Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1344. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
27.682
Cevap
323
Favori
1.703.337
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13421343134413451346
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Güzel bir video olmuş hocam. Bilgilendirici ve uyarıcı. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    1. Arkadaşlar telefoncudan 2 aylık 13 pro max 256gb buldum yurt dışı ama telefoncu tanıdık değil sahibinden'de gördüm.

Fiyat 21.500 TL + 6.100 tl kayıt parası ile 27.600 tl'ye geliyor. Sizce alınır mı alırken nelere dikkat etmek gerekir kapalı kutu değil sonuçta.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt
    Kayıt yapacaksan bence kendini zorla 14 serisi bak

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • xhakan23 X kullanıcısına yanıt

Zorlamaya gerek yok hocam iphone 14 yd'ler 13 pro max'ten daha ucuza satılıyor. :) Ama ben pro max alacağım sadece güvenemiyorum.

• Merhabalar herkese

Aranıza 13 pro max silver 256 ile katılıyorum

13 pro sierra 256 dan geçiş yaptım.

Max kullanan arkadaşlar sürüm suan 15.5 en son sürüme güncellemelimiyim yoksa 15.5 te kalmaya devam etmelimiyim yardımcı olursanız sevinirm.

Bu arada sarın alma işlemleri biraz zahmetli oldu bazı olumsuz tecrübeler yaşadım bunları vakit bulunca yazacagım.telefon sarın alırken özellikle iphone üç kağıtcılara cok dikkat etmek lazım

• exelance1237 E kullanıcısına yanıt
    Çok merak ettim nasıl üçkağatlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar carplayde ve navigasyonda problem yaşıyorum. Aracım clio 5 benim telefondan başka bir iphone ile bağlanınca kopma ya da takılma sorunu hiç olmuyor. Benim 13 proya bağlandığında illa ki bir kopma oluyor. Navigasyonda bir anda kayboluyor yanlış yollarda gösteriyor. Telefonu sıfırladım yine çözemedim. Var mıdır önerisi olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarOgred -- 18 Şubat 2023; 21:44:54 >
  • İphone 13 pro deri siyah kılıfı deforme olduğundan dolayı vatan bilgisayara götürdüm. Onlarda Kvk servise yolladılar. Serviste değişim için 500 tl ücret istedi. Kabul etmedim. Şimdi genpa veya zentech e götürsem olanlarda aynı fiyatı mı isterler. Bu arada kılıf 8 ay gibi bir sürede kendinden geçti.

• baltazar_16 B kullanıcısına yanıt
    En mantıklısı amazondan almak aslında. Değişim ve iade seçenekleri var 24 ay için

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • baltazar_16 B kullanıcısına yanıt
    Apple sitesinde deri kılıf için belirli süre zarfında yıpranma deforme olabilir şeklinde yazı vardı. Garantiye hiç bir şekilde girmiyor maalesef

• Öncelikle iPhone 13 Pro Max cihaza sahibim. Hesabımen yüksek kalitede yükle ayarı açık şekilde ayarlı. 4K 60FPS HDR açık bir şekilde video kaydı yapıp Reels olarak paylaşıyorum fakat Instagram ilk yükleme anında kusursuz gösterip 5 dakika sonrasında 60FPS ve HDR görünmüyor videoyu 30 FPS'e çevirmekte bu da kaliteyi düşürmekte çözümünü bilen var mı?

• Jously J kullanıcısına yanıt
    Detaylara hakimsiniz diye düşünüyorum ancak yine sormuş olayım, instagram'da yüksek kalite'de yükleme seçeneğini aktif ettiniz mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 20 Şubat 2023; 20:23:36 >
  • Jously J kullanıcısına yanıt
    HDR ve 60fps destekliyor ama 4K desteklemiyor sanırım. 1080 olarak tekrar deneyin.

• manesnuc kullanıcısına yanıt

Aktif olarak açık 1080p kayıt yapıp yüklesem bile maalesef aynı sorun devam etmekte ilk 5 dakika harika gözüküyor sonra sayfayı yenileyip tekrar baktığımda bozuluyor..

• dostlar selam 2 sim iphone 13 pro max kullanıyorum.

2 sim + esim şeklinde 3 çalıştıraiblme ihtimalim var mı acaba ?

• 13pm de 15.6.1’deyim. İos16.3.1’i indirdim ama daha kurmadım. 4-5 arası otomatik kurucak. Son sürüm sizce nasıl pil ve performans konusunda?

• quote:

Orijinalden alıntı: chrizs07

dostlar selam 2 sim iphone 13 pro max kullanıyorum.

2 sim + esim şeklinde 3 çalıştıraiblme ihtimalim var mı acaba ?

Fiziksel çift sim olan cihazlarda e-sim özelliği yok maalesef.

• Arkadaslar 16.3.1 den sonra dokunmatikte sorun yaşıyan yada cihazda yavaşlık yaşıyan varmı ? Temiz kurulum yaptım yine aynı …

• Ecylnc kullanıcısına yanıt
    İos 16 komple sorun

• 
Sayfa: önceki 13421343134413451346
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.