Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (34. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar ben de tablet alıcam ve ipad mini şekil olarak inanılmaz hoşuma gitti...
    daha önce apple ürünü kullanmadım bu ilk olucak
    fazla oyun ve müzik yüklemem o yüzden 16 gb yeter sanırım
    benim merak ettiğim internetten dizi ve film izleyebiliyor muyuz???
    izleyebiliyorsak sizce ipad mini görüntüsü beni tatmin eder mi??(daha önce kullanmadım o yüzden retina ekranlı ipadlerin görüntüsü nasıldır bilmiyorum kıyas getiremiyorum.)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bekoitachi

arkadaşlar ben de tablet alıcam ve ipad mini şekil olarak inanılmaz hoşuma gitti...
    daha önce apple ürünü kullanmadım bu ilk olucak
    fazla oyun ve müzik yüklemem o yüzden 16 gb yeter sanırım
    benim merak ettiğim internetten dizi ve film izleyebiliyor muyuz???
    izleyebiliyorsak sizce ipad mini görüntüsü beni tatmin eder mi??(daha önce kullanmadım o yüzden retina ekranlı ipadlerin görüntüsü nasıldır bilmiyorum kıyas getiremiyorum.)

ben inceledim alıp kullandım gerçekten güzel dizi ve film uygulaması bol ekran kaliteside mükemmel retina kullanmadım bende o yüzden bana bi rahatsızlık vermedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luxfm -- 26 Ocak 2013; 11:40:57 >
  • Arkadaşlar elimde İpad mini smart cover, küçük taşıma çantası, ekran koruyucu ve stylus kalem var. Ürünler sıfırdır ve ambalajlarında. İsteyen varsa irtibata geçebilirler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: java

Yok ekran koruyucu da fena değildi de takarken ilk yüzeyi tamamen çıkartıp yapıştırmaya kalktım toz kaptı... Yavaşça yapıştırdıkça kaldırsaydım sorun olmazdı... Benim becereiksizliğim yani...

Bu arada smartcover dahil değil ürüne... Sadece arka silikon kılıf ve öne ekran koruyucu... Kargo dahil 64 tl mi ne verdim...

hocam şimdi olmadı. ürünün resimlerinde smart cover gözüküyordu. param boşuna gitti. sadece arka silikon kapağa o kadar para verilir mi? üçkağıtçılar. siz neden bana önceden söylemediniz böyle olduğunu

• quote:

Orijinalden alıntı: teknobah

quote:

Yok ekran koruyucu da fena değildi de takarken ilk yüzeyi tamamen çıkartıp yapıştırmaya kalktım toz kaptı... Yavaşça yapıştırdıkça kaldırsaydım sorun olmazdı... Benim becereiksizliğim yani...

Bu arada smartcover dahil değil ürüne... Sadece arka silikon kılıf ve öne ekran koruyucu... Kargo dahil 64 tl mi ne verdim...

hocam şimdi olmadı. ürünün resimlerinde smart cover gözüküyordu. param boşuna gitti. sadece arka silikon kapağa o kadar para verilir mi? üçkağıtçılar. siz neden bana önceden söylemediniz böyle olduğunu

Smart cover satabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

quote:

Smart cover satabilirim

Szinki ne kadar hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Smart cover satabilirim

Szinki ne kadar hocam?

30 TL'ye bırakırım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_70780305/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70780305

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Smart cover satabilirim

Szinki ne kadar hocam?

30 TL'ye bırakırım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_70780305/mpage_1/f_/key_//tm.htm#70780305

Hocam ödemeyi nasıl yapacağız? Gittigidiyor.com ilanı falan yok mu?

• quote:

Ürünü yazarken kılıf ve jelatin diye yazmıştım zaten smartcoverdan hiç bahsetmedim ki... Öte yandan satın alırken görmediniz mi "smartcover not included" yazısını...

