Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: X-Slim

Beyler ipad mini önermiyorlar ekrandan dolayi cok mu kucuk ekranida bu aletin sagda solda görüyorum merak ettim kullanicilarin yorumlari nelerdir :)

Kullanım olarak bana küçük gelmiyor (normal ipad kullanmadım), bence siz ilk önce kullanım amacınızı belirlemeniz lazım, yani mesela film izleyecekseniz ya da oyun oynayacaksanız bu ekran sizin için yeterli olur mu, bunun için de gidip denemeniz lazım biraz bu cihazları.
    Eğer bana sorarsanız ipad mini oldukça hafif ve zarif(normal ipade göre), şimdiye kadar hiç bir uygulamada sorun yaşamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEY

Benim icinde teknolojiyi o anda alip kullanmak onemli :) Bekle bekle nereye kadar mezarami goturucez ? Ne de olsa 1 yilda bir yenisi cikacak yani :) Parasini verir alir kullanirim arkam bile bakmam. Sonucta kimse 3 ay sonra yenisi cikacak diyemez.Ipad 3-4 olayi bir istisna idi tekrari yasanmaz.

1 yil boyunca ipad mini keyfini yasamadiktan sonra retinali ipad miniyi alsam ne yazar. Sandiklarami kaldiricam yahu ?

+1
    kesinlikle katılıyorum
    yok bekle 2 si çıkacak bilmem neli olacak
    tam o çıkar yine bekle şöylesi çıkacak, bekle bekle nereye kadar al keyfini çıkar
    ayrıca retina ekranlı ipad mini bu kadar ince olmaz ve pil ömrü daha kısa olur

• quote:

Orijinalden alıntı: allyjhan

Ben de ipad mini almayı düşünüyorum, değerli yorumlarınızı zevkle okuyorum.. Geçen gün satürne gidip yeni ipad ve ipad mini yi incelemiş biri olarak ilk etapta kesinlikle yeni ipaddeki yoğun ısınma hemen göze batıyor. Ayrıca ipad miniden sonra yeni ipad i elinize aldığınızda, aşırı derecede ağır geliyor size. Benim için öncelik hd film izlemek ve garage band uygulamasını kullanmak olduğu için benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacaktır görüşündeyim. O yüzden ipad mini almayı planlıyorum. Ancak aklımda 2 soru var yardımcı olursanız çok sevinirim:
    1- 512 mb ram beni biraz düşündürdü, acaba oyunlarda uygulamalarda sorun oluşturur mu? (incelemelerde most wanted ın sıfır kasmayla oynandığını gördüm ama yine de kullananlara sormak isterim)
    2- fiyat olarak haftasonu kampanyalarında yer almaya başladı mı? İndirim gelmesi olası mı, yoksa bu haftasonu gidip bi yerden alayım mı

Cevaplarınızı bekliyorum, teşekkürler..

1- Bir kaç önceki mesajımda ramle ilgili görüşlerim var. Kasma yok ipad 4 de attığına kastığına şahit oldum mini de daha rastlamadım.
    2- Hafta sonu muydu bilmiyorum ancak bimekste güzel indirimler vardı. 64gb wifi için 945 etiketini gördüm. 16 wifi için de 750-800 den fazla vermeyin. Çok fazla fikrim yok ben 32 wifi için 1010 verdim bimeksi görünce üzülmüştüm
    Alırsanız iyi günlerde kullanın ram olarak bugün bir sıkıntı yok daha sonrasını apple bile bilmiyor tam olarak.

• quote:

Ben de ipad mini almayı düşünüyorum, değerli yorumlarınızı zevkle okuyorum.. Geçen gün satürne gidip yeni ipad ve ipad mini yi incelemiş biri olarak ilk etapta kesinlikle yeni ipaddeki yoğun ısınma hemen göze batıyor. Ayrıca ipad miniden sonra yeni ipad i elinize aldığınızda, aşırı derecede ağır geliyor size. Benim için öncelik hd film izlemek ve garage band uygulamasını kullanmak olduğu için benim ihtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacaktır görüşündeyim. O yüzden ipad mini almayı planlıyorum. Ancak aklımda 2 soru var yardımcı olursanız çok sevinirim:
    1- 512 mb ram beni biraz düşündürdü, acaba oyunlarda uygulamalarda sorun oluşturur mu? (incelemelerde most wanted ın sıfır kasmayla oynandığını gördüm ama yine de kullananlara sormak isterim)
    2- fiyat olarak haftasonu kampanyalarında yer almaya başladı mı? İndirim gelmesi olası mı, yoksa bu haftasonu gidip bi yerden alayım mı

Dediğiniz gibi ihtiycaçlarınızı karşılar, herhangi bir uygulama da bir kasma-donma yaşamadım, o konuda sıkıntınız olmasın. Diğer mesajımda da dediğim gibi oldukça hafif ve zarif duruyor.

