Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 2 gün önce bilkomdan sipariş ettiğim ipad mini 32 gb geldi, dünde arkadaşım için esc marketten ipad4 sipariş etmiştik, her ikiside bugun geldi ve aynı anda kutuları açtık, hemen kurulumları yaptık ve karşılaştırma yaptık, ipad4 işlemcisi daha iyi olmasına rağmen hızları aynı gibi geldi, özellikle safariden internete girince ikiside aynı anda şak diye açtı tamamen, oyun performansndada aman aman bi fark yok, gelelim ekrana, samimi söylüyorum fark göremedim arkadaşım bana abi bu nasıl retina dedi, birde ayrıca ağırlık konusunda bariz fark var ipad4 uzun süre elde kullanmaya gelmez, tasarım olak mini daha güzel, değişelimmi falan demeye başladı
    sonuç olarak iphone5 ve ipad mini kombinasyonu yaptım şarj cihazları kablolar birbirine uyuyor, ayrıyeten evde ipad2 var onu evdekiler kullanıyo bana düşmüyodu zaten bu yüzden kendim için özel mini aldım, birde kamera kitim vardı bu yüzden 30 pin dönüştürücü aldım o baya tuzlu geldi 80 küsür tl
    kılıf olarakta linkteki ürünü satın aldım şuan yolda

herkese iyi forumlar

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufyazici

Nillkin kılıfı kullanan var mı acaba? Nexus 7 için olanında dik şekilde durmakta zorlanıyodu alet, bir süre sonra düşüyordu, ipad Mini'de de var mı böyle bir şey acaba, merak ettim.

bu kılıf malesef cihazı dik tutma konusunda çok başarılı değil. cihazı o şekile kullanma ihtiyacı duymadığımdan benim için problem olmuyor ama özellikle o konumda tutmak isteyenler için bu durum sıkıntı olabilir. bazı kılıfların arkasınsa dik durmasını sağlayan ayrı bir destek oluyor ve kapak oraya tutturuluyor. bu bir yandan avantaj sağlarken bir yandan da ek bir çıkıntı olduğundan rahatsız edici olabiliyor. tabi bu kişisel görüşüm.

daha önceki mesajlarımda da bu kılıftan çok memnun olduğumu ifade etmiştim. yeri gelmişken, bu kılıfı düşünenler için aynı düşüncelerimin devam ettiğini ve kılıfımdan çok memnun olduğumu tekrar ifade edeyim

• Arkadaşlar az önce tvt'den siparişimi verdim 764 tl gibi piyasanın oldukça altında, süper bir fiyata 16 gb wifi modelini almış bulunmaktayım. Kısmetse pazartesi kargo elimde olur, ben de aranıza katılmış olacağım. Siparişi verir vermez hemen beni aradılar, kargoya verildiğinde yine arayıp kargo takip numarasını vereceklerini söylediler. İlk izlenimim, firmadan diğer alışveriş yapan arkadaşlar gibi benim de oldukça olumlu.

Ayrıca söylemek istediğim bir iki şey var almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur belki.. Bugün gerçekten Türkiye'de yaşadığıma baya isyan ettim. Sabah ilk işim doğubank'a gitmek oldu, 900 TL'den aşağı fiyat veren dükkan olmadı. Resmen doğubank bitmiş. Nakit alacağımı söylememe rağmen 870'e inen bir mağaza dışında hiç biri fiyat inmedi bile. Daha sonra bütün teknoloji mağazalarını dolaştım ve fiyatlar ateş pahası. Teknolojiyi bu kadar pahalıya almak zorunda olmamızı hazmedemiyorum bir türlü. Bestbuyda 330 dolara satılan bu ürün bizim mağazalarımızda 849'dan aşağıya yok. Durum buyken insan 764'e alınca pek bi mutlu oluyo bu durumdan. Vay halimize

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi allyjhan -- 19 Ocak 2013; 15:37:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: allyjhan

Arkadaşlar az önce tvt'den siparişimi verdim 764 tl gibi piyasanın oldukça altında, süper bir fiyata 16 gb wifi modelini almış bulunmaktayım. Kısmetse pazartesi kargo elimde olur, ben de aranıza katılmış olacağım. Siparişi verir vermez hemen beni aradılar, kargoya verildiğinde yine arayıp kargo takip numarasını vereceklerini söylediler. İlk izlenimim, firmadan diğer alışveriş yapan arkadaşlar gibi benim de oldukça olumlu.

Ayrıca söylemek istediğim bir iki şey var almayı düşünen arkadaşlara yardımcı olur belki.. Bugün gerçekten Türkiye'de yaşadığıma baya isyan ettim. Sabah ilk işim doğubank'a gitmek oldu, 900 TL'den aşağı fiyat veren dükkan olmadı. Resmen doğubank bitmiş. Nakit alacağımı söylememe rağmen 870'e inen bir mağaza dışında hiç biri fiyat inmedi bile. Daha sonra bütün teknoloji mağazalarını dolaştım ve fiyatlar ateş pahası. Teknolojiyi bu kadar pahalıya almak zorunda olmamızı hazmedemiyorum bir türlü. Bestbuyda 330 dolara satılan bu ürün bizim mağazalarımızda 849'dan aşağıya yok. Durum buyken insan 764'e alınca pek bi mutlu oluyo bu durumdan. Vay halimize

Hayirli olsun

330 $ ustune % 8 vergi koyuyoruz ve turk lirasina ceviriyoruz sonuc 640 lira civari birseye tekabul ediyor.E bunada +1 yil garantiyi koyun. Uluslararasi garanti 1 yildir, turkiyede ise 2 yil resmi garantiye sahibiz. Bunun kdv si ve hatta kredi kartina taksitle aliyorsunuz,store da cash veya karta tek cekim vesaire...Dolayisiyla TVT deki abd fiyatina gore +120 liralik rakam oldukca uygun ve ucuz.

