Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1349. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.675
Cevap
322
Favori
1.702.153
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13471348134913501351
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: hakanyc

İki farklı operatörden baz istasyonu sıfırlama da yapıldı. Hala bekliyoruz. Anlamadım bu işi. Bana BTK hemen olur demişti önceden.

Bazen hattın gelmesi uzun sürüyor. BTK’yı arada bir arayıp sıfırlama yapmalarını söyleyin. Düzelir sanırım.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • tt38 T kullanıcısına yanıt

BTK'nın sıfırlama gibi bir işlemi yok ustam. Aradık sordu topu operatöre attı. Bekliyoruz bakalım. Sabaha 24 saat dolacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ynsylcn86 Y kullanıcısına yanıt
    Evet hocam çok çok haklısınız. Ne yazık ki durum bu 😑

• hakanyc kullanıcısına yanıt
    BTK yeni sinyal gönderiyor, arkadaşın sıfırlamadan kastı bu sanırım. Ben kayıtlı cihazımda fiziksel simi e sime çevirdim bir türlü sinyal gelmedi. Btkyı aradım sistem üzerinden bir sinyal gönderdiler hemen çekmeye başladı. Bunu operatör değil BTK yapıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: omerkartalfb

BTK yeni sinyal gönderiyor, arkadaşın sıfırlamadan kastı bu sanırım. Ben kayıtlı cihazımda fiziksel simi e sime çevirdim bir türlü sinyal gelmedi. Btkyı aradım sistem üzerinden bir sinyal gönderdiler hemen çekmeye başladı. Bunu operatör değil BTK yapıyor.
    Aynen onu demek istedim ben de. Yeniden sinyal gönderiyorlar.

• BTK kayıt dışı cihaz statüsünde olduğu için işlem yapmıyor. Kontrol ettiğinde 120 gün kullanılabilir diyor. TURKCELL bir türlü sinyal göndermiyor veya gönderemiyor. Ben mağdurum alan mağdur. İşini doğru dürüst yapan yok. 24 saati aştı hala şebeke yok...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakanyc

BTK kayıt dışı cihaz statüsünde olduğu için işlem yapmıyor. Kontrol ettiğinde 120 gün kullanılabilir diyor. TURKCELL bir türlü sinyal göndermiyor veya gönderemiyor. Ben mağdurum alan mağdur. İşini doğru dürüst yapan yok. 24 saati aştı hala şebeke yok...

İşin Turkcell ile alakası yok. BTK’nın çözmesi gerek.

• tt38 T kullanıcısına yanıt

Bugün saat 15.00 civarı açıldı. Aklınızda bulunsun cihaz kayıt dışı ise BTK işlem yapmıyor. Operatör baz istasyonu güncellemesi gönderiyor ama onunda herhangi bir işe yarayıp yaramadığı belli değil. Sanırım cihazın beyaz listeden kara listeye geçmesi zaman alıyor. Yaklaşık 36 saat sonra cihaz tüm operatörlere 120 günlük kullanıma açıldı. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

• 13 pro max 16.3.1 işletim sistemine temiz kurulumla geçilir mi? Kullandığım işletim sistemi 16.1.1 memnunum fakat belki şarj süresi uzamıştır diye düşünüyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • smyrna kullanıcısına yanıt
    Hayır geçmeyin. Hem batarya önceki sürümlere göre daha hızlı bitiyor hem de WIFI'da kopmalar oluyor. Bıktırdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlkanExclusive -- 19 Mart 2023; 16:48:56 >
  • farklı marka magsafe önerisi olan var mı? pcden sarj için

• arkadaslar iphone 13 pro cihazim tam 1 sene % 100 sarjdaydi.

iphone 14 cikti sarjim bir dusmeye basladi su an 89 da.

bu sorun yeni telefon cikti onu al demek icin malum apple in oyunu mu yoksa ne yapmam lazim? guncel iosu yukledim dun..

sarjim 1 gun ancak gidiyor..keza esimde de 13 pro var birebir ayyni seyleri yasadik.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shafter -- 24 Mart 2023; 10:0:47 >
  • Shafter kullanıcısına yanıt
    Yapacak bir şey yok hocam, kimisinde sistematik hemen her ay %1 azalır (bende olduğu gibi) kimisinde de uzun süre azalmaz, önemli bir güncelleme sonrası %4-5 düşüş görülür. Garanti süresi içinde 500 döngüyü geçmeden %80 altına düşmedikçe garanti de hiçbir şey yapmıyor.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    Bu kadar çabuk mu eskittiler 13 serisini? Normalde sorunsuz çalışması lazım. İlginç.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Yok hocam konu eskitme değil. Daha öncede söyledim bataryanın olması gerekenden daha hızlı tükenmesi büyük ihtimalle iOS 16'ya ait bir sistem yazılımı sorunu. Çünkü aynı sorun iPadOS ile yeni 6. nesil iPad Pro'da da var, watchOS 9 ile Apple Watch 7'de de var.

Her ürünün şarjı hızlı bitiryor. Bu 14 Pro Max için de böyle, iPhone 8 için de böyle.

• AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    14 Pro Max’ın kaç saat vermesi gerekiyor hocam?

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Genel bir kural yok. Herkesin kullanımı ve kullanım alışkanlıkları değişik. Olay bataryanın hızlı tükenmesi.

Atıyorum, günlük ortalama 11 - 12 saat kullanım süresi elde ederken bu 8 - 9 saate düşmüş durumda.

Ya da iPad Pro ile daha önce 3 günde bir şarj ederken 2. güne geçtiğimizde şarj etmek zorunda kalıyoruz gibi durumlar söz konusu.

• Bende 13 pro max 512 gb ile araniza katildim 11 den sonra ilac gibi geldi 😄

• Carplay ile bağlantı sorunları yaşayan var mı aranızda?

• merhaba arkadaşlar,

iphone 13 pro max kullanıyorum, yurt dışı pasaport kayıtlı,

şua an 16.2 sürüm var, ama ben 15 lere dönmek istiyorum, mümkün müdür acaba, sorunsuz bir şekilde dönebilir miyim.

• 
Sayfa: önceki 13471348134913501351
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.