Şimdi Ara

Apple, iPad Mini'yi gün yüzüne çıkardı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu padlerde nezaman 11" ve lion işletim sistemi kullanırlar ozaman alırım.
  • Nexus 7 nin 16 gblik fiyati 250 dolar. iPad mini ise 330 dolar. Aralarında 80 dolar fark var. Bu tabletin arkasinda 5 megapixel isight var. Malzeme kalitesi ust seviye ve daha buyuk ekran vedaha kaliteli mazemeye ragmen piyasadaki 7 inch tabletlerden daha ince ve daha hafif. Ayrica cozunurluk iPad 2 ile ayni oldugu icin butun ipad uyumlu uygulamalar sorunsuz calisacak.

• Retina ekran olsaydı alırdım. Retina olmaması büyük eksiklik.
  • O değilde Vatan Computer'a iyi reklam yaptılar! :D

• quote:

Orijinalden alıntı: afavar

Nexus 7 nin 16 gblik fiyati 250 dolar. iPad mini ise 330 dolar. Aralarında 80 dolar fark var. Bu tabletin arkasinda 5 megapixel isight var. Malzeme kalitesi ust seviye ve daha buyuk ekran vedaha kaliteli mazemeye ragmen piyasadaki 7 inch tabletlerden daha ince ve daha hafif. Ayrica cozunurluk iPad 2 ile ayni oldugu icin butun ipad uyumlu uygulamalar sorunsuz calisacak.

Ay sonundaki google etkinliginde 32gb nexus 7 199 dolara satilmaya baslanacak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cem

bu padlerde nezaman 11 ve lion işletim sistemi kullanırlar ozaman alırım.

padlerde mac os olmayacak ama mac lerde ios olacak, ileride...
    sana hitap edemediği için apple de üzülmüştür.

• yav 850 tl. ipad 2 ye 700 tl veririm daha büyük ekranlı cihazım olur adı üstünde tablet 7 inç tablet mi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: gduman

quote:

Nexus 7 nin 16 gblik fiyati 250 dolar. iPad mini ise 330 dolar. Aralarında 80 dolar fark var. Bu tabletin arkasinda 5 megapixel isight var. Malzeme kalitesi ust seviye ve daha buyuk ekran vedaha kaliteli mazemeye ragmen piyasadaki 7 inch tabletlerden daha ince ve daha hafif. Ayrica cozunurluk iPad 2 ile ayni oldugu icin butun ipad uyumlu uygulamalar sorunsuz calisacak.

Ay sonundaki google etkinliginde 32gb nexus 7 199 dolara satilmaya baslanacak

dostum yanlış biliyorsun 16 gb 200 dolar 32 gb 250 dolardan satılcak
  • nexus 7 fiyat/performans olarak daha alınabilir... 199$ fiyatıyla bundan aşağı kalır yanı yok.

• quote:

Nexusun 32 gblik modeli haftaya cikacak buyuk ihtimal ve yine 250 dolardan satisa sunulacak. Yani ipadin 32gblik modeli ile karsilastirilmasi gerek. Yani arada 80 degil 180 dolar fark olacak. Zaten bunu alan adam yaninda telefon da gezdirecek ve telefonun kamerasini kullanmayi tercih edecek. Malzeme kalitesine gelince nexus 7nin ne kadar saglam bir tablet oldugunu youtubedan gorebilirsin. Sana sadece uygulama konusunda katilabilirim. Apple su an tablet uygulamalari dendiginde 78899866-0 onde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: UçamayanPenguen

32gb 3g li nexus a 300-350 dolar veririm daha iyi yabi nexus fiyati oyle olursa

nexus un ne olduğu daha belli değil ayrıca uygulama sayısı arasında uçurum var.
    android iyileşti ama iosta stabilite biraz kaydı ama hala ios padlerde anrdoide fark atıyor.Şu fiyatı daha ucuz olsa kesin ipad mini derdim ama bir ipadi olan için kesinlikle anlamı yok.

• quote:

Mantıklı düşünürsek iPad Mini önde duruyor, hele benim gibi Android telefonu olanlar için...
  • quote:

32 gb 250
    İpad m.430 ari 3 g nexus 7 100 dol. Fazla olucakmis

İpad 3g 560 nexus 350 210 dolar fark azmi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

quote:

Orijinalden alıntı: afavarNexus 7 nin 16 gblik fiyati 250 dolar. iPad mini ise 330 dolar. Aralarında 80 dolar fark var. Bu tabletin arkasinda 5 megapixel isight var. Malzeme kalitesi ust seviye ve daha buyuk ekran vedaha kaliteli mazemeye ragmen piyasadaki 7 inch tabletlerden daha ince ve daha hafif. Ayrica cozunurluk iPad 2 ile ayni oldugu icin butun ipad uyumlu uygulamalar sorunsuz calisacak.
    nexus 32 gb 250 İpad m.430 arti 3g nexus 7 100 dolar. Fazla olucakmis İpad 3g 560 nexus 350 210 dolar fark azmi ?

• Tüm iyi niyetim ile bekledim,babama nexus aldırmadım.Apple bomba patlatabilir dedim sonuç hüsran
  • quote:

Orijinalden alıntı: vankomisin

quote:

Orijinalden alıntı: afavarNexus 7 nin 16 gblik fiyati 250 dolar. iPad mini ise 330 dolar. Aralarında 80 dolar fark var. Bu tabletin arkasinda 5 megapixel isight var. Malzeme kalitesi ust seviye ve daha buyuk ekran vedaha kaliteli mazemeye ragmen piyasadaki 7 inch tabletlerden daha ince ve daha hafif. Ayrica cozunurluk iPad 2 ile ayni oldugu icin butun ipad uyumlu uygulamalar sorunsuz calisacak.
    Nexusun 32 gblik modeli haftaya cikacak buyuk ihtimal ve yine 250 dolardan satisa sunulacak. Yani ipadin 32gblik modeli ile karsilastirilmasi gerek. Yani arada 80 degil 180 dolar fark olacak. Zaten bunu alan adam yaninda telefon da gezdirecek ve telefonun kamerasini kullanmayi tercih edecek. Malzeme kalitesine gelince nexus 7nin ne kadar saglam bir tablet oldugunu youtubedan gorebilirsin. Sana sadece uygulama konusunda katilabilirim. Apple su an tablet uygulamalari dendiginde 78899866-0 onde

Nexus sağlam bir tablet ona lafım yok ama plastik sonuçta. Malzeme kalitesinden kastım oydu.

• Türkiye fiyatı 600 lira civarı olursa alabilirim. Ama retina yok ya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Tüm iyi niyetim ile bekledim,babama nexus aldırmadım.Apple bomba patlatabilir dedim sonuç hüsran

dostum yapma bende nexus alcaktım ipad mini yi bekledim tam beklediğim gibi çıktı ben şahsen nexustan buna döndüm ekranda kafadan 0.9 inç farka bile değer yani hemde portatifliliği kaybolmuyor.
  • iPod Touch 5 alırım 4 ten sonra. Bu sefer olmadı Apple :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Türkiye fiyatı 600 lira civarı olursa alabilirim. Ama retina yok ya.

en iyi ihtimal 750-800 arası. daha ucuza çok ama çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.