Vatanın %25-%30 indirimlerini takip edebilirsiniz,güzel fiyatlar oluyordu. Orada olmazsa bilkomun kendi sitesinden de alabilirsiniz, satış sonrası hizmet adına sorun yaşamamak için. Benim pek bilgim yok bu konuda fakat diğer arkadaşlar da yardımcı olacaktır size.

• quote:

Orijinalden alıntı: Atacante

yaklasik 1 ay iPad Mini kullaniyorum, cihaz tek kelimeyle sorunsuz! no problem! ram, ekran, falan filan... isinma yok, oyunlarda kasma yok..
    bence su an icin IDEAL tablet!
    iPad Mini 2 Retina ciksin, 1-2 ay sonra kullanicilardan gelen yorumlari ve s. gorelim, bakalim ilave para vermege deger mi!?

İşte bu sonuçta burası türkiye bu da apple. Mini 2 çok iyiyse koyarız 100-200 alırız. Samsung note kullanıyorum(hem 1 hem 2) 2250ye aldığım cihaza 800 veririm dediler satmayıp kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Dediğiniz gibi ihtiycaçlarınızı karşılar, herhangi bir uygulama da bir kasma-donma yaşamadım, o konuda sıkıntınız olmasın. Diğer mesajımda da dediğim gibi oldukça hafif ve zarif duruyor.

Vatanın %25-%30 indirimlerini takip edebilirsiniz,güzel fiyatlar oluyordu. Orada olmazsa bilkomun kendi sitesinden de alabilirsiniz, satış sonrası hizmet adına sorun yaşamamak için. Benim pek bilgim yok bu konuda fakat diğer arkadaşlar da yardımcı olacaktır size.

Alıntıları Göster
    ''Zendagi Migzara'' ve ''new design'' Her ikinize de çok teşekkür ederim, ben de 16 gb ı 750 TL gibi bir fiyata bulursam almayı düşünüyordum zaten ''new-design'' hocam ram ile ilgili mesajını hemen bulup okuyacağım, önceki mesajlara bakmıştım ama gözümden kaçmış demek ki..

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

Orijinalden alıntı: X-Slim

Beyler ipad mini önermiyorlar ekrandan dolayi cok mu kucuk ekranida bu aletin sagda solda görüyorum merak ettim kullanicilarin yorumlari nelerdir :)

Kullanım olarak bana küçük gelmiyor (normal ipad kullanmadım), bence siz ilk önce kullanım amacınızı belirlemeniz lazım, yani mesela film izleyecekseniz ya da oyun oynayacaksanız bu ekran sizin için yeterli olur mu, bunun için de gidip denemeniz lazım biraz bu cihazları.
    Eğer bana sorarsanız ipad mini oldukça hafif ve zarif(normal ipade göre), şimdiye kadar hiç bir uygulamada sorun yaşamadım.

Yorumunuz için çok tesekkur ederim hocam :)

• 16 gb 4g li wifi model bugün 1055 lira tvt de bilginiz olsun arkadaşlar...
  • İpad miniden tek şikayetim safariye her girdiğimde açık olan sayfaları tekrardan yüklemesi! Hem zaman hemde boşuna veri kaybı!

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

İpad miniden tek şikayetim safariye her girdiğimde açık olan sayfaları tekrardan yüklemesi! Hem zaman hemde boşuna veri kaybı!

iOs cihazların hepsi aynı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: khaos

İpad miniden tek şikayetim safariye her girdiğimde açık olan sayfaları tekrardan yüklemesi! Hem zaman hemde boşuna veri kaybı!

Opera Browserda dene, oyle bi refresh olmamali...
  • dostlar bugün ipad mini almak istedim ve yakından görmek için mağazaya gittim ama 1280x800 yüzünden note 10.1 i satmış biri olarak ekranı beni tatmin etmedi. kardeşimde olması sebebiyle yoğun new ipad kullandım ve note 2 ile de 5.5" de 1280x720 gördüm. velhasıl okuma olayında çzöünürlük - piksel yoğunluğu çok önemli. video falan değil ama yazı okumada piksel göze batınca sıkıcı ve yorucu oluyor. bir hrfin retinada siyah 1024x768 de ise çok gri olark göze gelmesi hoş değil. sonuç olarak o kadar para vermek istemedim ve çıktım.
    sorum şu ki kanadada akrabam olması sebebi ile oradan 200 tl daha ucuza bu cihazı aldırsam bana gelene kadar neye patlar bilen var mı? 785 tl yerine 585 tl olarak bu ekranı alabilirim ve retina mini çıkana kadar idare ederim ama aynı kapıya çıkacaksa bu işe buluşmamak lazım.
  • Arkadaslar yarin dogubanka ipad mini almaya gidecegim ailemi ikna etmek sandigimdan daha kolay oldu oralarda tavsiye edebileceginiz uygun fiyata ve garantili satan bir yer var mi? nakit olarak satin alacagim urunu..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Arkadaslar yarin dogubanka ipad mini almaya gidecegim ailemi ikna etmek sandigimdan daha kolay oldu oralarda tavsiye edebileceginiz uygun fiyata ve garantili satan bir yer var mi? nakit olarak satin alacagim urunu..

