Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (677. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.635
Cevap
343
Favori
883.993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar İPhone 13 şu anda alınır mı?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • serkanky kullanıcısına yanıt
    Bütçen buna yetiyorsa ve kesinlikle android düşünmüyorsan alınır. Öteki yandan bence üst model ram ve işlemci açısından daha tercih edilebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Valla ben poco moco bile bakıyorum bu telefondansa her telefon olur kafasına girdim. Kesinlikle alınmaz.

Ben samsung a54 kullanıcısıydım. Burada şikayet edilen güncelleme ile alakalı herşey androidlerde de oluyor. Kameram 5 ay boyunca sarımtırak çekiyordu güncelleme ile anca düzelttiler. 1 ay önce de iphone 13 geçtim gayet memnunum. Sürüm 18.2.1 sarjından da memnunum performansından da. Biraz ne bekleyerek aldığınız önemli

Alınmaz.

• EKE58 kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim arastiriyorum.

• Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU]

Pil yüzdesi 83 olan, ios 18.2.1 yüklü iki buçuk senelik telefonumun ekran süresi. Sabah şarjdan aldım, saat 16:30 a kadar durum bu. Ve bazen 2 saate kadar bile düşüyor. Format atsam fark olur mu? Yardımlarınızı bekliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yukarıdaki paylaşımın, YouTube İapplebytes kanalında yayımlanan pil testini doğrulayan bir deneyim olduğu söylenebilir mi? Özellikle 13 için iOS 18.2.1’e dair çok fazla şikayet görüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kinemania -- 15 Ocak 2025; 19:15:52 >
  • 2.5 senelik cihazın pil ömrünün verebileceği demek ki bu hocam. Yapsanız bile üstüne ne kadar süre ekleyeceği muamma maalesef. Pil değişikliğine gitmenizde fayda var.

• İsmail..58 İ kullanıcısına yanıt

Eğer cihazindan memnun isen değiştirmeyi düiünmüyor isen 10k civarina takas destegine başvuru yap yeni cihazla değiştir.Hem 2 yil hemde pil değişmiş olur kafan rahat olur.Yada 3-4k arasina batarya değişimi yaparsin.Karar senin

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Değiştirmek aklımda fakat fiyatlar çok yüksek. 14pm sıfıra yakın yada temiz bulmak zor, bulsak fiyat çok yüksek istiyor. Aynı durum 15 pm için de geçerli. Fiyatları 16 pro max seviyesine yaklaşıyor. Durum da böyle olunca değişmişken tertemiz olsun birdaha telefonla uğraşmayım diyip 16 pro max alayım diyorum onun fiyatı da çok fazla geliyor. Ne yapacağımı bilemiyorum şimdilik.

• 13 den geciceğin için 16 alabilirsin 60hz eksiğini hissetmezsin herhalde:) Yada 16 pro

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

Hocam ekranı büyük olsun istiyorum bu durumda plus ve pro max seçenekleri karşımıza çıkıyor. Tele-photo lens de çok iyi bir lens o yüzden oda olsun istiyorum. Derken derken işin içinden çıkamıyorum

Pro modeli ideal boyutlarda ama işin sonu bütçeye cıkıyor oda yok diyorsun boş ver batarya değiştir dvm et:)))

Ben halen 3.5 senelik %88 telefonum daha fazla ekran süresi alıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 16 Ocak 2025; 22:26:24 >
  • Arkadaşlar pil normale geldi sanki herkeste öylemi bugün gün boyu epey meşguldüm telefonu sabah 7 de şarjdan aldım şu an saat 21:00 şarjım %55

• Demir1357 kullanıcısına yanıt
    hangi sürümdesiniz hocam

• kadirce03 kullanıcısına yanıt

Son sürümdeyim hocam

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

Telefonum 3 aylık cihaz bende son sürüme geçtim ekran süresi kaybı yok denecek kadar az yarım saat civarı oynama oldu sadece

• bende 17.6 da takılı kaldım şimdilik

• 
Sayfa: önceki 675676677678679
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.