Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.298
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben anlamadım esc de satılan ürünler bilkom garantili değil mi yani sorun nedir tam olarak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESCApple

Firma ismi vermemiz rekabet acısından etik olmaz.Bizdeki ürünlerde 5 ile başlıyor 9 ile başlayan kodlu ürünlerde apple de mevcut ve
    bu ürünlerin eğer sonunda tu/a varsa bu kodlar türkiye içindir anlamına gelir.Ayrıca bu kodalara takılmanız yersiz siz 5 ile başlayan kodlu aldınız
    ürünün gerçekten Apple Türkiye ve Bilkom 2 yıl Garantisi Altındamı ona bakmanız lazım.Her aldığınız Tekno Marketdeki ürünlerde bu garanti
    dahilinde olmayabilir.
    info@escmarket.com a ipadinizin seri numarasını gönderirseniz size yardımcı oluruz.Bizden Aldığınız ürünleri size en yakın servisden sordurun
    ozaman bize hak verirsiniz.

ESC Market

Teklifiniz için teşekkürler ama gerek yok. Cihazın üstünde iki adet Bilkom etiketi ve ithalatçı ihracatçı firma bilgileriyle, Bilkom'a ait garanti belgesi zaten geldi.

• quote:

Orijinalden alıntı: namre3kutuk

quote:

Orijinalden alıntı: ESCApple

Firma ismi vermemiz rekabet acısından etik olmaz.Bizdeki ürünlerde 5 ile başlıyor 9 ile başlayan kodlu ürünlerde apple de mevcut ve
    bu ürünlerin eğer sonunda tu/a varsa bu kodlar türkiye içindir anlamına gelir.Ayrıca bu kodalara takılmanız yersiz siz 5 ile başlayan kodlu aldınız
    ürünün gerçekten Apple Türkiye ve Bilkom 2 yıl Garantisi Altındamı ona bakmanız lazım.Her aldığınız Tekno Marketdeki ürünlerde bu garanti
    dahilinde olmayabilir.
    info@escmarket.com a ipadinizin seri numarasını gönderirseniz size yardımcı oluruz.Bizden Aldığınız ürünleri size en yakın servisden sordurun
    ozaman bize hak verirsiniz.

ESC Market

Teklifiniz için teşekkürler ama gerek yok. Cihazın üstünde iki adet Bilkom etiketi ve ithalatçı ihracatçı firma bilgileriyle, Bilkom'a ait garanti belgesi zaten geldi.

Alıntıları Göster
    Bende escmarketten ipad mini ,kılıf,magic mouse vs sipariş verdim dün akşam..Bugün kargolanmasını bekliyorum.. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, attığım maillerde de en kısa sürede dönüş yaptılar.. Benim online bir siteden beklentim bana hızlı dönüş yapılmasıdır ve şu anlık hiçbir sorunla karşılaşmadım o yüzden.. Karşılaşırsamda yardımcı olacaklarını belirttiler o yüzden bir sıkıntı gözükmüyor.. ürünler elime ulaşınca tekrar düşüncelerimi yazarım

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

Bende escmarketten ipad mini ,kılıf,magic mouse vs sipariş verdim dün akşam..Bugün kargolanmasını bekliyorum.. Şu ana kadar bir sıkıntı yaşamadım, attığım maillerde de en kısa sürede dönüş yaptılar.. Benim online bir siteden beklentim bana hızlı dönüş yapılmasıdır ve şu anlık hiçbir sorunla karşılaşmadım o yüzden.. Karşılaşırsamda yardımcı olacaklarını belirttiler o yüzden bir sıkıntı gözükmüyor.. ürünler elime ulaşınca tekrar düşüncelerimi yazarım

Alıntıları Göster
    bende dün akşam mini siparişi verdim kargolanmasını bekliyorum yarına bi aksilik cıkmassa elime ulaşıcak geldiginde bilgilendirme yaparım escmarket gerçekten cok ilgililer beklemedeyiz.

• quote:

Orijinalden alıntı: k_t_destek

quote:

Orijinalden alıntı: yclycl

quote:

Orijinalden alıntı: Baris.uyar

quote:

Orijinalden alıntı: parsons

iphone 3gs de 256mb ram olmasına ragmen bugün orta segmentte bile seçilebilecek bir telefonsa bence 512mb ramler de dediginiz gibi kısıtlıda olsa 3-4 yıl gidecektir. Android için sadece ram gerekli onada 1gb ram bile az geldi zaten genede kasmalar oluyor.

