Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (28. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ScAnMaN

quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

quote:

Olm bak git
    Ekran ve işlemci harici bir şey değiştirmezler bence. Açıkçası retina ekran ilgimi çekiyor ancak çok da gerekli değil, o yüzden 400-500 TL zarara girmeye gerek yok bence. Belki iPad mini 3 ya da 4 çıkarsa değiştiririm.

bazi videolarda, kaynaklarda Mini ekrani hic de fena degilmis diye geciyor.. sahsen ben bir arkadasin iPad 3 ile kiyaladim... hic oyle ahim sahim fark gormedim...

İllaki fark var hocam. Öyle böylede değil ne yazıkki. Cihazın bir kere başta ekran olmak üzere komple değişmesi gerek işlemci ve gpu olarakta. Raminde kesin değişmesi gerekki ileri güncellemeleri alsın. Bu hali ile teknoloji olarak çok eski kaldı özellikle Ces 2013 sonrası baya eski kaldı.

Fark var ama abartılacak kadar yok. Ya da cihaz değiştirmeyi gerektirecek kadar değil.

• quote:

quote:

Olm bak git
    Ekran ve işlemci harici bir şey değiştirmezler bence. Açıkçası retina ekran ilgimi çekiyor ancak çok da gerekli değil, o yüzden 400-500 TL zarara girmeye gerek yok bence. Belki iPad mini 3 ya da 4 çıkarsa değiştiririm.

bazi videolarda, kaynaklarda Mini ekrani hic de fena degilmis diye geciyor.. sahsen ben bir arkadasin iPad 3 ile kiyaladim... hic oyle ahim sahim fark gormedim...

Evet çok büyük fark yok. iPad 2 ile iPad 3 arasındaki fark daha bariz. Bu cihaz normal iPad olarak çıksaydı iPad 2,5 yada iPad 2S olurdu..

• Ben de bu ürünü almayi düşünüyorum. ilk defa ipad ve apple ürünü kullanacağım. esc marketten almayi düşünüyorum ürün hakkında ve mağaza hakkında bilgi verebilecek var mı ayrıca ebay de bu ürünün kilifini training ye gönderen bulamadım :-(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaslar. ipad ler office programlarini calistiriyor mu. ipad mini almayi dusunuyorum cogu isim office programiyla olacak. marketten mi almak gerekiyo, oyleyse fiyati ne kadar acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tozyet

Ben de bu ürünü almayi düşünüyorum. ilk defa ipad ve apple ürünü kullanacağım. esc marketten almayi düşünüyorum ürün hakkında ve mağaza hakkında bilgi verebilecek var mı ayrıca ebay de bu ürünün kilifini training ye gönderen bulamadım :-(

Forumda birçok arkadaş esc market ve tvt firmasından alış yapmış ve firmanın çok ilgili olduğunu söylüyorlar.Her iki firma da resmi apple bayisidir...
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Merhaba,
    iPad mini için şeffaf komple film arıyorum ancak bunu ve şunubulabildim. Sizce bu paraya değer mi? Yoksa başka Çin mallarını falan mı bekleyeyim? Gerçekten aradaki farka değer mi?
    http://www.mobilcadde.com/ipad-mini-ekran-koruyucu-film-5998
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/apple-ipad-mini-ekran-koruyucu-72560713

Ne fark var şu tanesi 5 TL olandan?

Arkadaşlar bilgisi olan yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: YEY

quote:

quote:

quote:

Olm bak git

İllaki fark var hocam. Öyle böylede değil ne yazıkki. Cihazın bir kere başta ekran olmak üzere komple değişmesi gerek işlemci ve gpu olarakta. Raminde kesin değişmesi gerekki ileri güncellemeleri alsın. Bu hali ile teknoloji olarak çok eski kaldı özellikle Ces 2013 sonrası baya eski kaldı.

Abartmayalim. Teknik testlerde piksel farklari ancak test programlariyla gozukuyor. Insan gozuyle bir yere kadar. Buyutecle falan bakarsaniz anladikta..

Ram konusunuda biraz abartmisiz. Gunumuzde ipad 1 bile programlarin hepsini, oyunlarin %90 ini calistiyorken ipad 2 alt muadli ipad mini mi calistiramayacak ?

Not: ipad 1, ipad 2 ve ipad 3 sahibiyim.Kisisel cihazim ise ipad mini. Su an ipad 2 ve 3 hala duruyor evde. Aynen yukarda bahsedildigi gibi arada dramatik bir fark yok. Retina isini fazla abartiyorsunuz..

