Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
27.675
Cevap
322
Favori
1.702.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13461347134813491350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Magsafe kullanılmayacaksa kılıfta olmasına gerek yok. Spigen thin fit kullanıyorum ve ince olduğu için belki de magsafe mıknatısları yok. Magsafe'i de kullanmıyorum o yüzden sorun etmedim.

Daha öncesinde iphone 11 kullanırken magsafe yoktu ve spigen kablosuz şarj cihazı ile şarj ediyorum. Şu an kullandığım 13 pro max'in kamera çıkıntısı yüzünden spigen kablosuz şarj cihazı telefona ortalanmıyor ve kablosuz şarj edemiyorum ama zaten şarjım uzun gittiği için artık kablosuz şarj ihtiyacım da kalmadı yani arada üstüne bırakıp alma gibi bir durumum kalmadı.

Tabi alacağınız kılıf ucuz değilse ve magsafe kullanma ihtimaliniz varsa magsafeli kılıf tercih etmek doğru olacaktır.

Kullandığım kılıf aşağıdaki

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Magsafe cüzdan siparişi verdim sabah. Magsafeli kılıf almadım ama (bilmiyordum). Bi ara alırız artık yapıcak bir şey yok.

• |Don Corleone| kullanıcısına yanıt

Rica ederim hocam ne demek,

Aslında Vodafone çoğu yerde tek diş olsa bile çekiyor ancak full çektiği yerde bile internet hızı rezalet, aynı noktada bazen iki diş çekiyor bazen full çekiyor, aşırı derecede tutarsız bir hat :)

Günümüz şartlarında kullandığım paketi ben bedavaya alıyor gibiyim o yüzden kullanıyorum yoksa hayatta bulaşmam, Turkcell gerçekten tarife fiyatlarında uçmuş vaziyette, Turk Telekom bile Turkcelle yakın fiyatlandırma yapmış neredeyse.

Youngkit kılıflara bakın derim bende hep spigen kullanırım bu sefer youngkit markaya şans vereyim dedim. Gerçekten çok kaliteli

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teslaa89

Youngkit kılıflara bakın derim bende hep spigen kullanırım bu sefer youngkit markaya şans vereyim dedim. Gerçekten çok kaliteli
    Merhaba,
    Merak edip baktim, genc isi kiliflarmis 40 yas ve uzeri, bizim jenerasyona gitmez. H&m giyen genc kilifi bunlar 😅

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BackConnect -- 9 Mart 2023; 21:3:54 >
  • Aliexpressten 13 pro kılıfı alıp kullanan memnun kalan arkadaşlar link paylaşabilir mi? Kılıf tavsiyeleriniz nelerdir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BackConnect kullanıcısına yanıt
    Adı üstünde hocam youngkit :) biraz genç işi evet

https://www.hepsiburada.com/youngkit-iphone-13-pro-max-uyumlu-kilif-magsafe-arj-zellikli-youngkit-coloured-glaze-serisi-kapak-p-HBCV00003RPWB4?magaza=Artoncase&url_src=ios-product-detail

• şarj olayını 16.0 dan itibaren berbat ettiler. wifi modda kullanınca gitmeyen şarj, hücreselde akıp gidiyor cidden. son sürümdeyim ama bir cacık olacağa benzemiyor.

• 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    13 pro max hücresel ile iphone 11'in ilk aldığım zamanlardaki wifi performansı alıyorum. Sabah 8 akşam 6 gibi %50 civarı şarjım kalıyor ki pro max için az gerçekten. Wifi için de bence çok iç açıcı değil gibi %67 ile eve geldim ama akşam 12-1'de uyuyana kadar %15-20 oluyor.

Ben mi pro max için fazlasını bekliyorum acaba diye düşünüyorum, ios 15 sürümlerinde hiç kullanmadım cihazı abimden aldığımda ios 16'lı sürümlerdeydi ama şu an 16.3.1 bence şarj olarak en kötüsü gibi şu 3-4 sürümdür 13 pro max ile kullandığımda deneyimlediğim kadarıyla.