Neden Doğubank?
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Arkadaslar yarin dogubanka ipad mini almaya gidecegim ailemi ikna etmek sandigimdan daha kolay oldu oralarda tavsiye edebileceginiz uygun fiyata ve garantili satan bir yer var mi? nakit olarak satin alacagim urunu..

Neden Doğubank?

teknoloji marketlerde pahali gordugum kadariyla hocam 750 lira dolaylarinda satan gormedim

• quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Orijinalden alıntı: tozyet

Ben de bu ürünü almayi düşünüyorum. ilk defa ipad ve apple ürünü kullanacağım. esc marketten almayi düşünüyorum ürün hakkında ve mağaza hakkında bilgi verebilecek var mı ayrıca ebay de bu ürünün kilifini training ye gönderen bulamadım :-(

Forumda birçok arkadaş esc market ve tvt firmasından alış yapmış ve firmanın çok ilgili olduğunu söylüyorlar.Her iki firma da resmi apple bayisidir...

YAnlışım yoksa Bilkom ve TVT dışında distribütör yok, fakat dediğiniz gibi bayi olabilir.Bayi ile distrübütör karışmasın diye yazdım.
    Not : TVT den aldım, sorunsuz ve çok yardımcı oluyorlar.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Neden Doğubank?

teknoloji marketlerde pahali gordugum kadariyla hocam 750 lira dolaylarinda satan gormedim

http://www.tvt.com.tr/APPLE-iPAD-MINI-WI-FI-16GB-SIYAH-MD528TU-YETKILI-DISTRIBUTOR-GARANTISINDE,PR-26271.html

MM'den 799'a almıştım. 10 taksit + 3 ay taksit ertelemeli. TVT de yetkili satıcısıymış. Ben almadım ama alan herkes ilgisinden çok memnun. Orada da 12 taksit imkânı var. Ve en önemlisi 2 yıl garantili. Doğubank'tan alınan ne olduğu belirsiz cihazlar yerine, orijinal garantili ve taksit imkânı olan yerlerden almanı tavsiye ediyorum.

• evet arkadaşlar bugün electroworld de inceledim cihazı ve çok beğendim. fiyatı 999 tl idi. ben de internette baktım ve esc marketten sipariş verdim kılıfla birlikte 800 tl ye geldi. siparişi akşam üstü verdim 1 saat sonra baktım kargoya verilmiş bile. umarım dedikleri gibi bilkom ürünüdür güvenilir bir siteye benziyor açıkçası.

açıkçası çok hızlı bir karar oldu benim için normalde çok incelerim çok araştırırım ama tam istediğim gibi olmuş cihaz. ekran retina değil ama beklediğimden çok iyi geldi açıkçası. wifi+4g modelini mi alsam diyordum sonra iphone 4 üm üzerinden internete cayır cayır girince hemen vazgeçtim. sonra yanındaki ipad 4 e bakayım dedim hemen geri koydum cihazı mini den sonra çok ağır geldi çünkü açıkçası iphone 4 + ipad mini ile çok iyi kombinasyon yaptığımı düşünüyorum kullanım amacıma göre. iki cihaz iki kılıf 2000 tl ye geldi ki 1 ay önce 2149 tl ye iphone 5 almayı düşünüyordum.

• quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

evet arkadaşlar bugün electroworld de inceledim cihazı ve çok beğendim. fiyatı 999 tl idi. ben de internette baktım ve esc marketten sipariş verdim kılıfla birlikte 800 tl ye geldi. siparişi akşam üstü verdim 1 saat sonra baktım kargoya verilmiş bile. umarım dedikleri gibi bilkom ürünüdür güvenilir bir siteye benziyor açıkçası.

açıkçası çok hızlı bir karar oldu benim için normalde çok incelerim çok araştırırım ama tam istediğim gibi olmuş cihaz. ekran retina değil ama beklediğimden çok iyi geldi açıkçası. wifi+4g modelini mi alsam diyordum sonra iphone 4 üm üzerinden internete cayır cayır girince hemen vazgeçtim. sonra yanındaki ipad 4 e bakayım dedim hemen geri koydum cihazı mini den sonra çok ağır geldi çünkü açıkçası iphone 4 + ipad mini ile çok iyi kombinasyon yaptığımı düşünüyorum kullanım amacıma göre. iki cihaz iki kılıf 2000 tl ye geldi ki 1 ay önce 2149 tl ye iphone 5 almayı düşünüyordum.

hocam ben de oradan almayi düşünüyorum. cihaz gelince değerlendirme yaparsınız artık. ayrıca hangi kılıfı aldiniz

• Nillkin kılıfı kullanan var mı acaba? Nexus 7 için olanında dik şekilde durmakta zorlanıyodu alet, bir süre sonra düşüyordu, ipad Mini'de de var mı böyle bir şey acaba, merak ettim.
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.