Şimdi Ara

Apple, iPad Mini'yi gün yüzüne çıkardı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
79
Cevap
0
Favori
5.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Birde 7.9 inchin artılarını 7 inch ile karşılaştırdıklarında gördüm.Bende nexus 7 yi babama düşünüyordum.Yani burda fanboyluk yaptığım zannedilmesin, nexus 7 güzel bir tablet ama iPad mini gördükten sonra nexus 7 falan kalmadı benşm gözümde. Bana kalırsa fiyat farkı olmasına rağmen çok daha başarılı bir ürün.

• quote:

Orijinalden alıntı: turkay23

quote:

Orijinalden alıntı: LegendM

Tüm iyi niyetim ile bekledim,babama nexus aldırmadım.Apple bomba patlatabilir dedim sonuç hüsran

dostum yapma bende nexus alcaktım ipad mini yi bekledim tam beklediğim gibi çıktı ben şahsen nexustan buna döndüm ekranda kafadan 0.9 inç farka bile değer yani hemde portatifliliği kaybolmuyor.

Fiyatı özelliklerine göre çok geldi bana,retina olsa belki ama retina yok .Resmen yapmış olmak için yaptıkları bir cihaz.Google ay sonunda yeni ürünler tanıtacak,büyük ihtimalle türkiyedede satışa başlayacaklar.Arkadaşın dediği gibi 32 gb 199 dolar olursa direk ona atlarım

• quote:

Orijinalden alıntı: mesona

quote:

Orijinalden alıntı: Exvision

Türkiye fiyatı 600 lira civarı olursa alabilirim. Ama retina yok ya.

en iyi ihtimal 750-800 arası. daha ucuza çok ama çok zor.

Gerekirse yurt dışından alırız hocam. Türkiye'de genelde pahalı oluyor.
  • iBoyların 2013 Sırt Çantası Listesi Belli Oldu

Macbook Pro
    Macbook Air
    iPad
    iPad Mini
    iPhone 5
    iPod Nano

Yakın bir zamanda evdeki masaüstü iMac'lerini de değiştireceklerini açıklayan iBoyların hepsi, sanki anlaşmış gibi tek bir ağızdan 'hepsinin kullanım alanı farklı' dedikleri kaydedildi
  • quote:

quote:

quote:

Tüm iyi niyetim ile bekledim,babama nexus aldırmadım.Apple bomba patlatabilir dedim sonuç hüsran

dostum yapma bende nexus alcaktım ipad mini yi bekledim tam beklediğim gibi çıktı ben şahsen nexustan buna döndüm ekranda kafadan 0.9 inç farka bile değer yani hemde portatifliliği kaybolmuyor.

Fiyatı özelliklerine göre çok geldi bana,retina olsa belki ama retina yok .Resmen yapmış olmak için yaptıkları bir cihaz.Google ay sonunda yeni ürünler tanıtacak,büyük ihtimalle türkiyedede satışa başlayacaklar.Arkadaşın dediği gibi 32 gb 199 dolar olursa direk ona atlarım

valla apple tablete daha çok destek veriyor.sen beni dinle ipad al.

• quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz

16 gb wifi modeli türk lirasıyla 850 tl falan oluyor alınırmı sizce?

Amerikadan alıcaksanız evet ama TR den alıcaksanız en az 1.000 TL olur KDV vs eklenıcek ve 1.000 Tl ye deymez gibi.
  • Tam olarak kullanıcıların ihtiyacı.Az ekmekle daha çok köfte.Fiyat güzel:329 dolar.Bunu bir İpad Mini'den çok İpad 2S olarak görmek gerek.Yüzeysel olarak İpad 3'ün yaptıklarının çoğunu rahatlıkla yapabilme kapasitesine sahip olacak.

Valla Apple'ı sevmesem de insanların neyi alıp,almayacağını çok iyi biliyor.

• Mini den pek hazedemedim ama bakalım . Şimdi yeni merak konusu hangi sorunlarla cıkacak :)
  • Retina retina diye bağıranlar, ne oldu?

