçekten 9-10 saat pili gider mi ?... Maksadım dizüstünü heryere taşımamak gerekirse işyerinde bırakmak
    vede mini yi her yere kolayca taşıyabilirim. evde zaten youtube-facebook v.s. kullanıyoruz. photoshop v.s. her an lazım olmuyor.
    pdf kitap ve kılavuzları okumak için bir tablete de ihtiyaç duyuyorum aslında ama 10" olanıda çok kaba gelecek gibi geliyor
    Bir ara samsung galaxy 8.9" lere bakmıştım

kafama takılan soru 5 varken iPad mini almak çok mu gelecek ?
    kafama takıldı size danışayım dedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .:. -- 10 Ocak 2013; 18:00:58 >

• Ces 2013 fuarı haberleri sonrası Ipad Minin donanımı tarihi eser gibi kaldı yahu

• quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

iPad mini 16gb wifi beyaz modeli almak isteyen arkadaşlar varsa bilkom store a gelmiş
    mail geldi az önce

Fiyat iyi fakat bonus hariç ( 12 taksit'te koymuyor ) vade farkı koyuyor. 900 Tl'ye yaklaşıyor yine.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 10 Ocak 2013; 19:48:32 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:.

iPhone 5 - iPad Mini ikilisi

Telefon olarak iPhone 3Gs'den iPhone 5'e geçtim
    Malumunuz retina ekrandan dolayı şarj problemimiz büyük...
    Bugün 23 liraya yan sanayi şarj kablosu almak zorunda kaldım arabada usbden şarj edeceğim.

Birde Samsung NP350-U2B 12,5 yarı ultrabook dizüstüm var... (Kasası 11,6" macbook air ile aynı büyüklükte)
    Normalde şarjı 4-5 saat gidiyordu artık 2-3 saat zor dayanıyor... 1 senelik cihaz

Apple'ların pili meşhur olduğundan 13" macbook pro alayım dedim oda 3000 liradan başlıyor. gereksiz pahalı

Bir ara patronun ipad 1'ini kullandım 5-6 saat wi-fiden video izledim daha %40 pili vardı...

iPad mini de 10 saat pili gidiyor yazıyor özelliklerinde. Hemde ince ve hafif...
    ve 7 yerine 8" olmasıda güzel olmuş ipad ile yan yana koyup karşılaştırdım çokda aşırı küçük değil.

Gerçekten 9-10 saat pili gider mi ?... Maksadım dizüstünü heryere taşımamak gerekirse işyerinde bırakmak
    vede mini yi her yere kolayca taşıyabilirim. evde zaten youtube-facebook v.s. kullanıyoruz. photoshop v.s. her an lazım olmuyor.
    pdf kitap ve kılavuzları okumak için bir tablete de ihtiyaç duyuyorum aslında ama 10" olanıda çok kaba gelecek gibi geliyor
    Bir ara samsung galaxy 8.9" lere bakmıştım

kafama takılan soru 5 varken iPad mini almak çok mu gelecek ?
    kafama takıldı size danışayım dedim.

10 saat hikaye arkadaşım , 12 saatten az gittiğini görmedim hatta rekorum 18 küsür saat. Ama devamlı kullanım değil , mesela 2 saat kullandım sonra uykuya geçti. Fotoğrafını da eklemiştim.
    Bu cihazı iPhone ile karşılaştırmak haksızlık olur. Kesinlikle farklı bir deneyim.

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.