Aynen androidin 1gb ramlilerinden daha iyi performans veriyor mini :)

ben hem galaxy s3 hemde ipad mini kullanıcısıyım, gel bide bunları bana anlat galaxy s3 ün ipad miniden çok daha performanslı olduğunu söyleyebilirim

Hangi uygulamalara göre böyle bir karşılaştırma yaptınız?

Bende note var ben biröperformans göremedim... Onun için mini almış bulunmaktayım... Beklediğim performans ta oyun falan için değil , nettebgezinmek banka işlemleri falan sadece...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: {PeGaSuS}

bir firmayı tek bir sorun ile yargılayamayız.
    örnek 1:
    ben hepsiburada dan yaptığım alışverişi iptal ettim. sonra 1 hafta vs. her neyse bankaya geri yatar para dediler. süre geçti daha sonra bulamadım banka ve parayı (kredi kartımın sayısı fazla ve hatırlamadım hangisi ile aldığımı). hepsiburadaya sorduğum zaman param nerede hangi bankaya geri yattı diye bana bilgi veremeyeceklerini söylediler. siz kimin parasının hesabını kime veremiyorsunuz diyemedim çünkü öyle bir muhataplık yok ortada. 350 tl nerede hala bilmiyorum. belki yattı belki yatmadı. bir ara milliyetin markaponundan bilinçsizce buharlı süpürge aldım. milliyet ismine güvenerek. daha sonra gelen cihaz kırık ve çin malı sahte çıktı. firma ismi başkaydı ve meğerse markapon sadece satış sitesi imiş ve satanlar başka firmalar yani gittigidiyorun sıfır pazarı. firma da sahte çıktı yani yok öyle bir şey. uğraştım markapon bana bonus verdi yerine ve hala duruyor ne alacağım ki. para geri iade edeceklerdi ama dolandırıldığımı anlayınca kartımı değiştişrdim ve belkide hepsi burada parayı o karta yatırdı ve ben hala bilmiyorum yattı mı yatmadı mı.yatmadı diye itham etmiyorum yanlış olmasın. sadece ben neden o bilgiye ulaşamıyorum onu merak ediyorum. düşünün bu firmalar türkiye de tekeller.

örnek 2:
    samsung 500t smart pc almak istedim ve önce teknosa mağazasına gittim. fiyaytının 1800 civarı olduğu söylendi ama vatanda 1500 küsür idi. ben de haliyle neden diyte sordum. sormaz olaydım. bana işlemci farkı olduğunu söyledi teknosa elemanı. sanki aynı atom z2760 değil. ben de salağım, araştırmadan bayılacağım o kadar parayı sana.resmen dolandırmaya kalktılar. ironik olanda reklamlarında esnaf olayına kendilerinin düşmesiydi.

örnek 3:
    ekim 2012 de samsung note 10.1 almak için mecburen teknosaya gittim beyaz istedim bana yönetici teknosa da beyaz olmadığını söyledi. ben de internet sitesinde olduğunu diğer rengi istemediğimi söyledim. diğer teknosa mağazasına gittim ve beyazı aldım. diğer mağaza ellerindeki stoğu kakalamaya kalktı yani ya da başka bir şey di amacı anlamadım neyse.

sonuç olarak parayı geri verdiler mi. muhatap oldular mı. hata yapma oranı sürekli mi değil mi? önemli şeyler bunlar. ben elden aldım ama, cihazı verdikten sonra herhangi bir sorunda iade olunacağını, hatta içinde bir adet toz dahi olsa geri alacaklarını beyan ettiler. ben sormadım bunları ama belirttiler.
    arz ve talep meselesi. işini iyi yaparsan ayakta kalırsın yapmazsan gidersin. bu kadar basit.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 28 Ocak 2013; 18:17:19 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

iphone 3gs de 256mb ram olmasına ragmen bugün orta segmentte bile seçilebilecek bir telefonsa bence 512mb ramler de dediginiz gibi kısıtlıda olsa 3-4 yıl gidecektir. Android için sadece ram gerekli onada 1gb ram bile az geldi zaten genede kasmalar oluyor.

