Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (25. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kulaklık deneyen var mı bende çok az ses çıkıyor bir çok kulaklık denedim aynı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık olarak philips oneill taç kulaklık var denedim,ses mükemmel,hatta ipad2 vardı daha önce onda da aynı kulaklık ile denemiştim ipad 2 den iyi ses veriyor mini bana göre...
    Bugün Switcheasy den sipariş ettiğim canvas kılıfım geldi.Arkadaşlar kesinlikle mükemmel,herkese tavsiye ederim.Çok kısa sürede teslim ediyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Arkadaşlar kulaklık deneyen var mı bende çok az ses çıkıyor bir çok kulaklık denedim aynı

Sesi gayet iyi. Varsa imkanınız başka bir cihazla deneyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: hidoriumen

Kulaklık olarak philips oneill taç kulaklık var denedim,ses mükemmel,hatta ipad2 vardı daha önce onda da aynı kulaklık ile denemiştim ipad 2 den iyi ses veriyor mini bana göre...
    Bugün Switcheasy den sipariş ettiğim canvas kılıfım geldi.Arkadaşlar kesinlikle mükemmel,herkese tavsiye ederim.Çok kısa sürede teslim ediyorlar.

Switcheasy'den birkaç tane resim koyabilirmisiniz ? Ayrıca kaç günde teslim ettiler ?
  • Arkadaşlarwww.escmarket.com dan 1090 tlyr 16 gb 4g model aldım. Fiyatı gayet ucuz ve ertesi gün elime ulaştı. Almak isteyenlere tavsiye edebileceğim bir site.

• arkadaşlar ipad mini kullanıp sonradan pişman olan yada oyunlarda donma ,web yada filmde sıkıntı yaşayan var mi acaba.bir türlü karar veremedim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Orijinalden alıntı: .:.

iPhone 5 - iPad Mini ikilisi

Telefon olarak iPhone 3Gs'den iPhone 5'e geçtim
    Malumunuz retina ekrandan dolayı şarj problemimiz büyük...
    Bugün 23 liraya yan sanayi şarj kablosu almak zorunda kaldım arabada usbden şarj edeceğim.

Birde Samsung NP350-U2B 12,5 yarı ultrabook dizüstüm var... (Kasası 11,6" macbook air ile aynı büyüklükte)
    Normalde şarjı 4-5 saat gidiyordu artık 2-3 saat zor dayanıyor... 1 senelik cihaz

Apple'ların pili meşhur olduğundan 13" macbook pro alayım dedim oda 3000 liradan başlıyor. gereksiz pahalı

Bir ara patronun ipad 1'ini kullandım 5-6 saat wi-fiden video izledim daha %40 pili vardı...

iPad mini de 10 saat pili gidiyor yazıyor özelliklerinde. Hemde ince ve hafif...
    ve 7 yerine 8" olmasıda güzel olmuş ipad ile yan yana koyup karşılaştırdım çokda aşırı küçük değil.

Gerçekten 9-10 saat pili gider mi ?... Maksadım dizüstünü heryere taşımamak gerekirse işyerinde bırakmak
    vede mini yi her yere kolayca taşıyabilirim. evde zaten youtube-facebook v.s. kullanıyoruz. photoshop v.s. her an lazım olmuyor.
    pdf kitap ve kılavuzları okumak için bir tablete de ihtiyaç duyuyorum aslında ama 10" olanıda çok kaba gelecek gibi geliyor
    Bir ara samsung galaxy 8.9" lere bakmıştım

kafama takılan soru 5 varken iPad mini almak çok mu gelecek ?
    kafama takıldı size danışayım dedim.

10 saat hikaye arkadaşım , 12 saatten az gittiğini görmedim hatta rekorum 18 küsür saat. Ama devamlı kullanım değil , mesela 2 saat kullandım sonra uykuya geçti. Fotoğrafını da eklemiştim.
    Bu cihazı iPhone ile karşılaştırmak haksızlık olur. Kesinlikle farklı bir deneyim.

