İlk güncelleme indirdiğimde çok kötüydü performansı yavaş yavaş düzeldi güzel şu an < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (678. sayfa)
-
-
alınır niye alınmasın milyonlarca kişi ip13 ile içerik çekip paylaşıyor intagramda. testo taylan bile 13 kullanıyormuş.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir tek şarj günü çıkarmıyor yoğun kullanımda başka bir eksikliğini göremedim kameralar hala yeterli.
-
Hocam ben oyun oynayan birisi değilim telefonda sadece borsa ve günlük rutin işler wp safari vs yine de çıkarmazmı bir günü?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bende ki cihaz iki aylık bende sosyal medya ve yoğun wp görüşmeleri için kullanıyorum cihazı oyun yok apple 15 öncesi cihazların güncellemelerle dengesini bozuyor yeni modellere yönlendirmek için mesela 18.2.1 güncellemesinden sonra pil kötüleşti 13'te sabah 6 da şarjdan çıkartıyordum cihazı akşama kadar idare ediyordu ancak son güncellemeden sonra 2.kez şarja takmak zorunda kalıyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 17 Ocak 2025; 11:51:13 > -
Sosyal medya da kullanmıyorum ben gerçi, o zaman bütçeyi biraz daha zorlayıp düz 16 almak daha iyi olacak gibi. Vakit ayırıp cevapladığınız için teşekkür ederim sağ olun :)
Rica ederim alacağınız cihaz min.15 olmalı şarjın iyi olmasını istiyorsanız.
15 pil olarak tabi ki daha iyi
-
Bende sizin gibi kullanirim su an ikinci gunde sarjim. 1 gun yetmedigi hic olmadi. Batarya sagligi 100. Ben su an çok memnunum gerek sarj olsun gerek akicilik olsun.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bende sizin gibi kullanıyorum genelde cihazı 6.5-8 saat ekran süresi alıyorum şuan
-
18.1 aşırı derecede kötü idi sanki 18.2 ile düzeltildi gibi bir hissiyat verdi bana. Altta ekran süremin bir örneği var bazen 6 bazen 8 saat ekran süresi alıyorum kullanıma bağlı değişiklik gösterebiliyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Genzo Wakabayaşi -- 17 Ocak 2025; 14:32:19 > -
18.2.1'e güncellediniz mi ?
-
Hocam sağlık sorunlarıyla uğraşıyorum 1 aydır parayı toplayamadık bi türlü o zaman 13 alırım en azından 17 çıkana kadar kullanırım kafam rahat olur. 6s kullanıyorum ama çok can sıkıyor bataryası ): oyun oynamıyorum instagram vs kullanmıyorum o zaman bana yeter gibi duruyor bunun batarya işi teşekkür ederim çok sağ olun :)
Evet güncelledim hocam
-
18.2.1’de bariz kötüleşme var farklı kullanıcılarda pilde düşüş olduğunu belirtiyor.
Rabbim sifa versin inşallah hocam. Butcenizi zorlamaniza hic gerek yok bence. 15-16 sizi uzaya cikaracak degil. Sistem ayni yazilim ayni. Oyle asiri derecede hissedilecek farklar yok yani. İllaki ust sekment daha iyidir ama 13 de su an alinabilecek sizi fazlasiyla idare edecek cihaz. Benim 3 seneye yaklasacak hepsiburadadan 13 u verip tekrar 13 aldim pil parasi verecegime diye. Gayet memnunum ben bi 3 sene daha da Rabbim omur verirse kullanirim yetiyor artiyor bile bana. Ama kisiden kisiye degisir diger goruslerede saygim var tabi ki. Bu da benim dusuncem. Saglicakla kalin.
Böbrek taşı düşürüyorum hocam daha önce 4 defa düşürdüm ama bu büyük biraz taş kırma tedavisi alıyorum 3 defa aldım baya döküldü ama hala duruyor ): 2 kere daha gircem olmadı ameliyat ): iyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim Allah razı olsun 🤗
18.2.1 çok sorunlu bencede iphone 13 kullanıyorum telefonda takılma sorunları var daha öncesinde yoktu sürümden kaynaklı heralde
Hocam acaba sifirlasanizmi telefonunuzu cunku bende zerre takilma yok. Etrafimda da cok 13 u olan var hic duymadim takilma falan. Bi dfu yapin bence inşallah duzelir.
Dfu ile sıfırlamayıda denedim ama yok sıkıntı var takılma derken öyle donma falan değil ekranı sağa sola kaydırmalarda cok ufak bazen takılmalar oluyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X