ben hem galaxy s3 hemde ipad mini kullanıcısıyım, gel bide bunları bana anlat galaxy s3 ün ipad miniden çok daha performanslı olduğunu söyleyebilirim

browser hızı ve oyunlardaki gpu performansı. test sitelerine göre apple galaxy yi dövüyor, ama benim kullanımıma göre galaxy apple ı dövüyor her konuda. buda test site ve programlarının taraflı olduğunun bi göstergesi örneğin gpu benchmark yapıyorum aynı görüntüde ipad 20fps verirken galaxy 6fps veriyor, ama aynı oyunu açtığımda galaxy fps konusunda ipadden kat kat iyi performans veriyor. buda demek oluyorki testler için kullanılan yazılımlar belli bi firmayı taraf alarak optimize ediliyor. benim tecrübelerim bunlar

herşeyi söyle de, oyunlarda android daha iyi deme :) ben de kullandım hem android tablet hem telefon ios oyun konusunda çok daha iyi :)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

browser hızı ve oyunlardaki gpu performansı. test sitelerine göre apple galaxy yi dövüyor, ama benim kullanımıma göre galaxy apple ı dövüyor her konuda. buda test site ve programlarının taraflı olduğunun bi göstergesi örneğin gpu benchmark yapıyorum aynı görüntüde ipad 20fps verirken galaxy 6fps veriyor, ama aynı oyunu açtığımda galaxy fps konusunda ipadden kat kat iyi performans veriyor. buda demek oluyorki testler için kullanılan yazılımlar belli bi firmayı taraf alarak optimize ediliyor. benim tecrübelerim bunlar

herşeyi söyle de, oyunlarda android daha iyi deme :) ben de kullandım hem android tablet hem telefon ios oyun konusunda çok daha iyi :)

Oyun olayini pek test etmedim 1.5 aydir elim kirik, tamda o siralarda aldim telefonla tableti. Ama subway surfers oynarken ipadde kareleri secebiliyorum resmen. Gpu konusunda ios daha iyi deniyor, o konuda kesin bisey diyemem cunku pek test etmedim, ama browser konusunda galaxy acik ara önde. Oyun performans yorumum sadece subway surfers ile ilgili. Ama most wanted denedim ve fps cok iyiydi galaxy de, hatta arkadaslar gorunce "iphoneda grafikler bu kadar iyi degildi bu oyunda" dediler

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Oyun olayini pek test etmedim 1.5 aydir elim kirik, tamda o siralarda aldim telefonla tableti. Ama subway surfers oynarken ipadde kareleri secebiliyorum resmen. Gpu konusunda ios daha iyi deniyor, o konuda kesin bisey diyemem cunku pek test etmedim, ama browser konusunda galaxy acik ara önde. Oyun performans yorumum sadece subway surfers ile ilgili. Ama most wanted denedim ve fps cok iyiydi galaxy de, hatta arkadaslar gorunce "iphoneda grafikler bu kadar iyi degildi bu oyunda" dediler

Alıntıları Göster
    Bugün Ipad 4 ile Mini yi karşılaştırdım forumda retina retina diye bağırıyor herkes ama benim sadece gördüğüm Ipad 4 te ikonlar biraz daha netti.
    Ekran küçük olduğu için sırıtmıyor bence ama onun dışında Ipad mini retina olduğu zaman harbi baba olur.

Kullanım olarak zariflik olarak mini yi gördükten sonra hayatta Ipad 4 almam. Ipad 4 kalas geldi bana ve ağırdı yani.
    Martta yenisi gelecek diyorlar yoksa elime para geçince hiç düşünmeden mini yi alırdım.
    Kafama takılan retina falan değil nasıl olsa 1 1.5 aya yenisi stoklarda olur daha güncel retinalı GPU CPU su gelişmiş ürün varken 1. si cidden elimde kalır hele retinalısı varken kimse yüzüne bakmaz aletin. Bana uzun kullanım gerektiği için yenisi beklicem malesef.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Merhabalar, 16 Gb Wifi Siyah cihazımı almış bulunmaktayım.

Ayrıca iPhone 4S sahibiyim, iki cihazın ekranları arasında şahsen pek bir fark hissetmedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

Bugün Ipad 4 ile Mini yi karşılaştırdım forumda retina retina diye bağırıyor herkes ama benim sadece gördüğüm Ipad 4 te ikonlar biraz daha netti.
    Ekran küçük olduğu için sırıtmıyor bence ama onun dışında Ipad mini retina olduğu zaman harbi baba olur.

Kullanım olarak zariflik olarak mini yi gördükten sonra hayatta Ipad 4 almam. Ipad 4 kalas geldi bana ve ağırdı yani.
    Martta yenisi gelecek diyorlar yoksa elime para geçince hiç düşünmeden mini yi alırdım.
    Kafama takılan retina falan değil nasıl olsa 1 1.5 aya yenisi stoklarda olur daha güncel retinalı GPU CPU su gelişmiş ürün varken 1. si cidden elimde kalır hele retinalısı varken kimse yüzüne bakmaz aletin. Bana uzun kullanım gerektiği için yenisi beklicem malesef.

