Şimdi Ara

Apple iPad Mini [ANA KONU] (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.944
Cevap
62
Favori
157.234
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cell

quote:

Orijinalden alıntı: luxfm

bende bugun esc den şipariş verdim 16 gb beyaz wifi li evde okulda wifi var 3g gerek yok + fiyat artıyo salı günü elime ulaşcak escmarketi tavsiye ederim.

flm uygulaması önerebilirim şuan ipod touchımda yüklü ve sorunsuz filmleri takılmadan internet üzerinden izliyorum.

uyglulama adı new movies tükce türkce altyazılı filmler mevcut ve istediginiz filmi facebook tan söylerseniz ekleme yapıyorlar.

facebook sayfası :https://www.facebook.com/newmoviesyenifilmler?ref=stream

itunes uygulama linki:https://itunes.apple.com/tr/app/new-movies/id574195008?mt=8

1.79 tl ben faceden yapımcıya ulaşıp ücretsiz hediye göndertmesini istedim kırmadı beni gönderdi gercekten güzel uygalama

Arkadaslar escmarket ten alisveris yapmayin demiyorum ama aldiginiz urunlerin urun koduna dikkat edin. Bana gonderilen urun apple'in sitesinde bile olmayan, MD910TU/A olarak gorunen Rusya'dan yada Romanya'dan getirildigini dusundugum demo cihazi. Bu durumu apple global sitesindeki destek forumuna yazmistim ordan gelen cevap da bu yonde. Bu tur cihazlarin magazalarda sergilendigi ve satisinin olmadigini ve tum fonksiyonlarinin tam anlamiyla caismadigi soyleniyor. Ben orjinali ile degistirilmesini yoksa iade etmek istedigimi soyleyince direk olarak iade edebilecegimi soylediler. Urunu iade ettim ancak bu olayi acikliga kavusturmak icin cabalarim gerek yurtici gerekse yurtdisinda devam ediyor.

Bir sakatlık olur diyorsunuz yani kafam karıştı yarın siparişi vercektim esc den.

• quote:

Orijinalden alıntı: GöKHaN 35

quote:

quote:

bende bugun esc den şipariş verdim 16 gb beyaz wifi li evde okulda wifi var 3g gerek yok + fiyat artıyo salı günü elime ulaşcak escmarketi tavsiye ederim.

flm uygulaması önerebilirim şuan ipod touchımda yüklü ve sorunsuz filmleri takılmadan internet üzerinden izliyorum.

uyglulama adı new movies tükce türkce altyazılı filmler mevcut ve istediginiz filmi facebook tan söylerseniz ekleme yapıyorlar.

itunes uygulama linki:https://itunes.apple.com/tr/app/new-movies/id574195008?mt=8

1.79 tl ben faceden yapımcıya ulaşıp ücretsiz hediye göndertmesini istedim kırmadı beni gönderdi gercekten güzel uygalama

Arkadaslar escmarket ten alisveris yapmayin demiyorum ama aldiginiz urunlerin urun koduna dikkat edin. Bana gonderilen urun apple'in sitesinde bile olmayan, MD910TU/A olarak gorunen Rusya'dan yada Romanya'dan getirildigini dusundugum demo cihazi. Bu durumu apple global sitesindeki destek forumuna yazmistim ordan gelen cevap da bu yonde. Bu tur cihazlarin magazalarda sergilendigi ve satisinin olmadigini ve tum fonksiyonlarinin tam anlamiyla caismadigi soyleniyor. Ben orjinali ile degistirilmesini yoksa iade etmek istedigimi soyleyince direk olarak iade edebilecegimi soylediler. Urunu iade ettim ancak bu olayi acikliga kavusturmak icin cabalarim gerek yurtici gerekse yurtdisinda devam ediyor.

Bir sakatlık olur diyorsunuz yani kafam karıştı yarın siparişi vercektim esc den.

olur demiyorum ama dikkatli olmakta fayda var. bu konuda ysadigim surec tum ayrintilari ile kayitli. lutfen siz siz olun bu konularda maddi delilleri degerlendirin...

• quote:

Orijinalden alıntı: emrahuluer

quote:

Orijinalden alıntı: myfranco

Yukarıdaki mesajlara şöyle hızlıca göz gezdirdiğimde birşey gözüme ilişti: Hotspot. Wifi özellikli alacak arkadaşlar hotspot yokmu diye düşünüyorlar ancak ufak bir matematik hatası yapılıyor. Oradaki hotspot ipaddeki interneti yayma olayı. Siz wifi bir ipad mini alacaksanız ve telefonunuz hotspot destekliyorsa normal olarak kullanabilirsiniz zaten. Sadece 3Gli bir ipadiniz varsa ve ondaki neti paylaştırmak istiyorsanız normal yoldan yapamazsınız. Şu anda Türkiyede maalesef desteklemiyor operatörler.