Ürün farkedilmeyecek kadar güzel ve sorunsuz bir kılıf + jelatin... Kargoyu düşünmeyince de fiyat güzel bence... Beş para etmez çin mallarına 20-30 lira istiyorlar ki doğru dürüst oturmuyor bile cihaza...

• quote:

quote:

Ürünü yazarken kılıf ve jelatin diye yazmıştım zaten smartcoverdan hiç bahsetmedim ki... Öte yandan satın alırken görmediniz mi "smartcover not included" yazısını...

Ürün farkedilmeyecek kadar güzel ve sorunsuz bir kılıf + jelatin... Kargoyu düşünmeyince de fiyat güzel bence... Beş para etmez çin mallarına 20-30 lira istiyorlar ki doğru dürüst oturmuyor bile cihaza...

hocam gidin ya... 65 lira çöpe gitti resmen. ben de şu altakinden siparişverdim. sizin aldırdığınızı da birine keklerim artık. şu alttaki hakkında bilginiz var mı?
    http://www.bodyguardz.com/the-garrison-premium-folio-case-for-apple-ipad-mini.html?dir=asc&order=sort_priority

• quote:

hocam gidin ya... 65 lira çöpe gitti resmen. ben de şu altakinden siparişverdim. sizin aldırdığınızı da birine keklerim artık. şu alttaki hakkında bilginiz var mı?
    http://www.bodyguardz.com/the-garrison-premium-folio-case-for-apple-ipad-mini.html?dir=asc&order=sort_priority

Karşınızda çocuk yok... Ürün nasıl diye sordunuz ben de cevapladım... Size içeriğinde smartcover var da demedim ki yanıltmış olayım... Aldığınız ürünün ne olduğuna bakmadıysanız sizin suçunuz... Alabilecek kadar ingilizceniz varsa eşşek kadar smartcover dahil değildir yazısını da okuyabilmiş olmanız lazım...

Kendi dikkatsizliğinizi bana mal etmeyin...

• quote:

quote:

Karşınızda çocuk yok... Ürün nasıl diye sordunuz ben de cevapladım... Size içeriğinde smartcover var da demedim ki yanıltmış olayım... Aldığınız ürünün ne olduğuna bakmadıysanız sizin suçunuz... Alabilecek kadar ingilizceniz varsa eşşek kadar smartcover dahil değildir yazısını da okuyabilmiş olmanız lazım...

Kendi dikkatsizliğinizi bana mal etmeyin...

kızma hocam. relax. sen soruma cevap ver.

• "Ön ve arka"takım Ipad 2-3-4 lerdeki gibi smart "case" ve "cover" arıyorum.Siyah ipad minim için.Bulan gören ,alan,satan PM'lerse sevinirim.
  • dostlar bu akşam esc mağazasından ipad mini alacağım. ama son derece ikilem de hatta üçlemde kaldım.

şöyle ki:

ipad mini 16 gb wifi: 772 tl

ipad mini 32 gb wifi: 1010 tl

ipad mini 16 gb 4g lte: 1065 tl.

biri hotspot yok diyor, 4g li alsam çok kullanmayacağım hem evde hem işte ve gittiğpim cafe restauranlarda wifi var sınırsız. ama acil bir durumda da internet lazım olabilir zaten cep telefınuna ödüyoruz bir de 4g için 300 tl fazla vermek ve her ay 30 tl hat ücreti vermek biraz kaşındırıyor.

sonra 16 yeter mi yetmez mi vs. kafa gidiyor geliyor. bunun fabrika çıkışı kullanılabilir ssd yeri ne kadar?

acil yardım. şimdi bunda hotspot var mı yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

dostlar bu akşam esc mağazasından ipad mini alacağım. ama son derece ikilem de hatta üçlemde kaldım.

şöyle ki:

biri hotspot yok diyor, 4g li alsam çok kullanmayacağım hem evde hem işte ve gittiğpim cafe restauranlarda wifi var sınırsız. ama acil bir durumda da internet lazım olabilir zaten cep telefınuna ödüyoruz bir de 4g için 300 tl fazla vermek ve her ay 30 tl hat ücreti vermek biraz kaşındırıyor.

sonra 16 yeter mi yetmez mi vs. kafa gidiyor geliyor. bunun fabrika çıkışı kullanılabilir ssd yeri ne kadar?

