Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her nekadar Smart Cover ve switcheasy coverbuddy kombinasyonundan memnun olsamda tutamadim kendimi ve ozaki siparisi verdim umarim memnun kalirim
    Apple iPad Mini [ANA KONU]
  • 32 Gb ipad minim tvt.com.tr den 18 saat içinde geldi. Almayı düşünüp kararsız kalan arkadaşlar varsa,hiç durmasınlar.Alet gerçekten iyi.

Bu arada tvt bu şekilde devam ederse Hb ve hizlial'ı bir iki sene içinde piyasadan siler.Online alışverişte adamlar çok çok iyi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: hece_he

quote:

Orijinalden alıntı: yusufyazici

Nillkin kılıfı kullanan var mı acaba? Nexus 7 için olanında dik şekilde durmakta zorlanıyodu alet, bir süre sonra düşüyordu, ipad Mini'de de var mı böyle bir şey acaba, merak ettim.

bu kılıf malesef cihazı dik tutma konusunda çok başarılı değil. cihazı o şekile kullanma ihtiyacı duymadığımdan benim için problem olmuyor ama özellikle o konumda tutmak isteyenler için bu durum sıkıntı olabilir. bazı kılıfların arkasınsa dik durmasını sağlayan ayrı bir destek oluyor ve kapak oraya tutturuluyor. bu bir yandan avantaj sağlarken bir yandan da ek bir çıkıntı olduğundan rahatsız edici olabiliyor. tabi bu kişisel görüşüm.

daha önceki mesajlarımda da bu kılıftan çok memnun olduğumu ifade etmiştim. yeri gelmişken, bu kılıfı düşünenler için aynı düşüncelerimin devam ettiğini ve kılıfımdan çok memnun olduğumu tekrar ifade edeyim

teşekkür ederim. 300 grammış ağırlığı, zaten ipad 308 gram, biraz fazla olacak. o yüzden vazgeçtim galiba almaktan :/

o kadar çok çeşit kılıf var ki, insan şaşırıyor.

benim özellikle ipad mini için istediğim kılıfın üç ana özelliği olması lazım: ince, hafif ve otomatik uyandırma. tavsiyesi olan var mı acaba? 50-60 liraya kadar olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joseph Writer -- 22 Ocak 2013; 20:38:57 >

• Merhaba,

Cihazın özellikle arkası için film almak istiyorum ancak fiyatları çok uçuk.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/bodyguardz-ipad-mini-ultratough-tum-govde-film-71886701

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/wrapsol-ipad-mini-ekran-ve-govde-koruyucu-film-73161345

Sizce bu paraya değer mi? Yoksa 5 TL'lik filmlerden birini alıp arkaya mı yapıştırsam?

• quote:

Orijinalden alıntı: Canzz

Her nekadar Smart Cover ve switcheasy coverbuddy kombinasyonundan memnun olsamda tutamadim kendimi ve ozaki siparisi verdim umarim memnun kalirim
    Apple iPad Mini [ANA KONU]

Bende smart cover + switcheasy düşünüyordum ama dün bu ürünü görünce kafam karıştı ürünü kullandıktan sonra yorumlarınızı paylaşın lütfen

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Merhaba,

Cihazın özellikle arkası için film almak istiyorum ancak fiyatları çok uçuk.

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/bodyguardz-ipad-mini-ultratough-tum-govde-film-71886701

http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/wrapsol-ipad-mini-ekran-ve-govde-koruyucu-film-73161345

Sizce bu paraya değer mi? Yoksa 5 TL'lik filmlerden birini alıp arkaya mı yapıştırsam?

Valla ben full bodyguardz aldim. Uyguladim, cokta guzel oldu. Lakin soyle bir sorun var. Speck marka kilifin icine oturturken kenarlari sifira sifir oturdugu icin arka taraftaki bodyguardz sticklera zarar verdi. Tabi bu gayet dogal ne bodyguardzin ne de speckin bir hatasi yok :) Demek istedigim egerki mini yi arka tarafi sert bir smartcovera oturtacaksaniz bodyguardz almayin sticker ziyan olabiliyor.Ama elde kullanacaksiniz veya sadece onden miknatisli bir smart coverla kullanacaksaniz o zaman bodyguardz mukemmel secim.