Ne diye sorun yapıyorlar? Telefon internet ücreti zaten datadan ucuz. Ayrıca 300 tl fark niye versinler anlayamadım? Tersten mi düşünüyorlar?

Aslinda telefondan interneti paylasmayi dusunuyorlar ama olayi yanlis bildiklerinden boyle oluyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: parsons

Arkadaşlar çalıştırmadıgı oyun yoksa donmadıgı yer yoksa a6x olsa neolur 1gb ram olsa ne olur? yeni ipad mini çıkacak diyorlar o cıksa neolurki? zaten bu ipad minide yapamadıgımız birşey yok?

512Mb ram iOs 8 ya da 9'u desteklemeyecektir ya da kısıtlı destekleyecektir. Ona keza uygulamaları da birkaç yıl sonra güncelleyemeyecek. Ama en az 4 yıl sonra.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Günümüz teknolojisinde 4yıl desteklenecek ürün desene? 512mb ram olmasına ragmen android tabanlı telefon-tabletler 2gb ram kullanırken.
  • quote:

bende göremedim evet ama genede kullancılara sorayım dedim. Birde ipad mini 512mb ramle herşeyi yapıyorsa neden yenı ipadi çıkaracak sadece satış içinmi? yani kullanıcıya hiçbir +sı olmayacakmı?

Bu arada bende merak ettim ipod touch 5mi yoksa ipad minimi? ipad touch 5de retinada var hafızasıda 32gb dan baslıyor ve 16gb ipad mini ile aynı fiyata? içinden earpods kulaklıkta geliyor.

Öncelikle cepte taşınacak bir ürünse ihtiyaç ipod olabilir ama siz oyun internet film ağırlıklı kullanacağınız için işinize yaramaz. Bende ipod touch 4 var sadece müzik dinliyorum ondan bu ara. Ben çok oyun denedim oyundan kaynaklı sorunlar hariç kasan görmedim.( oyundan kaynaklı derken iphone 5 ve ipad 4 de aynı kasmaya sahip sorun cihaz donanımlarında değil oyunda) Şu an ekranı rami işlemcisi pili her türlü oyunu başarı ile açıyor ancak 1.5 veya 2 yıl sonra donanım yetmediği için kasabilir. Net konusunda kardeşimde ipad4 var hız olarak aynı seviyedeler ancak 4 de okunabilirlik oldukça iyi iken bizim ki idare eder klasmanında. Umarım yardımı dokunmuştur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

Ben esc mağazadan yani sanal marketten değil reel marketten aldım. Esc nin sitesinde tweet hesabı ya da mail atabileceğiniz iletişim bölümü var. Zaten samsundan gönderecekler herhalde mağaza orada. Oranın da telefonu mevcut arayabilirsiniz. Ben elden aldım ve kapalı kutu idi. Üzerinde bilkom yazıyor. Modeli de yukarıda geçen md531tu/a. Faturada sadece seri no var model yazmıyor.
    Böyle. İsteyen arkadaşlar için mağazaya gidip sorabilirim soruları da , işyerine çok yakın ve shoping i yani ürünlerin sergilendiği temsil yeri çok küçük yer caddede. 3 kişi çalışıyor. Esc trabzon ve samsun mağazası tıpkı tvt nin antalya olması gibi bunlar resmi ditrübitör cihazları satıyor. Bilkom ve index ikiside reel ithalat. Hatta tvt de ya da bilkomda ürün yoktu esc de vardı. Daha mı az ürün satıyorlar ve stok geç eriyor ondan mıdır bilmiyorum. Ama piyasanın hatta bilkomun altında fiyatları. Artık orası nasıl olur kapitalizmin sorunu tabii. Çünkü goldda ve hepsiburada da 772 tl lik 16 gb cihaz 900 tl. Hatta bizim burada teknosa, vatan ve esc çok yakın birbirine ve esc de 16 gb lte 1065 tl, vatanda 1100 tl, teknosada ise 1125 tl idi. Ne diyeyim her mağazadanda bir tüketen çıkıyordu üstelik:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrahuluer -- 27 Ocak 2013; 22:37:22 >

• yani şuan ipad2den tut ipad4e iphone 5e ipod toucha kadar ne alsam aynı şeyleri oynayacam yapacam internete bağlanacam ancak 2sene sonra cıkacak oyunları ipad4 kaldıracaktır? doğrumudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

Video player olarak av player çok başarılı birde oplayer var

Av player hd mi indireceğim. 5.49 tl olan. Yanlış olmasın sonra.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delimavii67

Video player olarak av player çok başarılı birde oplayer var

Av player hd mi indireceğim. 5.49 tl olan. Yanlış olmasın sonra.

evet hd olanı,
    zaten arama yaptığında ipad ve iphone uygulamarı diye iki bölüm var.
  • quote:

yani şuan ipad2den tut ipad4e iphone 5e ipod toucha kadar ne alsam aynı şeyleri oynayacam yapacam internete bağlanacam ancak 2sene sonra cıkacak oyunları ipad4 kaldıracaktır? doğrumudur?