Valla tam bilemiyorum 10" güzel ama bir süre sonra ağır geliyor ele... Mini çok hafif ama o ekran yeter mi pdf kitap okumaya nette gezip video izlemeye falan.. Beni cezbeden zaten pil ömrü muhakkak ya ipad 4 yada mini alacağım...

• 6.0.2 guncellemesi ile wifi sorununun ortadan kalktığı söyleniyor ama evdeki wifi şifrem biraz uzun ve komplex, i5 bağlanırken mini bağlanmadı. Defalarca resetledim, restore ettim aynı. Aynı mini şirketteki basit şifre ile bağlanabildi. Evdeki modem şifresini değiştirdim, daha basit bir şifre ile bağlanabildim. Ama dışarıda bu pek mümkün değil tabii.bu sorunu yaşayan var mı başka?? Bu arada cihaz wifi+4G.

Bu arada hem i5 hem mini sahibi olarak 5 varken mini gerekli mi diyenler için gerçekten çok çok ayrı kategoriler, iPad2 den sonra ise çok farklı bir boyut bence.

• Arkadaslar bütün sayfaları okuyamadım sorulduysa kusura bakmayın sadece wifi olan modelde GPS özelliği var mi? Teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarrega

Arkadaslar bütün sayfaları okuyamadım sorulduysa kusura bakmayın sadece wifi olan modelde GPS özelliği var mi? Teşekkürler.

GPS ozelligi sadece 4G versiyonunda var

• quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

Kulaklık olarak philips oneill taç kulaklık var denedim,ses mükemmel,hatta ipad2 vardı daha önce onda da aynı kulaklık ile denemiştim ipad 2 den iyi ses veriyor mini bana göre...

Switcheasy'den birkaç tane resim koyabilirmisiniz ? Ayrıca kaç günde teslim ettiler ?

Fotoğraf akşam koyarım,4 günde geldi...10dolar kargo alıyorlar,aldığım kılıf 40dolar,kılıfta otomatik uyutma özelliği var.Ve gerçekten kaliteli ,ha birde yanında ekran koruyucu gönderiyorlar.Parlak olanlardan,çok kaliteli oda...Ben ekrana kapmayayım dedim beceremedim:)çöp oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: tarrega

Arkadaslar bütün sayfaları okuyamadım sorulduysa kusura bakmayın sadece wifi olan modelde GPS özelliği var mi? Teşekkürler.

yok

• Ben not defteri olarak kullanmak istiyorum ipadi ama piyasadaki kalemleri hiç beğenmedim. Samsung note 2 kalemi nasıl yada önerebileceğiniz bi kalem var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pxemr -- 11 Ocak 2013; 13:21:58 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

iPhone 5 - iPad Mini ikilisi

Telefon olarak iPhone 3Gs'den iPhone 5'e geçtim
    Malumunuz retina ekrandan dolayı şarj problemimiz büyük...
    Bugün 23 liraya yan sanayi şarj kablosu almak zorunda kaldım arabada usbden şarj edeceğim.

Birde Samsung NP350-U2B 12,5 yarı ultrabook dizüstüm var... (Kasası 11,6" macbook air ile aynı büyüklükte)
    Normalde şarjı 4-5 saat gidiyordu artık 2-3 saat zor dayanıyor... 1 senelik cihaz

Apple'ların pili meşhur olduğundan 13" macbook pro alayım dedim oda 3000 liradan başlıyor. gereksiz pahalı

Bir ara patronun ipad 1'ini kullandım 5-6 saat wi-fiden video izledim daha %40 pili vardı...

iPad mini de 10 saat pili gidiyor yazıyor özelliklerinde. Hemde ince ve hafif...
    ve 7 yerine 8" olmasıda güzel olmuş ipad ile yan yana koyup karşılaştırdım çokda aşırı küçük değil.