• retina ekran yok dan sonrasını okumadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cengizhan1903

quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz

16 gb wifi modeli türk lirasıyla 850 tl falan oluyor alınırmı sizce?

Amerikadan alıcaksanız evet ama TR den alıcaksanız en az 1.000 TL olur KDV vs eklenıcek ve 1.000 Tl ye deymez gibi.

dostum nasıl 850 tl oluyor benmi yanlış hesaplıyorum.amerikada 330 dolara satılacak.yani 600 tl yapıyor. 850 tl nerden çıktı.
  • retina ekran ve a5x olsaydı nexus7killer olurdu ama, bu haliyle parasını hak etmiyor

• Küçük,hafif ve ince olması artı ama ekranın retina olmaması eksi ancak çözünürlüğe bakılırsa retinaya bir nebze yakın bir ekrana sahip...
    Aklımda iki seçenek kaldı: ya iTouch 5 ya da iPad mini...Zaten arada 30$ fark var ikisi arasında seçim yapmak zor.Fanboylar gibi konuşacağım ama İkisi de muhteşem bence.

Nexus 7 nin de çeşitli artıları var ama kamerası yok,arkası plastik ve android'in gereksiz bugları insanı tabletten soğutuyor...Şuan Apple'ın yaptığı mantıksız gözüksede gayet doğru adımı atmışlar.Ama baya erken atmışlar .Sanırım iPhone 5 faciasından sonra yavaş yavaş Tablet piyasasına kaymaya başladılar.Hayırlısı bakalım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cefakar. -- 24 Ekim 2012; 1:30:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz 16 gb wifi modeli türk lirasıyla 850 tl falan oluyor alınırmı sizce?
    dostum nasıl 850 tl oluyor benmi yanlış hesaplıyorum.amerikada 330 dolara satılacak.yani 600 tl yapıyor. 850 tl nerden çıktı.

330 arti amerikada satilirken kdv eklenecek buna 30,40 dolar arti tr kdv arti 3g:-)

• bence apple artık tüm ürünlerinde iphone 5'teki gibi 16:9 ekran en/boy oranına geçmeli... günümüzde 4:3 oranın pek geçerliliği yok... hem videolar artık 16:9 çekiliyor hemde dikey kullanımda tek el kullanıma uygun ince uzun, yatay kullanımda da daha geniş bir ekran elde ediliyor ki... yatay ve dikey kullanımda bir fark olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: rizeli-alcatraz

quote:

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: reonstarz 16 gb wifi modeli türk lirasıyla 850 tl falan oluyor alınırmı sizce?

330 arti amerikada satilirken kdv eklenecek buna 30,40 dolar arti tr kdv arti 3g:-)

% kaç amerikada vergi acaba.

• quote:

Orijinalden alıntı: Kadirhan96

Nexus 7 kesinlikle daha iyi

700 kusure tl aldığımiz nexus 7 bunu çiğ çiğ yer. Apple yakışmamış. hakikaten Jobs abiden sonra apple hakikaten çökuşe gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

iBoyların 2013 Sırt Çantası Listesi Belli Oldu

Macbook Pro
    Macbook Air
    iPad
    iPad Mini
    iPhone 5
    iPod Nano

Yakın bir zamanda evdeki masaüstü iMac'lerini de değiştireceklerini açıklayan iBoyların hepsi, sanki anlaşmış gibi tek bir ağızdan 'hepsinin kullanım alanı farklı' dedikleri kaydedildi

Bırak kardeşim, adamlar da öyle tatmin oluyor. cool ve incredible ayriyeten creative oluyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MURATSPLAT -- 23 Ekim 2012; 23:33:55 >

• Tamamen gereksiz bir alet,her şeyden kıs birde pahalıya sat.

• Ya Sana ne? Sana Batıyor mu Onun İphone 5 kullanması? Ya da Galaxy s3 Kullanması. Fanboyların çoğu insan düşüncesine önem vermeyen asosyallerden oluşmaktadır.En iyisi neyse,Paramız Neye Yetiyorsa biz onu kullanırız,İnsanlara Rahat Batıyor Demek ki.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.