Şimdi Ara

Apple iPhone 11 / Pro / Pro Max [ANA KONU] (2187. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
44.037
Cevap
457
Favori
2.611.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar, iOS 16.6 sürümünden 16.7.2 sürümüne geçmeyi tavsiye eder misiniz ? Özellikle batarya da gelişme var mı 16.6 sürümüne göre ?
    iPhone 11

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • asi_ruhx kullanıcısına yanıt

Batarya çok çok iyi hocam ama ilk zaman çabuk bitebilir tabi

• Arkadaşlar herkese merhaba, 2.5 yıllık iphone 11 cihaz sahibiyim.

Pil sağlığı 85 düzeyinde, ios sürümü ise 16.6.1.

2 Gündür geceleri bataryam yaklaşık 3-4 saat içinde boşalıyor, benzer bir durum yaşayan arkadaş oldu mu ?

Pili değiştirmek sorunu çözebilir mi, yoksa sorun cihaz içindeki parçalardan biri olabilir mi ?

Fikri olan arkadaşım yardım edebilirse memnun olacağım.

Selamlar.

• 5.500 tl fark ödeyip 11 64 gb telefonu 12 64 gb ile takasladım pil sağlığı 85 garantisi yok kendi cihazımın 16-17 ay garantisi vardı pil sağlığı 92'di sizce mantıklı mı arkadaşlar kasa ekran olarak baya fark etti ama geri kalan şeyler aynı gibi

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • coolman7 C kullanıcısına yanıt

Hocam seneye 15.7 ye twitter Instagram felan kuramayacak hale gelirsin apple destek vermiyor uygulamalara

• quote:

Orijinalden alıntı: Vegatablo

5.500 tl fark ödeyip 11 64 gb telefonu 12 64 gb ile takasladım pil sağlığı 85 garantisi yok kendi cihazımın 16-17 ay garantisi vardı pil sağlığı 92'di sizce mantıklı mı arkadaşlar kasa ekran olarak baya fark etti ama geri kalan şeyler aynı gibi
    Ben olsam değişmezdim. 12 serisi batarya açısından sorunlu bir seri. Kaldı ki 12 ile yaptığınız bütün işleri 11 ile de kolayca yapabilirsiniz. Sizin verdiğiniz cihaz garanti kapsamındaymış bir de. Neyse hayırlı olsun yeni cihazınız.

• Vegatablo kullanıcısına yanıt
    Bence mantıklı. Ekran kalitesi ve daha ince çerçeve için geçmeye değer.

• Ekran ve kasa kalitesinin farkı gerçekten fark ediyor eğer durumu müsait olan arkadaşlar varsa 128 gb modeline geçmenizi tavsiye ederim tabiki mantıklı olan 13 almak

• coolman7 C kullanıcısına yanıt

Hocam bende şuan 16 sürümündeyim bunada 2 seneye sanırım Twitter felan kuramayız iOS anlaşma yapıyor uygulamalarla ve eski sürüm cihazlara uygulama vermeyin diyor çünkü eski cihazı 10 sene kullanınca bi kazancı yok adamların git yeni cihaz al diyor yada android alıp onla devam etmek lazım iOS. 16 ile 2 sene daha devam ederim sorunsuz diye düşünüyorum

• 17 sürümünde whatsapp da sorun yaşayan var mı?
    Bazen aşırı donma yapıyor. Bildirimi açınca kendine gelemiyor.

İos da whatsapp da güncel ama sorun halen çözülmedi.

16 sürümünde hiç problem yaşamıyordum.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    İos17 iphone 11’i öldürdü hocam keşke ios16 da kalsaydınız.

• swaarthy kullanıcısına yanıt
    Sormayın ya. Çok pişmanım ama iş işten geçti. Benim arkadaş 15 de halen. Yağ gibi akıyor telefon.

Bende ios 16.3 sürümündeyim gitti yere kadar bu sürümde kalıcam.

• en son ios dan sonra şarjı çabuk bitmeye başladı, mac e bağlayıp sıfırladım telefonu, şimdi gayet iyi gidiyor

Dokunmatik kaydırma bile sorunlu çalışıyor whatsappta.
    FaceID ise bazen özellikle bekleterek açılıyor.
    17.1’e kadar bekledim bu sefer, sorun yaşamayım diye ama bir önemi olmadı. 16.7’deki halinden eser yok telefonun.
    En son Apple, 2019 model bu çiplerin bile en yakın Android denkleriyle rekabet edebilecek seviyede hatta daha iyi olduğunu gösteriyordu sunumlarda. O yüzden çipin yetersiz olmasından ziyade işletim sisteminin uyumluluk sorunu çıkarıyor olması çok daha muhtemel.
    Gerçi hakkını yemeyim özellikle dikte iOS 17’de çok daha iyi çalışıyor. İşime yarayan tek artısı bu oldu.

• Arkadaşlar Kolay Gelsin.

Nsmart internet sitesinde ve Teknosa.com 'da Nsmart isimli satıcıda

iphone 11 256 GB A Kalite yazan bir telefon var. 20.995 ₺ 'ye satıyor. Piyasada bu fiyatlara 64 GB veya 128 GB telefonlar var. 256 GB iPhone 11 hiç görmedim bu telefon alınır mı ?

Bilgisi olan var mı ?

• Whosthat W kullanıcısına yanıt
    Bunların donanımdan olma ihtimali sıfır hocam. Zira yazılım öncesinde jilet gibi çalışan telefon bir anda çöpe döndüyse bunun tek nedeni yazılımdır.

• İphone 11 için powerbank ihtiyacim var önerisi olan arkadaş var mıdır
    (kutu içersinden çıkan Lightning kablo ile şarj edebilen bir model arıyorum)

• mami_3r3n kullanıcısına yanıt
    Ravpower 10 bin mah type-c li kullanıyorum

• Merhabalar.
    Bütçe ve beklenti olarak bana uyduğu için Iphone 11-128 gb almaya karar vermiştim ki bir arkadaşım 5g olmadığını, 5g'nin de kısa sürede Türkiye'ye gelme ihtimali olduğunu söyleyince şimdilik beklemeye geçtim. Siz ne düşünüyorsunuz bu 5G hakkında?
    Bir de son sürümden sonra telefonun iyiden iyiye sıkıntı verdğini okuyorum. Sanırım en az 12 modelini değerlendirmek lazım.

• 
Sayfa: önceki 21852186218721882189
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.