Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (1383. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.658
Cevap
325
Favori
1.694.014
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 13791380138113821383
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Şuan nasıl 18’le aranız? Pil süresi rahatsız edecek derecede değişti mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TaKo kullanıcısına yanıt
    İos17’nin son sürümündeyim. 18’e geçsemmi die bekliyorum. Batarya özellikle merak ettiğim durum. Beni de videoya duraklatma özelliğinin gelmesi ( şaka gibi anasını satim) ve airpods pronun daha rahat kullanımını sağlayan özellikleri cezbetti.

• mshysteria M kullanıcısına yanıt
    Geçtiniz mi 18’e? Pil performansı nasıl? Ya da hangi özellikler iyimiş derdirtti

• arkadaşlar sizce temiz bir 13 pro almak mı mantıklı yoksa sıfır 46 liraya düz 14 mü almak mantıklı?

• matador_mirkhan M kullanıcısına yanıt
    Bir degisiklik fark etmedim ben. Bilemiyorum baskalarinda durum nedir.

• BackConnect kullanıcısına yanıt

Hocam ekşi sözlükte birileri yazmıştı ona istinaden sormuştum. Ben de müsait bir zamanda temiz kurulum ile geçiş yapacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt
    İkisinde de aynı chipset var. Fiyatlar yakınsa 120 hz ekran ve kamera için 13 pro kanımca

• kaiserx K kullanıcısına yanıt

18.1 beta kullanıyorum. Beta kullandığımdan ötürü olabilir ama eskiden hz düşüşünü anlamazdım şimdi çok daha hissedilebilir. Sanki sürekli olarak 90/80 hz çalışıyormuş gibi.

Teşekkürler hocam.En iyisi yeni telefon alıp bunu da Apple a gönderip tamir ettirmek gibi.

kamerada standart bir kullanıcı için ciddi önemli bir fark mevcut mu? 120hz olayını ayırıyorum o net bir etken.

• neyalansoyliyim kullanıcısına yanıt

ana kamera sensörleri aynı olduğundan standart fotoğraf ve video çekimleri hemen hemen aynı

13 Pro’nun telefoto lensi ve lidar sensörü var zoom ve portre çekimlerinde 13 Pro daha iyi

ön kamerada da 14 daha iyi (daha yeni sensör + otofocus desteği)

• Merhaba arkadaşlar bu adam olur mu 😂
    Üzerinden tır ile geçmişim. Cihaz çalışıyor kulaklık ile telefon görüşmesi fln yapılıyor.

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

• ezimuse kullanıcısına yanıt

20-30k servis para istiyebilir şu youtube kanallarinda tamir yapan kişilerle görüş büyük ihtimal kasa ve ekran değişir

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt
    Servise yollamam hocam zaten. Birisine sordum orijinal ekran 12 kasa da 7 dedi. Ekstra kamera sensör bir şey çıkmazsa tabi

• Arkadaşlar iyi günler yaklaşık olarak bundan 5 ay önce galerimden fotoğraflar sildim bu fotoğraflar google fotoğraflara ve icloud a yüklenmemişti sadece telefon hafızasındaydı bunları geri getirebilmemin bir yolu varmı ücretli bir uygulamada olur bilginiz varmı şimdiden teşekkürler

• Güncelleme sonrası otomatik wifi bağlnmalarında istikrarsızlık oldu. Bazen bağlantı gidiyor, bağlanmıyor. Sizlerde böyle bir sorun var mıdır?

• volismo V kullanıcısına yanıt

Aynı sorunu yaşıyorum. Ben beta sürümünde olduğum için ona yordum açıkçası. Özelikle 5g modemlere asla bağlanmıyor.

• 
Sayfa: önceki 13791380138113821383
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.