< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1346. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Merhaba Arkadaşlar 5 aylık 13 pro siyah 256GB türkiye hepsiburada satıcılı olarak hepsiburada dan aldığım yurt içi cihazı 14 pro geçişi için satmayı düşünüyorum. Çizik vb kesinlikle yok pil %100 durumda. Fiyat olarak ne yazmalıyım sizce?
-
Arkadaşlar merhaba,
Burada mı yazıldı başka İphone kosununda mı bulamadım, konularda da arattım ama ulaşamadım.
Telefonun bildirimlerini PC den kontrol edebileceğimiz bir uygulama paylaşılmıştı, Windows PC için.
Windowsda olan Androidler için telefonun uygulaması gibi bir program arıyorum.
-
Sanırım bahsettiğiniz uygulama Intel Unison hocam.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
13 aydır aynı şartlarda kullandığım 13 pro max cihaz batarya sağlığı ancak %97 ye düşmüştü. Sadece 15 gündür telefonu %100 lte bağlantı ve düşük şebeke seviyesiyle kullanmak zorunda kaldım batarya sağlığı %95 e düştü. Şebeke seviyesi her şeydir bu birebir yaşayarak gözlemlediğim 2. Deneyimim oldu.
Tr için ilginç şekilde yayında değil windows store da. Uygulamanın adı Intel Unison.
https://www.youtube.com/watch?v=egvVwWuzdaQ&feature=youtu.be
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Ağustosta aldığım 13 pro Kurşun Gri 128 gb cihazımı satmak durumundayım . Pil %100 cihaz sıfır neyse o şekildedir. Yanında 2-3 tane Magsafe kılıfta vereceğim . 32500 tl istemekteyim . Buraya bir not bırakayım istedim :)
Valla dün baktım araştırdım zar zor bu uygulamanın ismine ulaştım,
Dün PC ye ve telefona indirip kullanmaya başladım ancak çok memnun değilim,
Bildirimleri yanıtlama maalesef yok.
-
13 Pro'sunu hiç kılıfsız kullanan var mı ? Mavi renk kılıfsız olarak efsane oluyor ama cesaret edemiyor insan.
-
Apple şeffaf kılıfını kullanabilirsiniz.Pek sararma da yapmıyor.
Ben kullandım. Şuan 13PM ide zaman zaman kıkıfsız kullanıyorum. Keyifli oluyor😅
Hangi renk kullanıyorsunuz ? Kolay çiziliyor mu çelik kasa ?
-
13P gri idi. 4 ay kullandım herhangi bir çizik görmedim. 13PM yeşil bıda 2 aydır bende bunda da herhangi bir çizik yok şuan için
netflix üzerinden dizi film izlerken Dolby vision devreye giriyor mu girmiyor mu nasıl anlıyorsunuz?
-
Masallah.
Hangi surumdesiniz?
16.3 ve geçtiğim son sürüm olacak büyük ihtimalle
-
arkadaşlar merhaba iphone 13 pro max 256gb sürümümünü kullanıyorum.ios 15.7.1 sürümündeyim ,son ios16 sürümüne güncelleme yapayım mı ne artıları olur , ne eksileri olur teşekkürler
Bir sıkıntı yok ancak bu kadar beklemişsiniz 16.4 çıkacak az kaldı onu bekleyin derim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X