Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (681. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.657
Cevap
342
Favori
886.625
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Gğncellemeyi düşünürsen güncelleme 18.3 çıkıcak haftaya güncellersin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Öyle yapayım teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İp 13 kullanıyorum ve 18.2.1 sürümdeyim. Bildirimler geldiğinde ses geliyor ama ekrana düşmüyor kayboluyor ekranı açtığımda hangi uygulamadan geldiğini göremiyorum kayboluyor ne yapmam lazım sizde de böyle bir durum var mı arkadaşlar?

• hudo0707 H kullanıcısına yanıt

Bende de aynı sorun ara ara yapıyor maalesef ben çözümünü bulamadım.

• Merhaba iphone 13 kullanıp Samsung s25 serisine geçmeyi düşünen var mı? Ben bugün s25 plus ön sipariş verdim. Daha önce androide geçen olduysa alışmak zaman aldı mı?

• ambitious_man A kullanıcısına yanıt

Tersini yapmış birisi olarak maddiyatım imkan verdikçe geçmem androide, car play bile yeterli bir sebep

Hayırlı olsun mantıklı seçim olmuş 60hz bu devirde kullanılmaz yok alışırsın 1 haftaya.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt

Ben 12 yıldır iphone kullanıcısıyım. Bunca yıldır memnun bir şekilde kullanıyordum ancak Apple'ın artık yerinde saymaya başladığını hatta zaman zaman geriye gittiğini ve kaydadeğer bir yenilik getirmediği telefonları fahiş fiyatlara satmaya başlamasından beridir iphone kullanmayı artık düşünmeye başladım. Bu gidişle 17 serisinin düz modelinin 75.000-80.000Tl'den başlayacağını tahmin ediyorum. Samsung da son birkaç modelinde Apple'ın politikasını izlemeye başladı ama en azından kamu indirimi gibi kampanyalarla telefonları daha uygun fiyata satabiliyor. Ben de kamu indirimiyle aldım. Zaten ilerleyen zamanlarda hoşuma gitmeyen bir durum olursa tekrar Apple'a dönmeyi düşünebilirim ama ülkemizdeki bu fiyatlarla alım yapmak her geçen gün zorlaşıyor malesef. Hele bu yıl döviz artışının da geçen yıldan daha hızlı bir şekilde artacağını düşündüğüm için yeni çıkacak telefonlar beklenilenden çok daha pahalı olabilir hocam.

• AMC kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim. Kamu indirimiyle lansman fiyatından %15 oranında daha uyguna aldım. Elimdeki iphone 13'ün de batarya sağlığı gözle görülür şekilde azalmıştı. Şu an pil sağlığı 87'de zannedersem. Bunu babama verip Samsung'u kullanmaya başlayacağım.

• Sanki iphone 16 pro 75000 TL Samsung s25 35000 TL de millet androide geçsin samsung ta bakıyor rakibi iphone 16 pro 75.000 tl ye çıkarıyor o da o fiyatlarda çıkarıcak ikisi de aynı fiyatlara yakınsa apple devam ederim yarı yarıya fark olur tamam o zaman androide geçilir ama aksi durumda apple mantıklı halen

Kardeşim zamanında samsung almıştı şu an telefoncuya götürse almazlar kılıfını dahi bulamıyor sadece internetten bulursa belki bulur ama o dönem iphpne 11 alsaydı şu an git telefoncuya kutusuyla hemen kaparlar iphone 11 kılıf standı bile var telefoncuda

iphone 85 yaşındaki biri bile kulanıyor rahat bi şekilde android öyle değil zaten iphone 3g çıkışını hatıurlıyorum millet telefonculrda yağ sorar gibi iphone soruyırdu neden bu talep dediğimde dokunmatik çok iyi her şey resimlere basarak diyorlardı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 27 Ocak 2025; 13:20:20 >
    :)
    En geç 6 ay içinde geri döneceksiniz

Ama gene de hayırlı olsun…

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Asabi_efe A kullanıcısına yanıt

Siz geri mi dönmüştünüz iphone'a 😊

• Maddi durum elvermediği için m51 almıştım sıfır onu kullanmıştım 1 sene batarya iyi diye düzelince hemen ios'a geçtim tekrar gerçekten car play falan bile tek başına geçerli bi sebep çünkü android auto arabaya bile bağlanmıyor doğru düzgün

Evet, 5 ay dayanabildim ☺️

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bazen 0212 li bir numara vs aradığında telefon çalıyor elime aldığımda sesi kendi kendine kısılıyor sebebini ve bi ayarı vs varsa çözümü bilen var mı?

Ben iphone 13 den s24 plusa geçtim 2-3 ay oldu memnunum.

• pil nasıl gidiyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: Jimmy77

pil nasıl gidiyor?

Yoğun kulanımda 1 günü rahat çıkartıyor.

• Jimmy77 J kullanıcısına yanıt
    18.3 yuklu. Valla masallah diyeyim su an bu sürümden cok ama çok memnunum bakalim.

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU]

• Arkadaşlar iphone 13 kullanipta memnun olmayan var mı şuanki güncel ortamda :) ?

• 
Sayfa: önceki 679680681682683
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.