Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2188. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
44.037
Cevap
457
Favori
2.611.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21862187218821892190
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    arkadaşınız haklı artık 11 modeli alınmaz gerek 5g gerekse ekran kalitesi açısından.
    min 12 alınması gerekiyor.
    5Gnin gelmesi de sürer 1-2 yil herhalde.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • aklı olan ios 17’ye güncellemez. ios 16’dan devam ediyorum, tek şarjla 11 saat ekran süresi aldım hala yüzde on şarjı var. tabii bunda telefonun 2 aylık olmasının da etkisi vardır ama güncelleyen kimse iyi şeyler demiyor 11 kullanıcılarından.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiyeden alınma bir iPhone 11 in, yurtdışında bulunan yetkili servisler tarafından pil değişimi yapılabilir mi?

Yurr dışı cihazları TR de zorluk çıkartıyor Apple servisleri. Acaba aynısı yurt dışında da var mı?

• Bilgizayarcı kullanıcısına yanıt
    15.7'deyim. iOS 16 güncellemesi kapandı, sadece iOS 17 seçeneği çıkıyor. Bu durumda 15.7'de kalmak daha mantıklı olacak sanırım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erAn_ kullanıcısına yanıt
    Merhaba,
    Çıktığından beri 11 kullanıyorum gayet memnunum ancak arkadaşınız haklı, artık eskidi bu cihaz. 12’nin 5G’ye hazır olmasının yanında 4G performansı da 11’e göre daha iyi.
    Hepsi bir yana, tüm kameralarda gece modunun kullanılabilir olması bile bir tercih sebebi. Özellikle 11’deki ultra geniş açı kameranın en hafif bir düşük ışıkta patatese döndüğü düşünülürse.

• iphone 11 pil değişimi lazım orijinal en ucuz nerede yapılıyor ? başarıda 2905 lira daha uyguna yaptıran var mı ?

• 5erafett1n kullanıcısına yanıt

Ben de pil değişimi için bir yer arıyorum, orjinal pil değişimi yapabileceğimiz bir yer bulan arkadaş olursa burdan aydınlatırsa memnun olacağım.

Herkese selamlar, iyi kullanımlar.

Ben güncelledim telefon patatese döndü. Keşke 15 de kalsaydım. Arkadaşın telefon 15 de halen yağ gibi akıyor. Yemişim güvenlik açığını. Böyle diye diye telefonları çöp ediyorlar.

• Arkadaşlar iPhone 11 64 gb pil %78 kaça satmalıyız piyasadan uzağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt
    malum sarı siteden bakabilrisiniz fiyatlarına

• kadirce03 kullanıcısına yanıt
    Site açılmıyor,

• kadirce03 kullanıcısına yanıt
    Bilginiz varsa piyasasından bilgi verebilir misiniz?

• Selamlar cümleten.

Cihazım İPhone 11, sıfır almıştım yaklaşık 3-4 aydır kullanıyorum, o aldığım gün kaplama yaptırdım ve kılıfı da takmıştım, şimdi ne kadar denesem de çıkmıyor kılıf, nasıl çıkarabilirim, bilgisi olan yazabilirse sevinirim.

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU]

• 2 yıl 4 aylık iPhone 11'imin pil sağlığı %96'ya düştü. Bundan sonra daha hızlı düşmeye başlayacak sanırım. 3-4 ay öncesine kadar %98'di.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt
    geç düşmüş bence. Önceden iphone 11 kullanırken 3. ayın sonunda 99 a düşürmüştüm ben

• Kılıf kaplamaya yapışmuş belli ki. Kaplama yaptırdığın yere götürsen hafif ısı uygulayınca çıkar bence. Ya da saç kurutmayı orta ayarda teşefona tutsan diye aklıma geldi

Bu ekran sürelerini nasıl alıyorsunuz ya?

• 
Sayfa: önceki 21862187218821892190
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.