İhtiyacınız ne derece öncelikli bilmiyorum ancak yeni çıkan haberlere göre haziran sonu temmuz gibi iphone tanıtımı, eylül sonu ekim gibi yeni ipadlerin tanıtımı gerçekleşecekmiş. Oldukça var gibi gözüküyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: efk0

Ayrıca iPhone 4S sahibiyim, iki cihazın ekranları arasında şahsen pek bir fark hissetmedim.

İyi günlerde kullanın güzel kombinasyon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

Orijinalden alıntı: efk0

İyi günlerde kullanın güzel kombinasyon.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar inşallah yarın bende alıcam. kendim için değil. ben babam için. 820tl fiyat çektiler wifi 16gb lığa. sizce fiyat iyimidr? kazık yemeyelimde. :) ciazın eksikleri nelerdir acaba? siz kullanıcılara göre. (donanımsal özelliği haricinde) örn: hava durumu uygulaması yok.. gibi..

iyigeceler...

• quote:

Orijinalden alıntı: Enıac

Arkadaşlar inşallah yarın bende alıcam. kendim için değil. ben babam için. 820tl fiyat çektiler wifi 16gb lığa. sizce fiyat iyimidr? kazık yemeyelimde. :) ciazın eksikleri nelerdir acaba? siz kullanıcılara göre. (donanımsal özelliği haricinde) örn: hava durumu uygulaması yok.. gibi..

iyigeceler...

Eksigi yok hocam, ben cok memnunum. Hatta size verdikleri fiyat cok iyi, nerde verdiler bilmiyorum ama baska yerde o fiyata bulamassiniz, kacirmayin derim

• quote:

Orijinalden alıntı: Guhong01

quote:

iyigeceler...

Eksigi yok hocam, ben cok memnunum. Hatta size verdikleri fiyat cok iyi, nerde verdiler bilmiyorum ama baska yerde o fiyata bulamassiniz, kacirmayin derim

Alıntıları Göster
    Ipad mini - TV bağlantısı nasıl yapıyor? Ek bir aparat mı almak lazım?
    720p -1080p filmleri sorunsuz oynatıyor mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: someoneme

Ipad mini - TV bağlantısı nasıl yapıyor? Ek bir aparat mı almak lazım?
    720p -1080p filmleri sorunsuz oynatıyor mu?

Ara kablo görmüştüm aktarımı yapan. Şahsen denemedim ama olumlu sonuç alanlar duymuştum.
  • quote:

quote:

iyigeceler...

İzmir'deyim hocam. Egemek te. Buradan almayı düşünüyorum...
    reşekkurler

• quote:

quote:

iyigeceler...

Tek eksiği telefon edilememesi...

• quote:

Orijinalden alıntı: new-desing

quote:

Orijinalden alıntı: Mactavish-

İhtiyacınız ne derece öncelikli bilmiyorum ancak yeni çıkan haberlere göre haziran sonu temmuz gibi iphone tanıtımı, eylül sonu ekim gibi yeni ipadlerin tanıtımı gerçekleşecekmiş. Oldukça var gibi gözüküyor.

Harbiden mi ? Üzüldüm şimdi. Haber linkini atarmısın ? Merak ettim çünkü.

İşin sakat tarafı aldımmı beni uzun süre götürmesi gerekiyor. Şurdan 1 sene sonra oyunlarda tökezlemeye başlar diye düşünüyorum Ipad mini.
    Uzun vadeli kullanım için Ipad 4 almak daha mantıklı işte. Ipad Mini tasarım hafiflik kullanım olarak çok daha hoşuma gitti bu durumda ömür ve kullanım olarak karşılaştırma yapmam gerekecek.

Şöyle bir konu var genelde evde kullanırım diye tahmin ediyorum. Öyle dışarı çıkartıcam yerlerde yok. Bir tek yer var son sene olduğundan dersler genelde boş ve rahat geçiyor. O yüzden okula götürürüm diye düşünüyorum. Ipad mini ile okulda takılmak çok daha rahat ve güzel olur. Ipad 4 okulda çıkartılıp rahat kullanılır mı acaba onu düşünüyorum.

Bide bir sorum olacak Samsung Wave 2 den Ipad e Hotspot yapabilme şansım var mı ? 4G ile normali arasında 300TL fark var fazla baya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mactavish- -- 28 Ocak 2013; 22:33:29 >

• ios 6.1 çıkmış yükleyen oldu mu, ne değişmiş? şuan musait değilim de yüklemedim henüz.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.