Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khaos

Doğrusu daha önce 6.01 de kalmam konusunda tavsiye almıştım ancak wifi gerçekten sonderece zayıf çekiyor (s3 ün 2-3 çizgi gördüğü bağlantıyı hiç görmüyor) acaba 6.02 de bu problem çözülmüşse şarj problemini göze alıp yükleyeceğim ne dersiniz?

Vallahi wi-fi için bir şey diyemeyeceğim ama 6.0.2 kullanıyorum, şarjla ilgili sıkıntı yok şu an için.
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Doğrusu daha önce 6.01 de kalmam konusunda tavsiye almıştım ancak wifi gerçekten sonderece zayıf çekiyor (s3 ün 2-3 çizgi gördüğü bağlantıyı hiç görmüyor) acaba 6.02 de bu problem çözülmüşse şarj problemini göze alıp yükleyeceğim ne dersiniz?

Vallahi wi-fi için bir şey diyemeyeceğim ama 6.0.2 kullanıyorum, şarjla ilgili sıkıntı yok şu an için.

wifi çekim kalitesi nasıl acaba varsa akıllı telefonunuzla karşılaştırabilirmisiniz?
  • Şu kılıf konusunda bir çare bulsak şu an ki kılıfların hepsi cihazı kalınlaştırıp ağırlaştırıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

wifi çekim kalitesi nasıl acaba varsa akıllı telefonunuzla karşılaştırabilirmisiniz?

İPhone var, fark yok arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: .:.

iPhone 5 - iPad Mini ikilisi

Telefon olarak iPhone 3Gs'den iPhone 5'e geçtim
    Malumunuz retina ekrandan dolayı şarj problemimiz büyük...
    Bugün 23 liraya yan sanayi şarj kablosu almak zorunda kaldım arabada usbden şarj edeceğim.

Birde Samsung NP350-U2B 12,5 yarı ultrabook dizüstüm var... (Kasası 11,6" macbook air ile aynı büyüklükte)
    Normalde şarjı 4-5 saat gidiyordu artık 2-3 saat zor dayanıyor... 1 senelik cihaz

Apple'ların pili meşhur olduğundan 13" macbook pro alayım dedim oda 3000 liradan başlıyor. gereksiz pahalı

Bir ara patronun ipad 1'ini kullandım 5-6 saat wi-fiden video izledim daha %40 pili vardı...

iPad mini de 10 saat pili gidiyor yazıyor özelliklerinde. Hemde ince ve hafif...
    ve 7 yerine 8" olmasıda güzel olmuş ipad ile yan yana koyup karşılaştırdım çokda aşırı küçük değil.

Gerçekten 9-10 saat pili gider mi ?... Maksadım dizüstünü heryere taşımamak gerekirse işyerinde bırakmak
    vede mini yi her yere kolayca taşıyabilirim. evde zaten youtube-facebook v.s. kullanıyoruz. photoshop v.s. her an lazım olmuyor.
    pdf kitap ve kılavuzları okumak için bir tablete de ihtiyaç duyuyorum aslında ama 10" olanıda çok kaba gelecek gibi geliyor
    Bir ara samsung galaxy 8.9" lere bakmıştım

kafama takılan soru 5 varken iPad mini almak çok mu gelecek ?
    kafama takıldı size danışayım dedim.

Merhaba, yaklaşık 2 aydır Ipad Mini kullanıyorum, 32 gb sadece wifi olan modeli var bende, kullanım amacım günlük 1.5 saat süren servis yolculuğumda film izlemek, mail, dergi okumak gibi şeyler, arada sırada çok kasıcı olmayan oyunlar oynuyorum, evde wifi sürekli açık, iş yerimde bazen cep telefonumdan paylaştırıp kullanıyorum, bu tempo ile nerdeyse haftada bir şarj ediyorum, bu durumda bile şarj kullanımı yüzde 30 civarında oluyor, yani nerden baksanız 7-8 saat çok rahat giden bir pil ömrü var.

• quote:

quote:

quote:

Ag bulma konusunda s2 kadar cok bulmuyor ama baglanti konusunda ev icinde ikiside ayni cekiyor gibi geldi. Sikinti yasamiyorum en azindan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ios 6.02 sonrası pil kullanım sürelerini merak eden arkadaşlara bilgi olması açısından...

