Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.684
Cevap
323
Favori
1.703.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam mümkünse cihazı güncelleyin . Daha sonra yedek alıp tekrar sıfırdan kurulum yapın . Muhtemelen düzelecektir . Eğer düzelmezse bence servise verin

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • EHABERDAR kullanıcısına yanıt

Cevabınız için teşekkürler, bir sorum daha olacaktı. DFU ile temiz kurulum yapmak istiyorum bu sefer, daha önce hiç yapmadım.

Aklıma takılan nokta, DFU moda alıp yazılımı seçip kurdum diyelim. Yazılım kurulduktan sonra iCloud'dan yedeklerim telefona yüklenmeye başlayınca yine de temiz kurulum sayılıyor mu?

Yoksa Temiz kurulumdan sonra hiçbir şekilde icloud dan yedek almamam mı gerekiyor?

• merhabalar, 13 pm silver renk sahibiyim. yanlarında çizik olusma korkusundan olayı kaplama yaptırdım fakat bu seferde hiçbir kılıf tam oturmuyor. eski iphone x serilerinde olduğu gibi bu cihazda da kılcal çizikler oluşuyor mu? kaplamayı çıkarıp atmak istiyorum ama çiziklerden de korkuyorum açıkçası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SW4RTHY kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam iCloud’dan yedek yükleyince bir problem olmuyor . Temiz kurulum yapmış olursunuz .. yine daha bilgili arkadaşlar teyit edecektir

• sahankazim kullanıcısına yanıt
    Merhaba hocam . Bende Sierra blue kullanıyorum . Sadece kılıf var ve ön camda koruma .. şimdiye kadar hiç bir kılcal çizik vs olmadı . Sanırım çalıştığınız ortam da önemli . Kılıfın içine vs toz girmeme gerekiyor

• sahankazim kullanıcısına yanıt

Kaplama yaptırmayın telefonlara 1-2 ay sonra kasada iz yapıyor iz kalıyor

bir süre sonra kabak gibi oluyor kasada 2 farklı renk tonu oluyor

Bunlar gibi

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 5 Şubat 2023; 11:45:57 >

• arkadaşlar.geçen sene mart ayında yeşil renk çıkmıştı.bu sene acaba yeni renk seçeneği gelir mi

DFU mod yazılımı en baştan yükler. Yedekleri kurduğunuzda ise uygulamalar, veriler ve ayarlar kurulur. Yazılıma etkisi olmayacağı için icloud yedeği kurmak sorun olmaz.
    MAC bilgisayardan yapın DFU işlemini, Windows bilgisayardan yapmayın. Windows'ta iTunes güzel çalışmıyor.

• rjopkq R kullanıcısına yanıt

Elimde Mac yok maalesef. Windows tan hiç ugraşmaya değmez mi sizce?

Windows ta iTunes güzel çalışıyor bazen problemler oluyor mu oluyor ama vardır sebebi bunların haricinde alternatif olarak 3utools programını kullanın Windows 7 32 bit den 11 64 bit e kadar çalışıyor

Ki teknik servislerde iTunes ve 3utools vb. Programlar kullanılıyor özellikle Windows bilgisayarlarda yani bir preye bir yorgan misali olmamalı her zaman bende böyle düşünsemde bilgili bilinçli olmak gerek araştırmak gerekir yoksa bu Windows bilgisayar veya iPhone hiç kullanmayalım :)

bu arada İTunes i Windows ta mağazadan yüklemeyin exe olarak indirip yükleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0667FD738 -- 5 Şubat 2023; 14:16:38 >
  • Arkadaşlar arka tarafında kamera çıkıntısı yapmayan, masada sallanmayacak bir kılıf önerisi olan var mı?

• CRoSSBoNeSS C kullanıcısına yanıt

Buff 👍

• gps.navigation kullanıcısına yanıt
    Hocam link atabilir misiniz hangi modeli dediğinizi anlamadım.

Buff markasının ürünlerini önermiş arkadaş hybrid modeli çıkıntısızdı sanırım ama asıl söylemek istediğim şu, kamera çıkıntısı olmazsa kılıfın kendisi kalın olur haberiniz olsun.

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Hocam benim gördüğüm hybrid modelinde de çıkıntı vardı. Yanlış yere mi bakıyorum acaba link atabilir misiniz? Telefonun kalınlaşması çok problem değil.

Hybrid'in air ve corner olarak 2 modeli var sanırım, buff modellerini açıkçası pek beğenmediğim için ve zamanında ballandıra ballandıra ekran koruyucularını anlattıklarından alıp acayip çiziklerle söküp attığım için hiç girip incelememiştim ama corner modeli sanırım kamera kısmı çıkıntısız olan ve masada durması için entrikaları olan bir model gibi duruyor. Şahsen spigen'in her modeli iyi olmasa da bazı güzel modelleri de yok değil. Thin fit kullanıyorum ve öneririm ama kamera çıkıntısı mevcut tabi ince olduğu için ancak gayet sağlam. Hangi 13 modelini kullandığınızı belirtmediğiniz için rastgele ilk açılanın linkini attım.

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Hocam yazmayı unutmuşum kusura bakmayın. 13 pro max kullanıyorum. Dediğiniz modellere bi bakayım ben.

• İp 13 pro için kamera lens koruyucu kullanan var mı? Tavsiye edebileceğiniz ürün linki mevcut mu? Kameraya herhangi bir zararı oluyor mu görüntüde bozulma vs..

• Lens koruyucu önermiyorum. Lensler safir cam. Çizilmesi aşırı zor. Koruma hem fotoğraf kalitesini düşürüyor hemde telefonun aklını karıştırıyor. Sürekli makro moda geçmeye çalışıyor telefon. Çünkü koruyucu netlemeyi bozuyor.

• 0537 kullanıcısına yanıt

Anladım hocam teşekkürler.

• 
Sayfa: önceki 13411342134313441345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.