• Sadece ön ekran için arayalara referans olması açısından bende aynı ekran koruyucuyu kullanıyorum memnunum. Fiyat 25,90

http://www.dr.com.tr/Elektronik/Ttec-Mini-iPad-Ekran-Koruyucu-2EKU7549//Bilgisayar/Aksesuarlar/iPad-Mini-Aksesuarlari/urunno=0000000428312
  • quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

32 Gb ipad minim tvt.com.tr den 18 saat içinde geldi. Almayı düşünüp kararsız kalan arkadaşlar varsa,hiç durmasınlar.Alet gerçekten iyi.

Bu arada tvt bu şekilde devam ederse Hb ve hizlial'ı bir iki sene içinde piyasadan siler.Online alışverişte adamlar çok çok iyi...

Tvt nin Yetkili distribütör dediği ne? Bilkom mu? Esc bilkom yazıyor ama TRT de bir ibare yok sadece yetkili distribütör diyor. Tamam o da bilkom ama yine de sorayım dedim garanti belgesi nedir? Bir de kargo ücreti ne kadar ödediniz. 32gb 4g burada esc mağazada 1315 tl tvt de ise 1287 tl. Değer mi aradaki fark diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 24 Ocak 2013; 13:40:59 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İpad mini ile rar dosyası indirdim ama açılmıyor AppStore dan 3 farklı program denedim olmadı indirilen dosya nerede onu bile bulamıyorum acil açmam lazım ne yapabilirim??

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Orijinalden alıntı: taytaylan

32 Gb ipad minim tvt.com.tr den 18 saat içinde geldi. Almayı düşünüp kararsız kalan arkadaşlar varsa,hiç durmasınlar.Alet gerçekten iyi.

Tvt nin Yetkili distribütör dediği ne? Bilkom mu? Esc bilkom yazıyor ama TRT de bir ibare yok sadece yetkili distribütör diyor. Tamam o da bilkom ama yine de sorayım dedim garanti belgesi nedir? Bir de kargo ücreti ne kadar ödediniz. 32gb 4g burada esc mağazada 1315 tl tvt de ise 1287 tl. Değer mi aradaki fark diye düşünüyorum.

Kargo ücreti yok.Garanti Index bilgisayar.Bilkomdan sonra ikinci Apple temsilcisi.Tvt son derece iigili ve kaliteli bir firma.

• quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

İpad mini ile rar dosyası indirdim ama açılmıyor AppStore dan 3 farklı program denedim olmadı indirilen dosya nerede onu bile bulamıyorum acil açmam lazım ne yapabilirim??

usb sharp
  • 16 gb alanlar memnun mu hallerinden? bir analiz yaparlarsa acil memnun olurum. uzun süredir android kullanıcısıyım ve o mecrada da extra sd olduğu için 16 mı 32 mi tartışması olmuyor. ios alanında ne yapmak lazım kestiremiyorum çok fazla aradaki fiyat ise 100 dolardan fazla sonuçta.
    16 gb alanlar pişman mı?
  • quote:

16 gb alanlar memnun mu hallerinden? bir analiz yaparlarsa acil memnun olurum. uzun süredir android kullanıcısıyım ve o mecrada da extra sd olduğu için 16 mı 32 mi tartışması olmuyor. ios alanında ne yapmak lazım kestiremiyorum çok fazla aradaki fiyat ise 100 dolardan fazla sonuçta.
    16 gb alanlar pişman mı?

haftasonu 16 gb lık mini alıcam bende şuan 8gb ipod tuch 4g var onu bile dolduramadım ne yapmak istedigine baglı internette gezinip 100 200 müzik birazda oyun yüklesen her türlü 5-6 gb alan kalır ne yapcagın önemli.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luxfm

quote:

16 gb alanlar memnun mu hallerinden? bir analiz yaparlarsa acil memnun olurum. uzun süredir android kullanıcısıyım ve o mecrada da extra sd olduğu için 16 mı 32 mi tartışması olmuyor. ios alanında ne yapmak lazım kestiremiyorum çok fazla aradaki fiyat ise 100 dolardan fazla sonuçta.
    16 gb alanlar pişman mı?

haftasonu 16 gb lık mini alıcam bende şuan 8gb ipod tuch 4g var onu bile dolduramadım ne yapmak istedigine baglı internette gezinip 100 200 müzik birazda oyun yüklesen her türlü 5-6 gb alan kalır ne yapcagın önemli.

