Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (26. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.189
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: khaos

quote:

Orijinalden alıntı: -SWRT-

Arkadaslar, epeydir ipad mini icin bir araç içi tutucu (car mount) ariyorum ama malesef teknoloji marketlerinin hicbirinde bulamadım...
    Var mı kullanan, bilgisi olan, vs??

Burada var
    http://www.pdateknoloji.com/Apple-Aksesuarlari/Apple-iPad-Mini-Aksesuarlari-8386

Bu EXOGEAR denen mount güzel birşeye benziyor ama sanırım kendi vantuzu her yüzeye yapışmıyor...

Adamlar da bir adet disk yapmışlar, 3M bant ile arabanın dashboarduna yapışıyor... Aletin vantuzunu da bu diske yapıştırıyorsun...

Güzel de... o diski arabadan sökmek istediğimizde dashboard da beraber gelmesin...

Saçma bir iş olmuş gibi..

• şu canvastan bi tane alayım mı diyorum ya, şimdi çin malı bir şey alsam yine 40-45 lira falan tutacak, belki ilerde yıprancak ya da bir sorun çıkarcak.
    90 lira daha iyisine verip uzun süre kullansam mı diyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu cihazın esprisi küçük ve hafif olması. Bu kılıflar hem ağırlaştırıyor hem de kalınlaştırıyor. Bence smart kılıf ya da küçük çanta ile ön ve arka koruyucu film daha mantıklı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • http://iphone-do.blogspot.com/ yeni ipad gelıyor sanırım
  • daha yeni aldık arkadaş...
  • quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

Bu cihazın esprisi küçük ve hafif olması. Bu kılıflar hem ağırlaştırıyor hem de kalınlaştırıyor. Bence smart kılıf ya da küçük çanta ile ön ve arka koruyucu film daha mantıklı

ince şeffaf ve elastik silikon kılıf ve ekran koruyucu en ideali ancak ben bulamadım
  • Elmasepeti.com a iPad Mini için smart coverlar gozukuyor fakat stokta yoklar su an bu hafta ıcerısınde gelır buyuk ıhtımal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gozios123

http://iphone-do.blogspot.com/ yeni ipad gelıyor sanırım

Bunun sonu yok her zaman yeni gelecek
  • quote:

Orijinalden alıntı: onuruno99

quote:

Orijinalden alıntı: emreandinc

Arkadaşlarwww.escmarket.com dan 1090 tlyr 16 gb 4g model aldım. Fiyatı gayet ucuz ve ertesi gün elime ulaştı. Almak isteyenlere tavsiye edebileceğim bir site.

ben de bu siteden aynı alışverişi yapmak istiyorum. ama açıkçası tam güvenemedim. bilkom garantisi falan diyor gerçi ama iletişim falan kolay mı site ile? gerçi site de değil trabzon apple bayisiymiş adamlar sanırım..

Ben almadan aradım ve sipariş verdim hemen kargoya verdiler ertesi gün elimdeydi ipad. Bilkom güvencesiyle veriyolar evet. Aradığında gayet ilgileniyorlar tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Şanssız Adam

arkadşalar hala aradayım 4 mü alayım mini mi amacım slaytları okumak amacım bir yandan hafiflik cezbediyo diğer taraftan donanım çok kararsızım

hocam ipad minin donanımı nispeten eski ama yeterli gelecektir şuan kullanacağınız applerde
    asıl soru retina ekran sizin için önemli mi? değil diyorsanız ipad mini alın kesinlikle.
    1-2 yıl sonra yenisini alınca da bunu annenize, babanıza hediye edersiniz ya da çocuğunuz varsa ona verirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 13 Ocak 2013; 9:28:09 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dark-knight

quote:

arkadşalar hala aradayım 4 mü alayım mini mi amacım slaytları okumak amacım bir yandan hafiflik cezbediyo diğer taraftan donanım çok kararsızım