Evet bugün hepsi aynı ama 1-2 yıl sonra hangisi ne yapar tam olarak belli olmaz diyelim.
  • Anladım teşekkürler. Cevaplar karsısında alacagım şeye karar verecegim artık:)
  • quote:

Günümüz teknolojisinde 4yıl desteklenecek ürün desene? 512mb ram olmasına ragmen android tabanlı telefon-tabletler 2gb ram kullanırken.

iOs'in en büyük artılarından biri bence. iPhone 3s bile 6'ya yükseltilebiliyor ama bazı özellikleri kısıtlı tabi.

• 2saat önce siyah bir minikle aranıza katıldım dostlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feckless -- 27 Ocak 2013; 23:08:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: feckless

2saat önce siyah bir minikle aranıza katıldım dostlar

Hayırlı olsun dostum

• quote:

Orijinalden alıntı: ZodiaK123

quote:

Orijinalden alıntı: feckless

2saat önce siyah bir minikle aranıza katıldım dostlar

Hayırlı olsun dostum

Teşekkür ederim on numara cihaz vallahi çok memnun kaldım

• iphone 3gs de 256mb ram olmasına ragmen bugün orta segmentte bile seçilebilecek bir telefonsa bence 512mb ramler de dediginiz gibi kısıtlıda olsa 3-4 yıl gidecektir. Android için sadece ram gerekli onada 1gb ram bile az geldi zaten genede kasmalar oluyor.
  • Müzik ile ilgili uygulamaları seviyorsanız kesinlikle tavsiye ederim: Impaktor 5.49 TL..

• quote:

iphone 3gs de 256mb ram olmasına ragmen bugün orta segmentte bile seçilebilecek bir telefonsa bence 512mb ramler de dediginiz gibi kısıtlıda olsa 3-4 yıl gidecektir. Android için sadece ram gerekli onada 1gb ram bile az geldi zaten genede kasmalar oluyor.

Aynen androidin 1gb ramlilerinden daha iyi performans veriyor mini :)

• quote:

quote:

quote:

quote:

Ben esc mağazadan yani sanal marketten değil reel marketten aldım. Esc nin sitesinde tweet hesabı ya da mail atabileceğiniz iletişim bölümü var. Zaten samsundan gönderecekler herhalde mağaza orada. Oranın da telefonu mevcut arayabilirsiniz. Ben elden aldım ve kapalı kutu idi. Üzerinde bilkom yazıyor. Modeli de yukarıda geçen md531tu/a. Faturada sadece seri no var model yazmıyor.
    Böyle. İsteyen arkadaşlar için mağazaya gidip sorabilirim soruları da , işyerine çok yakın ve shoping i yani ürünlerin sergilendiği temsil yeri çok küçük yer caddede. 3 kişi çalışıyor. Esc trabzon ve samsun mağazası tıpkı tvt nin antalya olması gibi bunlar resmi ditrübitör cihazları satıyor. Bilkom ve index ikiside reel ithalat. Hatta tvt de ya da bilkomda ürün yoktu esc de vardı. Daha mı az ürün satıyorlar ve stok geç eriyor ondan mıdır bilmiyorum. Ama piyasanın hatta bilkomun altında fiyatları. Artık orası nasıl olur kapitalizmin sorunu tabii. Çünkü goldda ve hepsiburada da 772 tl lik 16 gb cihaz 900 tl. Hatta bizim burada teknosa, vatan ve esc çok yakın birbirine ve esc de 16 gb lte 1065 tl, vatanda 1100 tl, teknosada ise 1125 tl idi. Ne diyeyim her mağazadanda bir tüketen çıkıyordu üstelik:)

Tum iletisim kanallarini denedim. Sonuc alamayinca baska yollara basvurma geregi hissettim. Bana gonderilen urunun jelatini kesilmis, uzerine firmanin etiketi yapistirilmisti. Uzerinde de bilkom namina hibirsey yazmazken bu durum faturaya da yansimisti. Faturada urune ait ne urun kodu ne de seri numarasi vardi. En kotusu ise firmaya degisim yapilmasi istegimi ilettigimde istersem iade edebilecegim cevabini almam. Belki bana denk geldi bilmiyorum ama herkesin biraz daha dikkatli olmasi icin bunlari sizinle paylastim. Yoksa amacim kimseyi kotulemek ya da savunmak degil.

• 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.