evet ne yapacağım önemli. saçma bir soru olmuş benimki.
    16+32 kullandım bugüne kadar ben ve her zaman 15 ile 20 gb arası boşluk kaldı. android herşeyi uygulama ihtiyacı işle gelen bir platform. müzik için app, video için app, okuma için app vs. ios kullanıcılarına sordum ben de yerel uygulama ne kadar yer kaplar ve ne kadar ana işler için app ihtiyacı gerekir. bunları sordum aslında. 16 alanlar ne kadar rahat ne kadar "tüh" diyorlar.
    mesela son bir ay samsung ativ 700t kullandım ve hiç bir şey yapmadan (bana göre) 128 gb ssd den kalan 70 gb idi. sonuçta o da windows.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 24 Ocak 2013; 16:06:12 >

• salt wifi alan arkadaşlar var mı? çoklu 3g modem kullanan diyeyim daha doğrusu. 3g siz bu cihazın esprisi olmadığını düşünüyorum ama bir yandan da arada fiyat farkı hayli fazla. cepte taşınabilir bir 3g modem iş görür mü? wifi hot spot performansı nasıl olur?
  • quote:

salt wifi alan arkadaşlar var mı? çoklu 3g modem kullanan diyeyim daha doğrusu. 3g siz bu cihazın esprisi olmadığını düşünüyorum ama bir yandan da arada fiyat farkı hayli fazla. cepte taşınabilir bir 3g modem iş görür mü? wifi hot spot performansı nasıl olur?

Valla bugune kadar hep 3gli ipad kullandim ama miniyi wifili aldim. Esprisi kisiye gore degisir. Sen bu ipadi eline surekli yolculukta ve disarida aliyorsan tabiki 3g li almakta fayda var. Ama %90 wifili ortamda (ev-is-okul) kullanacaksan ve arada sirada 3g ye isin dusecekse iphone ile 1 kere pair ettikten sora sadece iphonedan hotspot aciyorsunuz ve ipad otomatik baglaniyor nete. Yani bu 2.grup insan icin 2.faturaya gerek yok. Iphoneda zaten sinirsiz internet mevcut.
  • quote:

salt wifi alan arkadaşlar var mı? çoklu 3g modem kullanan diyeyim daha doğrusu. 3g siz bu cihazın esprisi olmadığını düşünüyorum ama bir yandan da arada fiyat farkı hayli fazla. cepte taşınabilir bir 3g modem iş görür mü? wifi hot spot performansı nasıl olur?

Ben sadece wifi lı aldım. İnternet çok önemli benim için ama iphone 4 üzerinden çok hızlı internete girebildiğimi görünce 3g li almaktan vazgeçtim gerektiğinde ip4 ile eşleştiriyorum şu ana kadar hiç sıkıntı yaşamadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • linkteki kılıfı düşünenler benimle pm yolu ile iletişime geçebilir

http://www.switcheasy.com/product/CANVAS_iPadmini
  • quote:

Orijinalden alıntı: manyakurt

Bu kısmı restore yapıp amerika hesabı girerek çözdüm. başka sorun yaşayanlara yardımcı olur belki.

quote:

ios tecrübemiz olmadığı için patladık sanırım. Bir itunes hesabı açtım ülke türkiye falan. neyse google maps aratıyorum bulamıyorum browserdan aratıp linke tıklayarak denedim türkiye üzerinden satılmıyor dedi. biraz araştırdım ülke degiştirmek gerekiyormuş, itunesdan ülke değiştirip amerika falan yapıyorum ama itunes'a bağlanamadı falan diyor. Ki birde ben ingilizce kullanıyorum bilgisayardaki itunesdan tablete hepsi ingilizce ama app store hala türkçe geliyor falan. varmıdır bir çözümü ?

@dark-knight mesajını yeni okudum. biraz benim sorunla bağlantılı ama ben amerika yaptıgım halde app store bağlanmıyor türkçe açıyor falan bunu nasıl aşabiliriz.

bu kısımda hala sıkıntılarım var.

edit: ekran algılamada sorun olan var mı ? ekranın sağ üst köşesi algılamada sorun çıkarıyor gibi bende, mesala app store da search kısmına yazdıgımız yerdeki sağdaki küçük icon'a tıklamak ölüm algılamıyor çogu zaman :/

Orası kenardaki tutma yerine denk geliyor ... Yazılımla düzeltilmesi lazım... ipad mini ye özel bişeyler yapmaları lazım...

• quote:

Orijinalden alıntı: khaos

quote:

Orijinalden alıntı: yaki83

Hotspot yapmam için uygulamami indirmem gerekiyor ? Uygulama tavsıye edermisiniz.

Hotspot ayarlarını yapabildiniz mi?

Sim kart taktınmı ? Sanırım sim takmadan yapamazsın,...

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.