Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (676. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13.635
Cevap
343
Favori
884.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Benim pil %100 ekimde alınan cihaz 2.1'den sonra pil kötüleşti bendede 2.kez şarja takıyorum.

• Pil yüzdesi ile alakalı olan bir durum değil beyler

İphone 13 te son güncelleme ile acayip bir düşüş var bu pil yüzdesi ile alakalı değil burada paylaşmıştırm %88 3 senelik telefonla tam 1 günü deviriyordu ve %15 pil kalıyordu

aynı yüzde ile şimdi telefonu %100 ken eline al kurcala bi bakmışsın 5 dk da 90 olmuş ve 1 günü de devirmiyor artık nasıl bi şey yaptılar çözemedim güncelleme ile gelen extra ne var o da yok telefonu yoran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 14 Ocak 2025; 10:9:54 >
  • Siceyy kullanıcısına yanıt

18.2.1'in bir öncesi de çok iyiydi telefonu ilk tanıtılan model almışsın gibiydi pil performans

• Osvajac kullanıcısına yanıt

Pili değiştirisen telefonu daha çabuk eline alırsın en iyisi fabrika çıkış pilinde kalıp canını çıkarana kadar kullanmak

pili değişen telefon randıman vermiyor geçici mutluluk verir pil sağlığını %100 görürsün orada ama performansı fabrika pilini aratır

• Demir1357 kullanıcısına yanıt
    Resmi serviste değişseler bile mi böyle?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Serkan Sarı kullanıcısına yanıt

valla çok memnunum hocam. hatta pil sağlığım 95. Ama ben yeni dfu mod ile temiz kurulum yapmıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi therenos -- 14 Ocak 2025; 10:55:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Osvajac

Resmi serviste değişseler bile mi böyle?

resmi serviste bile yapılsa ben güvenemem açıkçası

bir çok yorum görüyorum servis kasayı çizdi camımı çizdi pil değiştikten sonra su aldı gibi

içi açılması iyi bişey değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 14 Ocak 2025; 11:43:15 >
    sırf bunlandan dolayı bir yıllık pili 90 olan telefonumu eskiyi getir yeniyi götür kampanyasıyla yeniledim 4000 tl farkla.

• kadirce03 kullanıcısına yanıt

En mantıklısı hocam

ha pil değiştirmişsin ha 2.el telefon almışsın ben gidip sıfır kutulu faturalı yurtiçi telefon alıcam 2.ele gevenmeyip sonra gidip içini açtırıp pilini değiştiricem ha 2.el telefon alırsın telefonu senden önce har bulup harman savurmuşlardır o telefonun içi açılsa nolur senden önce kim bilir neler yapıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 14 Ocak 2025; 12:31:34 >
    hocam birde telefon açıldıktan sonra sıvı geçirme özelliğininde kaybolacağı düşüncesindeyim

evet en büyük sıkıntısı da o

su geçirmezlik bantları oynayacak sanki özenip mi kapatacaklar

Gerçek su geçirmez saatler bile güneş enerjili yapıyorlar kapak açılıp su geçirmezlik zarar görmesin diye

her sene pil değiştirip contalar oynamasın hesabı 10 sene güneş enerjili pil götürüyor ben 15 sene kullandım Casio pro trek pil değişimi olsa nanaydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 14 Ocak 2025; 12:38:19 >
    👍

• ben de aynı şekilde bu telefonların içi açıldıktan sonra düzen tutmadığını düşünüyorum

elimde 3 yıllık iphone 12 var pili 80e geldi. bunun üstüne 15bin vererek yeni iphone 13 almayı düşünüyorum.

15bine batarya ve telefon yenileniyor. işlemci ve hafıza yükseliyor bana mantıklı geliyor.

• Vamos Bien V kullanıcısına yanıt
    bencede mantıklı hocam

• Burada pili önemserken ahkam kesenler vardı 30.000 telefona veriyorsun bi pil değişimine 2000 tl veremeyecek misiniz diye

Eski telefonlar gibi arka kapağı açıp pili kendin söküp taktığın telefonlardan zannediyorlar bu piller böyle telefonun ciğerine takıldıysa pil değişimide mantıklı değil gidene kadar kullan hatta içi açılmamış telefonun değeri de az düşer pili değişmiş telefon mu daha iyidir yoksa fabrika çıkış piliyle hiç içi açılmamış tornavida değmemeiş telefon mu hiç içi açılmamışı tercih ederdim ikisi arasında kalsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 14 Ocak 2025; 15:8:57 >
    hocam ellenmemiş telefon herzaman iyidir

Kesinlikle hocam

• Sero29 S kullanıcısına yanıt

İlk kutudan çıktığı haliyle harikaydı. Güncelleme yaptıkça çöp oldu Telefon. Büyük ihtimal s25+ falan geçerim uğraşamam saçma sapan bu işlerle.

• Apple hep bunu yapıyor sanki güncellemeyi telefonların pilini daha çabuk tüketmek için yapıyor insanlarda artık yenileme zamanı geldi pili dayanmıyor diyerek yeni modele geçsin hesabı

Benim en büyük hatam bu son güncellemeyi indirmek oldu kırmızı işaret uyuz ediyor beni indireyim dedim yanlış yaptım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 14 Ocak 2025; 18:51:34 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamera lensini koruyabileceğim düzgün bir kılıf bulamıyorum. tavsiyeniz var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 674675676677678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.