Gerçekten 9-10 saat pili gider mi ?... Maksadım dizüstünü heryere taşımamak gerekirse işyerinde bırakmak
    vede mini yi her yere kolayca taşıyabilirim. evde zaten youtube-facebook v.s. kullanıyoruz. photoshop v.s. her an lazım olmuyor.
    pdf kitap ve kılavuzları okumak için bir tablete de ihtiyaç duyuyorum aslında ama 10" olanıda çok kaba gelecek gibi geliyor
    Bir ara samsung galaxy 8.9" lere bakmıştım

kafama takılan soru 5 varken iPad mini almak çok mu gelecek ?
    kafama takıldı size danışayım dedim.

10 saat hikaye arkadaşım , 12 saatten az gittiğini görmedim hatta rekorum 18 küsür saat. Ama devamlı kullanım değil , mesela 2 saat kullandım sonra uykuya geçti. Fotoğrafını da eklemiştim.
    Bu cihazı iPhone ile karşılaştırmak haksızlık olur. Kesinlikle farklı bir deneyim.

Valla tam bilemiyorum 10" güzel ama bir süre sonra ağır geliyor ele... Mini çok hafif ama o ekran yeter mi pdf kitap okumaya nette gezip video izlemeye falan.. Beni cezbeden zaten pil ömrü muhakkak ya ipad 4 yada mini alacağım...

Vallahi kitap ve pdf için yeterli. Videolarda da sorun yok.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Parn

quote:

Fotoğraf akşam koyarım,4 günde geldi...10dolar kargo alıyorlar,aldığım kılıf 40dolar,kılıfta otomatik uyutma özelliği var.Ve gerçekten kaliteli ,ha birde yanında ekran koruyucu gönderiyorlar.Parlak olanlardan,çok kaliteli oda...Ben ekrana kapmayayım dedim beceremedim:)çöp oldu.

şu model değil mi? :)http://www.switcheasy.com/product/CANVAS_iPadmini
    ben de çok beğendim kılıfı fakat fiyatı kargo ile beraber biraz tuzlu gibi, 90 küsür lira tutuyor. Sizce değer mi?
    resimleri merakla bekliyorum :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ipsiz_uçurtma

arkadaşlar ipad mini kullanıp sonradan pişman olan yada oyunlarda donma ,web yada filmde sıkıntı yaşayan var mi acaba.bir türlü karar veremedim.

Oyunlarda herhangi bir kasma,donma vs yok,Web'de gezinmek çok hızlı ve eğlenceli,cihaz çok hafif ve kullanışlı, herhangi bir kronik sorunu yok .tavsiye olunur.

• Arkadaslar, epeydir ipad mini icin bir araç içi tutucu (car mount) ariyorum ama malesef teknoloji marketlerinin hicbirinde bulamadım...
    Var mı kullanan, bilgisi olan, vs??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -SWRT- -- 12 Ocak 2013; 8:28:16 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emreandinc

Arkadaşlarwww.escmarket.com dan 1090 tlyr 16 gb 4g model aldım. Fiyatı gayet ucuz ve ertesi gün elime ulaştı. Almak isteyenlere tavsiye edebileceğim bir site.

ben de bu siteden aynı alışverişi yapmak istiyorum. ama açıkçası tam güvenemedim. bilkom garantisi falan diyor gerçi ama iletişim falan kolay mı site ile? gerçi site de değil trabzon apple bayisiymiş adamlar sanırım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -SWRT-

Arkadaslar, epeydir ipad mini icin bir araç içi tutucu (car mount) ariyorum ama malesef teknoloji marketlerinin hicbirinde bulamadım...
    Var mı kullanan, bilgisi olan, vs??

Burada var
    http://www.pdateknoloji.com/Apple-Aksesuarlari/Apple-iPad-Mini-Aksesuarlari-8386

• 
Sayfa: önceki 2324252627
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.