< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (680. sayfa)
-
-
Siz nasıl şarj ediyorsunuz telefonu hocam benim iPhone 13 mavi 3 senelik %88 pili
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 20 Ocak 2025; 15:1:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maşallah hocam 20w şarj adaptörü ile şarj ediyorum açıkçası arada kablosuz şarj ediyorum sadece
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
İPhone 16 al hocam 3 model önceki telefonu alacağına hem paranı korursun ileride elden çıkarırken nasıl şimdi 3 model önceki iPhone X kimse yüzüne bakmıyorken 3 sene sonra 16 yüzüne yine bakılır ama 13?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 20 Ocak 2025; 15:7:1 >
Hızlı şarj pil düşmanı Apple bilerek bunu dayatıyor piller erken eskisin hesabı
Anlamadığım şey şu nasıl 3 model önceki telefonun kimse yüzüne bakıyor? Hala etrafımda İphone 6S den 16 ya kadar ara modelleri kullanan bir çok kişi var. Bu durum tamamen maddiyat ile alakalı 30k bandında bütçem olduğu için İphone 13 tercih ettim niye İphone diye soracak olursanız da elden çıkarırken çok zarar ettirmiyor İphone cihazları o yüzden.
-
Valla bende anlamadım! Gecenlerde bi teknoloji markete gittik arkadas esine 13 alacakti ordaki eleman ust modellerden daha cok satiyoruz 13 u dedi. Yüzüne bakilmayan telefon olur mu degisik bir tabir olmus. 35 kusur liralara ios kullanmak isteyen icin halada alınabilecek en mantikli cihaz.
Demek istediği üç sene sonra kimse yüzüne bakmaz cihazın ama üç sene sonra İphone 16 ya bakarlar demek istemiş ama yanılıyor bana göre maalesef. Hali hazırda bana göre şuan en popüler İphone modeli 11'dir. İkinci el piyası çok hareketli kaymak gibi satılıyor telefon birde yetmezmiş gibi piyasada hala sıfırı var. iphone cihazların eskisi veya yenisi diye bir şey yok bana göre her modeli gayet hem piyasası olsun hem satış olanağı olsun çok iyi ve her türlü avantajlı bir durum. 2 hafta önce temiz İphone 6S ve Poco X3 PRO cihazları ilana koydum özellik olarak Poco cihaz 6S'i katlar kazanma şansı yok 6S'in ama 6S ilanına 12 mesaj geldi Poco cihaza toplasan 3 mesaj zor gelmişti siz düşünün.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 20 Ocak 2025; 20:27:44 > -
Haklılık payınız yüksek hocam cihazı aldığımdan beri 20w başlık ile şarj ediyorum 2inci cihaz olarak 16 aldım onu 10w başlık ile şarj ediyorum şuanda bakalım
Hocam 11 ve 13 modeli Apple çok satmıştır kamera dizaynı değişen ilk modeller
iphone 8 bile kullanan var doğru ama elden çıkarmadılarsa 3 sene sonra iPhone 16 daha az kayıp elden çıkarır yeni modele geçersin anlamında demiştim
Hocam ben aldığımdan beri 5w ile şarj ediyorum gece yatarken şarj sabah alıp tüm günü geçiriyorum öyle ve 3 sene de %12 bir kayıp oldu
iPhone XR var ikinci telefon çocuğa verdim %80 7 senelik
5W orjinal Apple ürünü mü yoksa başka bir marka mı hocam? Bende 5W kullanmak istiyorum aslında.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 21 Ocak 2025; 13:28:50 > -
Hocam orjjinal 5w çakma zarar verir tavsiye etmem uzak dur
bende 2 adet var biri iphone 5s’ten kaldı diğeri de iPhone 11 ilk zamanlar kutusunda şarj aletiyle satılırken kutudan çıkmıştı
iPhone 16’yı da 5w ile şarj ediyorum iphpne xr da iPhone 13’ü de 5 w ile şarj ediyoruz evde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 21 Ocak 2025; 17:56:4 >
apple kutudan hızlı şarj yapsınlar diye 5w ı çıkardı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 23 Ocak 2025; 10:27:30 >
Pili cortlamış ekranından mürekkep akıp çizgiler çıkan 5 yıllık iphone 11'i, hepsiburada'ya verip üzerine sadece 22 bin lira ekleyerek aldığım telefon. iphone 16 ile arasında çok kaldım 13'ün ancak bugün telefon geldi, iclouddan verileri yükledim, iyi ki iphone 13 aldım diye düşünüyorum. telefondan oyun oynamıyorum, sabah akşam fotoğraf çekmiyorum boşa üstüne 25 bin vermek de saçma geldi. telefon ekran kalitesi olarak iphone 11'den çok çok üstün ilk izlenimim bu oldu ayrıca kamerasını da çok beğendim. Ben de aranıza geç de olsa katılmış oldum 😀
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkan_76 -- 23 Ocak 2025; 23:53:24 >
Hoşgeldin hayırlı olsun güle güle kullan kardeş bende aynı 11 verip 13 aldım vatan bilgisayardan telefon gayet güzel hafif ve boyut olarak ideal olduğu icin aldım ekosistem olarak cok bişey aratmaz üst modellere göre ama tabiki pro modelleri daha iyi 13 pro alıcaktım onunda sıfırı yok diye sıfır 13 almak cazip geldi :)
Teşekkürler hocam iyinin sonu yok, şahsen ben çok farklı özellikler çıkmadıkça bende heyecan yaratmıyor üst modeller, ilerde teknoloji gelişir farklı yenilikler çıkar o zaman daha çok para vermeye değer ancak şu haliyle iphone 13 kamera olarak da işlemci olarak da standart insana yeter.
Aynen öyle doğru söylüyorsun fazlasıyla şuan yeterli bu arada yazılım sürümün kaç ios kaçla açıldı telefon ben aldığımda 18.1.1 yüklüydü şuanda 18.2.1 sürümü yüklü biraz performans anlaminda sorunlar var ama ilerleyen sürümlerde düzeltirler tercih bence cok mantıklı olmuş normal kullanım için fazlasıyla yeterli bizlere
Kılıf önerisi olan varsa paylaşırsa sevinirim
Aynı bende de 18.1.1 ile geldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X