Apple iPad Mini [ANA KONU]
  • Bende ipad mini almak istiyorum. ancak benim için olmazsa olmaz özellik wi-fi direct. acaba ipad minide bu teknoloji varmı? kullanan arkadaşlar yazabilirmi.

• Mini'nin ne işe yaradığını hiç çözemiyorum açıkçası.

Tablet desen boyutu küçük, telefon desen boyutu büyük. Böyle arada sıkışmış kalmış. Bu tür sıkışıp kalan ürünleri hiç beğenmiyorum. Note da aynı şekilde. Hani cebe sığsa tamam da, o da yok. Çantaya koyacaksam neden mini alayım diye düşünüyorum. Apple'dan hiç beklemeyeceğim bir şeydi. Başka bir konuda da söyledim, Steve Jobs yaşasaydı eminim ki buna izin vermezdi.
    Çözemedim yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 14 Ocak 2013; 11:49:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Mini'nin ne işe yaradığını hiç çözemiyorum açıkçası.

Tablet desen boyutu küçük, telefon desen boyutu büyük. Böyle arada sıkışmış kalmış. Bu tür sıkışıp kalan ürünleri hiç beğenmiyorum. Note da aynı şekilde. Hani cebe sığsa tamam da, o da yok. Çantaya koyacaksam neden mini alayım diye düşünüyorum. Apple'dan hiç beklemeyeceğim bir şeydi. Başka bir konuda da söyledim, Steve Jobs yaşasaydı eminim ki buna izin vermezdi.
    Çözemedim yani.

bu boyutlarda bir IOS cihaz benim çok uzun süredir beklediğim bir üründü. bana göre ipad çok büyük ve ağır, iphone'un ekranı ise çok ufak. android tabletlerden ise beklediğimi bulamadım.

ipad mini, özellikle kitap okumak için ideal boyut ve ağırlıkta. tüm açıköğretim ders kitaplarını bu cihaz sayesinde pdf formatında yanımda taşıyorum. otobüste-vapurda ayakta olsam bile rahatlıkla uzun süre tek el cihazı tutarak kitaplarımı okuyabiliyorum. bunu normal ipad ile yapmam mümkün olmadı hiç bir zaman.

herkesin ihtiyaçları ve beklentileri farklıdır. her an yanımda taşıyacağım bir cihazın normal ipad büyüklüğünde ve ağılrığında olması bana anlamsız geliyor. dedim ya beklentiler ve ihtiyaçlar farklıdır.

bu ürünün memnun ettiği çok büyük bir kitle var ve umuyorum ki ilerleyen zamanlarda boyutları değiştirmeden ürünü çözünürlük ve genel performans olarak revize ederek piyasa sürmeye devam ederler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hece_he -- 14 Ocak 2013; 13:36:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

quote:

Orijinalden alıntı: Dante

Mini'nin ne işe yaradığını hiç çözemiyorum açıkçası.

Çözemedim yani.

bu boyutlarda bir IOS cihaz benim çok uzun süredir beklediğim bir üründü. bana göre ipad çok büyük ve ağır, iphone'un ekranı ise çok ufak. android tabletlerden ise beklediğimi bulamadım.

ipad mini, özellikle kitap okumak için ideal boyut ve ağırlıkta. tüm açıköğretim ders kitaplarını bu cihaz sayesinde pdf formatında yanımda taşıyorum. otobüste-vapurda ayakta olsam bile rahatlıkla uzun süre tek el cihazı tutarak kitaplarımı okuyabiliyorum. bunu normal ipad ile yapmam mümkün olmadı hiç bir zaman.

herkesin ihtiyaçları ve beklentileri farklıdır. her an yanımda taşıyacağım bir cihazın normal ipad büyüklüğünde ve ağılrığında olması bana anlamsız geliyor. dedim ya beklentiler ve ihtiyaçlar farklıdır.

bu ürünün memnun ettiği çok büyük bir kitle var ve umuyorum ki ilerleyen zamanlarda boyutları değiştirmeden ürünü çözünürlük ve genel performans olarak revize ederek piyasa sürmeye devam ederler.

seninle hemfikirim + martta iPad Mini 2 Retina piyasaya cikacakmis..
    miniyi sirf benim icin ideal tablet olculerine gore aldim.. 10 ekran bana gore tablet icin, yani portable bir cihaz icin buyuk, o yuzden 8 ekran ideal.. montun cebinde tasiniyor...))