Çok bariz bi şekilde fark var ekran aralarında.Retina ekran sadece pikseli gördüm görmedim olayı değil renkleri kat kat daha keskin gösterir.Ayrıca uzaktanda yakındanda piksel oranı daha düşük olduğu için ister istemez rahatsız ediyor sizi bir süre sonra.Ayrıca yeni ipad ve ipad miniden sonra mini ve 2,3 tarihe karışacak gibi.Çünkü her üçüde artık teknolojinin gerisinde kalmış aletler ipad mini zaten 3 yıl önceki teknoloji ve mini 2 tanıdıldıktan sonraki güncellemeleri alcağınıda pek sanmıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kurt122

quote:

quote:

quote:

quote:

Olm bak git

Abartmayalim. Teknik testlerde piksel farklari ancak test programlariyla gozukuyor. Insan gozuyle bir yere kadar. Buyutecle falan bakarsaniz anladikta..

Ram konusunuda biraz abartmisiz. Gunumuzde ipad 1 bile programlarin hepsini, oyunlarin %90 ini calistiyorken ipad 2 alt muadli ipad mini mi calistiramayacak ?

Not: ipad 1, ipad 2 ve ipad 3 sahibiyim.Kisisel cihazim ise ipad mini. Su an ipad 2 ve 3 hala duruyor evde. Aynen yukarda bahsedildigi gibi arada dramatik bir fark yok. Retina isini fazla abartiyorsunuz..

Çok bariz bi şekilde fark var ekran aralarında.Retina ekran sadece pikseli gördüm görmedim olayı değil renkleri kat kat daha keskin gösterir.Ayrıca uzaktanda yakındanda piksel oranı daha düşük olduğu için ister istemez rahatsız ediyor sizi bir süre sonra.Ayrıca yeni ipad ve ipad miniden sonra mini ve 2,3 tarihe karışacak gibi.Çünkü her üçüde artık teknolojinin gerisinde kalmış aletler ipad mini zaten 3 yıl önceki teknoloji ve mini 2 tanıdıldıktan sonraki güncellemeleri alcağınıda pek sanmıyorum.

Ben de güncelleme almayacağını sanmıyorum. 7'yi kesin destekler. 8'i de bazı özellikleri eksik olarak destekler. Bugün iPhone 3GS'e bile hâlâ destek veriliyor ve ios6 yükleniyor..

• iPad mini navigasyon özelliği. iGO Turkiye
    Apple iPad Mini [ANA KONU]
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Orijinalden alıntı: kurt122

quote:

quote:

quote:

quote:

Olm bak git

Ben de güncelleme almayacağını sanmıyorum. 7'yi kesin destekler. 8'i de bazı özellikleri eksik olarak destekler. Bugün iPhone 3GS'e bile hâlâ destek veriliyor ve ios6 yükleniyor..

Apple'ın klasik eskitme taktiği 3gse ios6 gelmesi.Hem eksik özellikleriyle hemde stabilliğini büyük ölçüde kaybetmiş haliyle.Bundan sonraki güncelleme büyük ihtimalle mini ve 2ye çıkacak ama çok kişinin geçeceğini sanmam ios6-3gsteki gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kurt122 -- 15 Ocak 2013; 21:00:40 >

• şu 4 parmağı kullanarak uygulamalar arası gezmeyi yeni keşfettim :) ios 6 ya yabancıyız biraz :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

şu 4 parmağı kullanarak uygulamalar arası gezmeyi yeni keşfettim :) ios 6 ya yabancıyız biraz :)

Evet kullanışlı bir özellik birde beş parmağınızı dışarıdan içeri şekilde küçültme yapar gibi yaptığında uygulamayı kapatıyor.
  • Cin'de 4G'li iPad mini ile iPad 4 daha bu hafta satisa cikiyor ama Martta ise yeni tanitim bekleyenler var...

Ilginc aslinda...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 16 Ocak 2013; 10:01:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: trineux

Cin'de iPad mini ile iPad 4 daha bu hafta satisa cikiyor ama Martta ise yeni tanitim bekleyenler var...

Ilginc aslinda...

