Şimdi Ara

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU] (685. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: S A M C R O Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
13.710
Cevap
342
Favori
891.667
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
60 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

4. senesi olacak.nerdeyse %88 benim pil sağlığı hızlı şarj ile şarj ediyorsanız normal çabuk düşüyor pil yüzdesi

ben hızlı şarj kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 19 Şubat 2025; 21:22:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ririii kullanıcısına yanıt

Bende burada paylaşılan yüksek oranları görünce şaşırıyorum. 9 ay oldu benimde günde 1 kez şarj ederim günlük 1-2 saat oyunda oynarım %96 da

• juve212 J kullanıcısına yanıt

Bende 4 sene de durum bu açıkçası nerde yanlış yaptım bilmiyorum

Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU]

• Demir1357 kullanıcısına yanıt

4 yıl için gayet iyi gözüküyor. Günde 1 kez şarj ediyorum %20 nin altına düşürmemeye çalışıyorum orjinal şarj cihazı kullanıyorum demekki yazılım sürümü problem bu gidişle mecbur 2. yıl batarya değiştirtecek

nesi yanlis hocam anlamadım 10 sene mi dayanacakti batarya? 1.5 yilda 86 ya indi benim ve iki arkadasimin bataryasi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Aynen ben hızlı şarj kullanıyorum demek sebebi buymuş. Hocam hızlı şarj kullanmayınca da diğer türlü telefon saatlerci prizde duruyor çekilcek çile değil.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • juve212 J kullanıcısına yanıt

%20 altına düşürüyorum son zamanlarda %15 gibi ama %10 altına düşürmemeye özellikle dikkat ediyorum günde 1 bazen 2 kez şarj ediyorum evdeysem yoğun kullandıysam aksi halde dışarıda tek kez şarj ile günü kapıyorum

• ririii kullanıcısına yanıt

Hocam hızlı şarj pili daha çabuk eskitiyor

• Merhabalar. Ben de iphone 13 Türkiye'de ilk satışa çıktığında almıştım. Şuan şarjı %78 ve son sürüme güncelledim. Şarjı günü kurtarıyor. Performans kaybı da yok. Almayı düşünenlere tavsiye ederim. Daha önce sadece android tecrübem vardı. Androiddeki ilk yılki performans kaybı kadar bile kayıp yaşamadım şuanda. Batarya yönünde de ios çok daha önde. Yıllar geçtikte düşen batarya kapasitesini ios daha doğru gösteriyor. Androiddeki gibi ani düşüşler hiçbir zaman olmuyor. Şarjınız ne zaman bitecek öngörebiliyorsunuz.

• YuNeM38 kullanıcısına yanıt
    alistiginiz icin fark etmiyorsunuz ama bataryayi değiştirdiğinizde anlıyorsunuz performans düşüşün ne kadar olduğunu

• YuNeM38 kullanıcısına yanıt

"Performans kaybı da yok."

Sadece gelen çağrılara cevap veriyorsanız doğru hocam. Keza Son sürümde, %78 Sarj ile günü çıkartıyorum diyorsanız, gerçekten sadece gelen çağrıları yanıtlıyor olmanız lazım.

• Shiftlenbik kullanıcısına yanıt

bu pil düşüşü mevzusu androidde de aynı seviye de mi oluyor peki? Yani şahsen pil konusu ilk günkine yakın kalsa çok rahat daha 5 yıl götürür.

• Osvajac kullanıcısına yanıt

1 senede benimki %89. Evet aynı seviyede.

*Batarya kötü olacak diye, yavaş sarj etmiyorum.

• Beyler iyi akşamlar, iphone 13 almaya niyetlendim. Yazın kullanımda ısınma problemi yapıyor mu? 12 lerde acayip bir ısınma problemi vardı.

• Apple iPhone 13 / iPhone 13 Mini [ANA KONU]

Fırsat konusuna da yazdım

Hepsi’de Bu Gece 12’ye kadar 100₺ hepsipara + 250₺ üzeri 50₺ kuponunuz var ne alınabilir?

Geçen Hepsiburada satıcılı MFI lisanslı diye satın aldığımız kablo çakma çıktı bir süre sonra hata ile şarj kesiyor..

İphone 13 aldık. Daha kılıf ekran koruyucu falan almadık var mi bununla ilgili fiyat performans ürün tavsiyeleri olan...

• HDogus kullanıcısına yanıt

İPhone 16e alın daha güncel bir telefon daha uzun süre güncelleme alacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 20 Şubat 2025; 20:24:16 >
    hayir

iPhone 16e çıkmışken artık 13 ve 14 devri kapandı bence. Elinde olan 2-3 sene daha kullanabilir ama şuan alacak olan almamalı diye düşünüyorum.

Soruna gelirsek cihaz biraz zorlayınca gayet ısınıyor ama sorun denecek düzeyde fazla mı emin değilim.

16e için 40k düşünüyordum hocam 48k çok fazla oldu. İp13 / S24 / İp16e seçenekler arasında eğer 1 ay içinde 16e düşündüğüm fiyatlara gerilerse belki alabilirim sizce beklemeye değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HDogus -- 20 Şubat 2025; 21:30:16 >

Geriler hocam 40’a

düz 16 nasıl 59.999’a geriledi

kaldı ki 16e fiyat her türlü düşer arkasında 3 tane kamera yok masaya koyamayız diye sevmezler bence güzel telefon

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demir1357 -- 20 Şubat 2025; 21:34:22 >
  • 
Sayfa: önceki 682683684685686
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.