Şimdi Ara

Apple iPad Mini Retina 16GB Wi-Fi+Cellular

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İzmir İlan Türü #Satılık Tablet Marka #Apple iPad Kapasite #16 GB #WIFI+4G LTE
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 28 Ağustos 2014 te Turkcell'den aldığım tableti satıyorum. İzmir dışına gönderi yapmıyorum, elden teslim edilecektir. Kutu içeriği ve belgeleri tamdır. 75 lira değerinde olan Logitech marka kılıf ile verilecektir. Sürekli kılıfıyla birlikte ve az kullanılmıştır. Fiyatı 1100 tl'dir.

Apple iPad Mini Retina 16GB Wi-Fi+Cellular Apple iPad Mini Retina 16GB Wi-Fi+Cellular Apple iPad Mini Retina 16GB Wi-Fi+Cellular

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FbA3* -- 22 Kasım 2014; 15:26:58 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Neden sıfırından pahalıya sattığınızı söyler misiniz ?

Sıfırını 9 taksit imkanıyla almak isteyenler için Apple 1150'ye satıyor :))

http://store.apple.com/tr-edu/buy-ipad/ipad-mini-2/16gb-uzay-grisi-wifi-cellular
     Apple iPad Mini Retina 16GB Wi-Fi+Cellular

• Kasık biti kullanıcısına yanıt
    Hocam, internette baktığımda 1250 lira ortalama ile satılıyordu, kendi sitesine bakmadım. Güncelliyorum fiyatı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: FbA3*

Hocam, internette baktığımda 1250 lira ortalama ile satılıyordu, kendi sitesine bakmadım. Güncelliyorum fiyatı.

yeni fiyata göre sizden almamız için 1 sebep söyler misiniz ?

50 lira daha fazla verip APPLE'dan SIFIR KAPALI KUTU ve 9 TAKSİT imkanıyla alabilmek varken ?
  • Hocam 3 ay olmadı daha alalı. Hediye kılıfı düştüğümüzde zaten 1000 liraya denk geliyor. 150 lira daha uygun. 3 aylık temiz cihaza karşılık, 150 lira daha fazla vermek isteyen varsa buyursun. Acil satılık bir ürün de değil. Alıcısı çıkarsa, satacağım. İlginiz için teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    APPLE İPAD MİNİ 16GB
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.