Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27.675
Cevap
322
Favori
1.702.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba bir süredir foruma bakamadım. Şu an 13 Pro 256 Gb yurt içi cihaz kullanıyorum. Bu telefonu 32 bin bandında elden çıkarıp, yerine sarı sitede satılan yurt dışı sıfır kapalı kutulu 14 Pro 256 Gb alıp pasaporta kayıtlı kullanmak mantıklı mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • |Don Corleone| kullanıcısına yanıt
    Al-sat yapmayacaksanız mantıklı. Zira yd ürünlerin de ücret doğal olarak düşüyor. Ama alırım seneye yurtiçi bir cihaza geçerim derseniz zararınıza olur.

• carsi41 C kullanıcısına yanıt
    Yanıtınız için teşekkür ederim hocam. Al sat yapmıyorum aslında aldığım bir cihazı minimum 2-3 sene tutuyorum. Yeni cihazın da çıkış fiyatına bakarak kararımı vereceğim öyleyse.

Batarya suresi sizin icin onemli degilse,
    Centik’ten ekran tepesindeki delige gecis sizin icin problem olmayacaksa gecin bence.

Rica ederim hocam. Eğer 3 sene sonra da yd cihaz alıp işletebilirseniz mantıklı olabilir çünkü 3 takvim yılı sonrasında cihaz herkesin kullanımına açılıyor.

Öyle mi? Bu hususu bilmiyordum çok teşekkür ederim. Dikkate alacağım. Saygılarımla.

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    14 Pro, batarya olarak 13 Pro’dan kötü bir seviyede mi hocam

Evet,
    Girin 14 konusuna bakin. Hatta dun gordum. Bunun gibi mesajlar cok.

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 7 Mart 2023; 12:36:21 >

Hocam 13 pro dan 14 pro ya geçtim 1 haftadır kullanıyorum,

14 pro da Aod vs hiç bir şeyi kapatmadan kullanıyorum ( Şarjı biraz uzun gidecek diye bir şeyleri kısmaktan nefret ederim :)

13 pro ile aynı şekilde kullanıyorum ( Birtek AOD farkı var )

Sabah evden 06:30 da %85 şarj ile çıktım şuan %63,

Genelde whatsapp, borsa, sosyal medya, haberler yoğun kullanıyorum, eve 17:00 gibi gidiyorum şarjım %40-30 arasında kalmış oluyor.

Günü çıkarıyor mu evet çıkarıyor,

13 pro dan kötü mü evet ancak aşırı fark var mı kesinlikle yok.

13 Pro ile eve gittiğimde %5-%10 belki daha fazla şarjım oluyordu.

İlk başlarda çok daha hızlı gidiyordu şarjım ancak yavaş yavaş kendine gelmeye başladı.

Gün içerisinde telefonun şarjı yetiyorsa benim için tamamdır.

Pilin en büyük düşmanı şebeke, Vodafone kullanıyorum ve şebeke çekmediği yerlerde telefonun şarjını içiyor, birde internet ile işim olursa daha fazla içiyor, 13 pro da da bu şekildeydi.

Sırf uygun tarife diye işkence çekiyorum, şarjımı yesin problem değil ama en merkezi yerlerde bari internet çeksin be :)

Evet hocam öyle. Kayıt işleminin ardından 3 takvim yılı sonrasında herkesin kullanımına açılıyor. Tabii bizim ülkede sürekli bir şeyler değiştiği için 3 yıl içerisinde de bu sistemin değişmeyeceğinin bir garantisi yok.

• ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkür ederim hocam ayrıntılı yanıtınız için 😊 operatör konusunda da çok haklısınız geçen ay taahhüdümü yenilemek için aradığımda %110 zam aldığını öğrendim. Her an ulaşılabilir olmak çok önemli olmasa çoktan ben de değiştirmiştim 😅

Teşekkür ederim yanıtınız için göz önünde bulunduracağım 😇

• BackConnect kullanıcısına yanıt
    Sağ olun hocam yardımınız için 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |Don Corleone| -- 8 Mart 2023; 16:25:53 >
  • 13 pro ile 13 aynı kılıf değil mi? Neden böyle yazılmış, 13 kullanıyorum bu kılıfı alsam sıkıntı çıkar mı ?

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

• 13 ve 13 pro kılıfları birbiri ile uyumlu değil.

• baltazar_16 B kullanıcısına yanıt
    Tamamdır

• Bir şey olmaz sadece kamera kısmında biraz açıklık olur. Malum 13 Pro'da 3 tane kamera var.

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Bu kılıfla magsafe cüzdan kullanılır mı? Cahilliğimi mazur görün ilk defa üst segment cihaz aldım.

• Estağfurullah. Kılıf kalın değilse kullanırsın. Magsafe dediğin sistem mıknatıs zaten. Kılıf kalın olunca mıknatısın çekim gücü düşüyor.

• 0537 kullanıcısına yanıt
    Bazı kılıflarda direk magsafe var sanırım. Onu almak zorunlu mu diye sordum. Zaten 3 tane kılıf sipariş ettim, birde magsafe özellikli kılıf almak gerekiyorsa boşuna masraf etmişim.

• 
Sayfa: önceki 13451346134713481349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.