Apple böyle devam ederse bu işin suyunu çıkartır bence.Adam tam alacak hop marta cihaz çıkacak diye beklenti içine giriyor ve alacağı varsa da almaktan vazgeçiyor.Eskiden nokianın uyguladığı bu pazarlama stratejisi yüzünden malesef benim gözümde değer kaybediyor.New ipad ve ipad 4 çıktığında müşterilerine attığı kazığı biz mini kullanıcılarına da yapacaklardır diye düşünüyorum...
  • Arkadaşlar ipad mini'nin önemli 2 eksiği var;
    Ekran => Eğer ipad 3'ten benim gibi miniye geçen varsa aradaki farkı rahatlıkla anlar.Sanki web sayfaları sıkışmış bir görüntü oluşuyor.Bir sonrakinde çözünürlük değişecektir.
    RAM => Burdan kısmasaydı bari diyor insan :) Bu eksikliğide çoklu web sayfalarında, başka bir şey açıp sonra webe döndüğünde sayfaların yenilenmesi ile anlıyorsunuz.Bir sonrakinde 1 gb olarak güncellenecektir.

Benim için çok önemli olmasada
    Kamera => Bu benim için önemsiz fakat ipad 3'ten geri kalan bir kamerası mevcut

İşlemci farkını hissetmiyorsunuz bile ama dediğim gibi diğer farkları hissetmek için alim olmaya gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi blank42 -- 16 Ocak 2013; 11:11:30 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: vedat1912

Kılıf düşünen arkadaşlar fiyat çok iyi..
    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet-pc-aksesuari/1585/125042993/trust-eliga-elegant-folio-stand-for-ipad-mini-blac

Cok kaba ve cirkin bi kilif.

Kilif arayana sunu siddetle tavsiye ederim. Hem malzeme kalitesi hem ultra ince dizayni ciddi iyi. Ben siyahini aldim.

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Speck-FitFolio-iPad-mini-Kilif-ve-Standi-Liman-Mavisi-/Bilgisayar/Aksesuarlar/iPad-Aksesuarlari/urunno=0000000427066

durus olarak ipaddeki speck kilifla ayni

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Speck-FitFolio-The-new-iPad-Kilifi-ve-Standi-Kirmizi-/Bilgisayar/Aksesuarlar/iPad-Aksesuarlari/urunno=0000000417712

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 16 Ocak 2013; 13:55:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

şu 4 parmağı kullanarak uygulamalar arası gezmeyi yeni keşfettim :) ios 6 ya yabancıyız biraz :)

Evet kullanışlı bir özellik birde beş parmağınızı dışarıdan içeri şekilde küçültme yapar gibi yaptığında uygulamayı kapatıyor.

o da iyiymiş :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: vedat1912

Kılıf düşünen arkadaşlar fiyat çok iyi..
    http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/tablet-pc-aksesuari/1585/125042993/trust-eliga-elegant-folio-stand-for-ipad-mini-blac

Cok kaba ve cirkin bi kilif.

Kilif arayana sunu siddetle tavsiye ederim. Hem malzeme kalitesi hem ultra ince dizayni ciddi iyi. Ben siyahini aldim.

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Speck-FitFolio-iPad-mini-Kilif-ve-Standi-Liman-Mavisi-/Bilgisayar/Aksesuarlar/iPad-Aksesuarlari/urunno=0000000427066

durus olarak ipaddeki speck kilifla ayni

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Speck-FitFolio-The-new-iPad-Kilifi-ve-Standi-Kirmizi-/Bilgisayar/Aksesuarlar/iPad-Aksesuarlari/urunno=0000000417712

bende acil kılıf arayışı içindeyim ebayden sipariş verecektim birde donanımhabere bakayım dedim:)
    ebayde canvas marka hoşuma gitmişti lakin bekleme süresi uzun,
    sormak istediğim bu kılıfta otomatik açılıp kapanma varmı?
    aklımdaki kılıflar şunlardı

http://www.ebay.com/itm/Black-Nillkin-Smart-Wakeup-Folding-Folio-Leather-Stand-Case-for-Apple-iPad-Mini-/230891712004?pt=US_Tablet_eReader_Cases_Covers_Keyboard_Folios&hash=item35c237ee04

http://www.switcheasy.com/product/CANVAS_iPadmini

http://www.amazon.com/Belkin-Striped-Cover-Stand-iPad/dp/B009T0NNOC/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1352422751&sr=8-1&keywords=belkin+striped+cover+with+stand+for+new+ipad+mini

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delimavii67 -- 16 Ocak 2013; 20:41:48 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

o da iyiymiş :)

4 parmağınızı yukarı çekerseniz görev yöneticisi açılıyor. ayrıca bu özellikler ios 5 tede vardı

• 
Sayfa: önceki 2627282930
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.