Sonuc olarak isyan edecek bir durum yok.Bu cihazi amerikadan ucuza aldiniz. Artik yurtdisindan ipad getirmek luzumsuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YEY -- 19 Ocak 2013; 16:51:35 >

• dün sipariş ettiğim ipad mini geldi. esc marketten kılıfla birlikte 800 e almıştım. bilkom ürünü yazıyor kutuda. kılıf çok iyi değil ama iş görür uygun fiyat olduğu için aldım ipad mini alana indirimli. 6.0.2 yüklü geldi yükselteyim mi diye soracaktım gerek kalmadı
  • Earpod izlenimlerim ; her kulağa cuk oturduğu yalan... Ses iyi.. Creative kulaklığım daha iyi ama...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

dün sipariş ettiğim ipad mini geldi. esc marketten kılıfla birlikte 800 e almıştım. bilkom ürünü yazıyor kutuda. kılıf çok iyi değil ama iş görür uygun fiyat olduğu için aldım ipad mini alana indirimli. 6.0.2 yüklü geldi yükselteyim mi diye soracaktım gerek kalmadı

Hangi kılıfı almıştıniz siz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilen bir kilifa/cantaya ihtiyacim oldugu icin su urunu siparis ettim

http://www.elmasepeti.com/product_detail/similiar_17044.html

Insallah guzeldir
  • şahsi kanatim bu üründe telefon özelliği kesinlikle olmalıydı.. bu boyutlarda bir alette kesin olmalıydı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerempo

quote:

Orijinalden alıntı: enzomaresca

dün sipariş ettiğim ipad mini geldi. esc marketten kılıfla birlikte 800 e almıştım. bilkom ürünü yazıyor kutuda. kılıf çok iyi değil ama iş görür uygun fiyat olduğu için aldım ipad mini alana indirimli. 6.0.2 yüklü geldi yükselteyim mi diye soracaktım gerek kalmadı

Hangi kılıfı almıştıniz siz?

http://www.escmarket.com/urun/iPad-Mini-360-Derece-Donebilen-Kilif-pmu320.html

Bu kılıfı aldım ilk başta hoşuma gitmemişti pek ama hem dik hemyan kullanıma İzin veriyor sevmeye başladım işe yarıyor ipad mini alana 30 lira ayrıca fiyatı da fena sayılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi enzomaresca -- 21 Ocak 2013; 13:54:22 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben de bu gün tvt.com.tr den aldım.32 GB,yarın elimde inşallah. Bu arada tvt.com.tr yi kesinlikle tavsiye ederim arkadaşlar.Resmen ezberbozan bir firma.Defalarca arıyorlar.ilgileniyorlar,aynı günde kargoya verdiler.
  • Merhaba,
    Bu başlık sayesinde ipad mini'den haberdar olup dün itibarıyla cihazı satın aldım. Şu ana kadar izlenimlerim gayet olumlu. Paylaşımlarıyla katkıda bulunan arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Bu başlık altında çeşitli kılıflardan bahsedildi ancak hâlâ karar veremedim. Beyaz renk ipad mini için 50 lirayı geçmeyecek şekilde kılıf öneriniz varsa paylaşabilir misiniz? Teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ender

şahsi kanatim bu üründe telefon özelliği kesinlikle olmalıydı.. bu boyutlarda bir alette kesin olmalıydı

Gecen gun muhabbeti gecti, mesela buda samsung note 2 gibi telefonlu olsaydi dedim ve kulagima goturdum, ortamdaki herkes istisnasiz guldu o kadar komik ve tabak gibi duruyordu konusma modunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: YEY

quote:

Orijinalden alıntı: ender

şahsi kanatim bu üründe telefon özelliği kesinlikle olmalıydı.. bu boyutlarda bir alette kesin olmalıydı

Gecen gun muhabbeti gecti, mesela buda samsung note 2 gibi telefonlu olsaydi dedim ve kulagima goturdum, ortamdaki herkes istisnasiz guldu o kadar komik ve tabak gibi duruyordu konusma modunda

Bence de gereksiz bir özellik. Ama ileride telefon olarak da kullanılabilirse yazılımla falan, o zaman yüklerim

• iyi akşamlar.

arkadaşlar jailbreaksız ipad e internetten indirdiğim ipa uzantılı oyun dosyalarını direk atsam ve kursam çalışır mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: tugrul4545

iyi akşamlar.

arkadaşlar jailbreaksız ipad e internetten indirdiğim ipa uzantılı oyun dosyalarını direk atsam ve kursam çalışır mı ?

hayır,atılmaz yani :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zendagi Migzara -- 22 Ocak 2013; 18:33:39 >
  • Jaillbreak istiyorum artik biktim :S

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

iyi akşamlar.

itunes ile atamıyor muyuz ??
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

iyi akşamlar.

itunes ile atamıyor muyuz ??

hayır,crackli uygulamalar jailbreaksiz atılmaz.

• 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.