Her anlamda berbat gerçekten. Normalde o kullanımla 2 gün şarj etmemeniz lazım. Ben pro ile 6-7 saat sonra %80 e kadar şarj edip alıyorum hep. Hemen düşüyor

• Arkadaşlar şimdi ilginç bir durum var. Bende de arkadaşımda da 13 pro max mevcut. Geçen ikisini birden elime alınca birden onun ki daha ağır gibi geldi her neyse kılıftan mı acaba falan derken hassas tartı vardı tarttık gerçekten de onun ki 249-250 gr gelirken benim ki 245 gr geldi. Hani iki telefonda da çok ince ekran koruyucu var o kadar farketmesi imkansız. Resmî sitede ki veri ise 240 gr. Böyle bir tutarsızlık olması mümkün mü acaba neden kaynaklanabilir acaba?

• metehan028 M kullanıcısına yanıt
    Tamir görmüştür. İçinde dandik batarya kullanmışlardır hocam ya da başka parçalar. Gr olarak fark olması fabrikasyon olarak mümkün değil.

• Duvar kağıtlarında bir gariplik mi var anlamadım bu linkteki duvar kağıtları vardı eskiden şuan bulamıyorum.

https://tr.pinterest.com/pin/1101411652589661625/

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Yok hocam ikisinde sıfır kutu açıldı biri apple resmî internet sitesinden diğeri de Katar’da büyük bir teknoloji marketten alındı. Yani fabrikasyon olarak kutudan nasıl çıktıysa o şekilde.

• Ortalama kalınlıkta kılıf arayanlara şu kılıfı öneririm. Kaba bir kılıf gibi duruyor ama cihazı o kadarda kalınlaştırmıyor. Köşeleri hava yastıklı. Hoparlör ve mikrofon delikleri cihazın üstüne doğru yönlendirilmiş. Görsellerine bakın dediğimi anlayacaksınız. Gri renk öneririm diğer renkler uzun kullanımda beyazlıyor.

https://www.hepsiburada.com/fujimax-apple-iphone-13-pro-kilif-fujimax-crash-silikon-kapak-p-HBCV000026VS48

• Arkadaşlar merhaba,

13 Pro telefonumu sattığım için elimde olan baya bir kılıf var, değerlendirmek isteyen olursa ilan aşağıdadır;

https://forum.donanimhaber.com/apple-watch-2-42-mm-ve-13-pro-bol-cesit-2-el-kilif--155325594

• Arkadaşlar merhaba. Özellikle daha önce böyle tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Temmuz ayında pasaport kaydı yaptırdığım cihazın kaydını silip arkadaşa sattım. Ama şebeke alamıyor. BTK sistemde kaydı yok diyor. Operatör bizlik bir durum yok diyor. Ne yapacağız?

• quote:

Orijinalden alıntı: hakanyc

Arkadaşlar merhaba. Özellikle daha önce böyle tecrübesi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.

Temmuz ayında pasaport kaydı yaptırdığım cihazın kaydını silip arkadaşa sattım. Ama şebeke alamıyor. BTK sistemde kaydı yok diyor. Operatör bizlik bir durum yok diyor. Ne yapacağız?
    Sinyal aldıktan 24 saat sonra btk güncelleme yapsın düzelebilir. Sonra alan kişi kayıt ettirip kendi adına olan hatlar ile kullanabilir.

• tt38 T kullanıcısına yanıt

Nasıl yani anlamadım? Arkadaş sim kartını taktı şebeke yok şu an. 24-48 saat bekleyin dediler ama somut bir şey söylenmedi. Sattınız mı daha önce böyle cihaz?

• İki farklı operatörden baz istasyonu sıfırlama da yapıldı. Hala bekliyoruz. Anlamadım bu işi. Bana BTK hemen olur demişti önceden.

• 
Sayfa: önceki 13461347134813491350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.