Renkler konusunda çok kötü bu sene :( Mavi hoşuma gitti biraz Pro'da. |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (25. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: ChronotideRenkler konusunda çok kötü bu sene :( Mavi hoşuma gitti biraz Pro'da.
Bende maviyi sevmedim 12 pro mavisi daha oturaklıydı sanki ya. Ama fiziksel olarak görmek lazım belki beğeniriz.
-
1 Ekim
-
Pro öaxin en üstünün fiyatı 23 bün ₺. Şahsen ben o parayı verecek olsam z fold 3 alırdım. Hiç olmazsa bambaşka bir deneyime sahip olur, geleceğin telnolojisini deneyimlerdim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen bi incelemek gerek.
1 Ekim'de Apple Store'larda satışa da başlanıyor mu?
-
Bi 13 gelir o tarihte pro ve max kışın ortasında anca gelmeye başlar vatana,mediamarkt
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ocak ayının sonu, Şubat başı gibi bulunur. Ben iphone 12 yi vatandan bulabilmiştim. Ama belki apple aralık gibi satışa çıkarır mağazalarında. Geçen sene mağazalar da kapalıydı, o yüzden gecikmişti sevkiyatlar. Beşki bu sene daha öne çekilir satış için ama kasım sonu aralık başından önce ülkeye resmi olarak gelmesi zor bence.
Kesinlikle. Elimizdeki cihazlar sağlamken bu kadar masrafa gerek yok. Hele ki xs max gibi bir cihazdan.
İphone X imi emekliye ayırma vakti geldi artık sanırım 👍🏼
24 Eylül ön sipariş. 1 Ekim satış sitede açıklandı.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Thathurtsİphone X imi emekliye ayırma vakti geldi artık sanırım 👍🏼
Aynen hocam, bende 2017 Aralık’tan beri x kullanıyorum.
ve ön siparişte pro max alacağım kesinlikle
Bende Sierra Mavisini gözüme kestirdim hayırlısı olur inşallah
-
5 sene sonra ios a dönüş yapıyorum kısmetse
Bu arada Samsung dan İPhone a verileri nasıl aktarabilirim?
12 pro dan 13 pro ya geçsem mi :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sinematik çekimin etkili olduğunu düşünüyor musunuz?
13 pro ile 13 pro max arasındaki fark sizce az mı? (Batarya dışında)
Batarya dışında gözle görülür ne fark var?
120 hz sanırım bende tam bilmiyorum.quote:
Orijinalden alıntı: duayen00Batarya dışında gözle görülür ne fark var?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
12 Pro mavisi en sevmediğim, en cansız maviydi. Bu mavi biraz feminen ama çok tatlı olmuş, çok beğendim.
-
İki senedir 90 veya 120hz bekliyordum. Sonunda geldi. İşlemcisini düşürseler, 1 kamerayı kaldırsalar yine alırdım. O derece…
quote:
Orijinalden alıntı: Kalsiyum 17aynen, bence de üzücü. bir yerde bir takım zevatların yediği nanelerin ceremesini çekiyoruz her alanda işte.
apple tr de bu sayede; bizim piyasada -biraz- adam gibi yetkili servis - teknik destek veren, müşteriyi o da biraz adam yerine koyan tek büyük marka olmanın ve de piyasadaki değer kaybı avantajını kısaca "tekelliğini" sonuna kadar kullanıyor.
herşey bir zincir gibi. abd' de bir arkadaşım birkaç ay önce 75.000$' a X5 xdrive45 - plug in hybrid alırken ben burada şaka gibi daha fazla paraya x3 sdrive20i aldım; bu kadar da kendi vatandaşını enayi etmiş bir ülkedeyiz. adamlar da ayan beyan, acımıyor.
Alıntıları GösterAynen öyle
Umarım bu kaderimiz 1.5 yıl sonra kırılacak.Umutluyum…
bu arada 75bin dolara sıfır x3 aldıysanız iyi fiyata almışsınız hocam ,75bin dolara zorlasak tucson alınıcak yakında :)))
Abd alım gücü çok yüksek,tüm dünyayı sömürdükleri için de aslında biraz..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X