• http://iphone-do.blogspot.com/2013/01/bir-ipad-daha.html?m=1

• Bazı kaynaklarda da Mart'ta yeni bir cihaz açıklanmayacak denmiş. Açıkçası benim için de kötü olur Mart'ta yeni bir cihaz çıkması.
  • quote:

Bazı kaynaklarda da Mart'ta yeni bir cihaz açıklanmayacak denmiş. Açıkçası benim için de kötü olur Mart'ta yeni bir cihaz çıkması.

acaba Retina (+batarya gucu) + 1 ram'dan baska ne gibi yenilikler olur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

quote:

Bazı kaynaklarda da Mart'ta yeni bir cihaz açıklanmayacak denmiş. Açıkçası benim için de kötü olur Mart'ta yeni bir cihaz çıkması.

Olm bak git
    Ekran ve işlemci harici bir şey değiştirmezler bence. Açıkçası retina ekran ilgimi çekiyor ancak çok da gerekli değil, o yüzden 400-500 TL zarara girmeye gerek yok bence. Belki iPad mini 3 ya da 4 çıkarsa değiştiririm.

• quote:

Orijinalden alıntı: namre3kutuk

quote:

quote:

Olm bak git
    Ekran ve işlemci harici bir şey değiştirmezler bence. Açıkçası retina ekran ilgimi çekiyor ancak çok da gerekli değil, o yüzden 400-500 TL zarara girmeye gerek yok bence. Belki iPad mini 3 ya da 4 çıkarsa değiştiririm.

Alıntıları Göster
    quote:

Olm bak git

bazi videolarda, kaynaklarda Mini ekrani hic de fena degilmis diye geciyor.. sahsen ben bir arkadasin iPad 3 ile kiyaladim... hic oyle ahim sahim fark gormedim...

• quote:

quote:

Olm bak git

bazi videolarda, kaynaklarda Mini ekrani hic de fena degilmis diye geciyor.. sahsen ben bir arkadasin iPad 3 ile kiyaladim... hic oyle ahim sahim fark gormedim...

İllaki fark var hocam. Öyle böylede değil ne yazıkki. Cihazın bir kere başta ekran olmak üzere komple değişmesi gerek işlemci ve gpu olarakta. Raminde kesin değişmesi gerekki ileri güncellemeleri alsın. Bu hali ile teknoloji olarak çok eski kaldı özellikle Ces 2013 sonrası baya eski kaldı.

• quote:

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

quote:

Olm bak git

İllaki fark var hocam. Öyle böylede değil ne yazıkki. Cihazın bir kere başta ekran olmak üzere komple değişmesi gerek işlemci ve gpu olarakta. Raminde kesin değişmesi gerekki ileri güncellemeleri alsın. Bu hali ile teknoloji olarak çok eski kaldı özellikle Ces 2013 sonrası baya eski kaldı.

Abartmayalim. Teknik testlerde piksel farklari ancak test programlariyla gozukuyor. Insan gozuyle bir yere kadar. Buyutecle falan bakarsaniz anladikta..

Ram konusunuda biraz abartmisiz. Gunumuzde ipad 1 bile programlarin hepsini, oyunlarin %90 ini calistiyorken ipad 2 alt muadli ipad mini mi calistiramayacak ?

Not: ipad 1, ipad 2 ve ipad 3 sahibiyim.Kisisel cihazim ise ipad mini. Su an ipad 2 ve 3 hala duruyor evde. Aynen yukarda bahsedildigi gibi arada dramatik bir fark yok. Retina isini fazla abartiyorsunuz..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: blank42

Arkadaşlar kulaklık deneyen var mı bende çok az ses çıkıyor bir çok kulaklık denedim aynı

Sesi gayet iyi. Varsa imkanınız başka bir cihazla deneyin.

Farklı cihazlarda sorun yok ama ipadtte duyulmuyacak kadar az çıkıyor
  • uzun süredir kararsız olduğum ipad mini'yi kuzenime aldık bayan olduğu için ağırlık ve şarj süresi yeterli geldi.fakat ben daha iyi işlemci ile çıkacak olan modeli beklemeye karar verdim.kesinlikle her açıdan harika görünen çok şık bir cihaz.

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.