Valla hocam bende aynı durumdayım. 16 gb sanırım 13 gb olarak gösteriyor. ( Iphone'da durum böyle ) Bende 16 - 32 arasında gidip geliyorum. 4g bence gereksiz çoğu yerde wifi mevcut zaten.

Edit : Bu arada hotspot 4g'li modellerde mi yok yoksa wi-fi da mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GöKHaN 35 -- 26 Ocak 2013; 18:02:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

dostlar bu akşam esc mağazasından ipad mini alacağım. ama son derece ikilem de hatta üçlemde kaldım.

şöyle ki:

Valla hocam bende aynı durumdayım. 16 gb sanırım 13 gb olarak gösteriyor. ( Iphone'da durum böyle ) Bende 16 - 32 arasında gidip geliyorum. 4g bence gereksiz çoğu yerde wifi mevcut zaten.

Edit : Bu arada hotspot 4g'li modellerde mi yok yoksa wi-fi da mı ?

yok dostum wifi. 4 g için 300 tl versem hat da alırım ama daha yeni taahüt bozdum ve bir adet yedek vınn var zaten ttnetin aylık 19 tl ödediğim 4 gb. ama onu nano yapmıyorlar. alt yapı avea ama avea ilgilenmiyor böyle saçma bir şey. her neyse telefonda da 3g var zaten . ki 300 tl farkı ona vereceğime gider 500 gb kablosuz wifi hdd alırım daha iyi. gps zaten telefondan alırım sonuç olarak 4 g çok gereksiz geldi çünkü 300 tl hiç az değil 230 tl 32 gb farkı . bayağı arada kaldım yani. siyah mı beyaz mı olayına hiç girmedim ama birazdan gidip alacağım artık bakalım son durum ne olur. nexus 7 ile bunun arasındayım zaten 1 aydır. ama pdf okumalarım için bir tablet şart ve acil bir şey de almam gerek. günlerdir araştırıyorum. samsungun 8" note u da geliyor bu ara ama bekleyecek durumumda yok. boş vakitlerim de okumam araştırmam gereken şeyler var ve koca koca kitapları da taşıyamam haliyle. sonuç olarak 16 ya 9 okumak için uygun değil. 7" i eledim kafadan.
    böyle işte.

• quote:

şöyle ki:

kardeş fiyatlar iyi nerde bu magaza

• burada mağaza var ama bu fiyatlara esc apple yaz google da görürsün. bilkom ürünleri var.
    bir ürünü araştırmadan alanlar ile piyasanın çok üstünde satanlara deli oluyorum. örneğin hepsi bilkom ama esc de 1065, vatanda sadece hafta sonu 1101, teknosa da ise turuncu ile 1125 tl. bimeks miş hepsiburada.com muş hiç girmiyorum onlar hepten uçmuşlar. sahibindende de 2.elleri bu fiyatlara satıyorkar. komik. hele sanalpazarda 1065 tl ye alınabilen ürünü 1200 küsür diyen var:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 26 Ocak 2013; 18:56:47 >
  • samsun ve trabzon sanırım. ben samsundayım. sizin gibi internet üzerinden alışlverişte -büyük mağaza değilse- hep tereddüt ederim.ipad mini en ucuz diye araştırırken tesadüfen esc mağazasını buldum, samsunda olmasına hem şaşırdım hem çok sevindim. tabi sizden avantajlı olarak direkt çiflik/samsun mağazasına giittim ve 16 gb wifi olanından aldım. netice; merdiven altı biryer değil,çalışanlar (özellikle ismail bey) ilgili, sorun olmayacak bir yer. tavsiye ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi h2001 -- 26 Ocak 2013; 19:02:42 >
  • 
Sayfa: önceki 3233343536
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.