hocam ipad minin donanımı nispeten eski ama yeterli gelecektir şuan kullanacağınız applerde
    asıl soru retina ekran sizin için önemli mi? değil diyorsanız ipad mini alın kesinlikle.
    1-2 yıl sonra yenisini alınca da bunu annenize, babanıza hediye edersiniz ya da çocuğunuz varsa ona verirsiniz

akılan takılan mevzu bne internete girmek için arada konser videosu izlerim ama asıl amacım slaytları için. Slaytlar laptopta olmuyor masada çok yer kaplıyor mini bu iş için mükemmel fakat retina değil nasıl olur bir fikrim yok çünkü kullanmadım 4 te retina ekran var ama çok kaba mini daha ağır basıyor sanki

7.9 inch ekran büyüklüğü sorun olmayacaksa keynote, quickoffice pro hd gibi applerle çok rahat halledebilirsiniz slaytları
    performans yönünden endişeniz olmasın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dark-knight -- 13 Ocak 2013; 9:32:33 >

• quote:

Orijinalden alıntı: SwGExE

quote:

Orijinalden alıntı: gozios123

http://iphone-do.blogspot.com/ yeni ipad gelıyor sanırım

Bunun sonu yok her zaman yeni gelecek

elbetteki gelıcek sadece bilgilendirmek icin
  • Arkadaşlar günaydın
    İos 6.0.2 ipad mini de itunes match ile problem yaşayan var mı? Yabancı forumlarda çok şikayet buldum..Benim mini de itunes match ı aktifleştirdiğim zaman buluttan şarkıları indirmiyor..İphone 4s ve ipad 2 de problem yok..Tüm cihazlarda itunes match aktif ama ipad mini de şarkılar gözükmüyor bunun haricinde cihaza itunes ten video da atamadım.Bir şeyler ters gidiyor ama çözemedim..

• ArkadaÅŸlar mini ipad için fizy uygulaması bulunuyor mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: srdr061

Arkadaşlar mini ipad için fizy uygulaması bulunuyor mu acaba?

iPhone uygulamasi olarak kurulabiliyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ios 6.0.2 yükleyip itunes match ta problem yaşayan bir tek ben miyim arkadaşlar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: besiktas

ios 6.0.2 yükleyip itunes match ta problem yaşayan bir tek ben miyim arkadaşlar?

iTunes match kullaniyorum + 6.0.2

Bende problem yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trineux -- 13 Ocak 2013; 15:35:46 >
  • Turkcell yeni internet tarifesi cikarmis.

Faturasizda, Sinirsiz 1gb sonra hiz 96kbps'ye dusuyor.

7.2mbps'e kadar hiz 25 lira, 43.2mbps'e kadar hiz 30 lira.

Yeni hat actirdim, tarifeyi de standart tarife yaptirdim (telsiz kullanim harci odememek icin)

Disarda cok yogun kullamayan, faturali hat-taahhut ile ugrasmak istemeyenler icin bir alternatif olabilir.

• Doğrusu daha önce 6.01 de kalmam konusunda tavsiye almıştım ancak wifi gerçekten sonderece zayıf çekiyor (s3 ün 2-3 çizgi gördüğü bağlantıyı hiç görmüyor) acaba 6.02 de bu problem çözülmüşse şarj problemini göze alıp yükleyeceğim ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi khaos -- 13 Ocak 2013; 20:57:42 >
  • Merhaba,
    iPad mini için şeffaf komple film arıyorum ancak bunu ve şunubulabildim. Sizce bu paraya değer mi? Yoksa başka Çin mallarını falan mı bekleyeyim? Gerçekten aradaki farka değer mi?
    http://www.mobilcadde.com/ipad-mini-ekran-koruyucu-film-5998
    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/apple-ipad-mini-ekran-koruyucu-72560713

Ne fark var şu tanesi 5 TL olandan?

• 
Sayfa: önceki 2425262728
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.