Şimdi Ara

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27.673
Cevap
322
Favori
1.701.945
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Eski grafit mavi rengini kaldırmaları çok kötü olmuş en yakışan renk o idi.

Renk olarak sierra mavisi diye uydurdukları şey çok basit kaçmış, gold almaya zorluyorlar açıkcası

Yenilik olarak adam akıllı bir şey yok. Adaptiv 120 hz gelmiş ona şükrediyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HoLY.oNE kullanıcısına yanıt

Geçen sene 12 pm kaç döviz kurundan ülkeye girdi baktın mı hiç? Her sene devasa zam yapardı apple bence 1000 tl zam makul kabul edilebilir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: onder.t

11 Pro Max'den geçmeyi düşünenler var ben hala XS Max'ten bile geçilir mi diye düşünüyorum.

bu durum tamamen kullanım amacı, şekli, alışkanlıklar ile alakalı.

aradaki en büyük fark kameralar yani fotoğraf - video ve batarya tarafında. eğer bu konular kritik önemde değilse, çok arayacağınız birşey yok. fotoğraf-video konusu önemliyse ve çok çekim / paylaşım yapıyorsanız eğer, farkı hissedersiniz. xs max kötü olduğundan değil ancak apple her sene cidden üzerine koydu bu konuda. piyasada rakipsiz hale geldiler. özellikle video tarafında.

• Acı bi gerçek var 11 ile 13 pro nun ön kamerları aynı, zahmet edip daha kaliteli bi kamera bile koymadılar.

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cihazların ağırlığı artmış

12 pro 187 gr

13 pro 203 gr

12 pro max 226 gr

13 pro max 238 gr

şarjda 20w yine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Reaver -- 14 Eylül 2021; 22:20:21 >
  • Pil kapasiteleri belli oldu mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: milicic

Acı bi gerçek var 11 ile 13 pro nun ön kamerları aynı, zahmet edip daha kaliteli bi kamera bile koymadılar.

haklısınız ancak donanımsal gelişme olmaması bazen daha iyi olabiliyor; mevcut mercekler - sensörler zaten yeterince iyi bir yerdeler.

yazılım tarafında gelişmeler daha büyük fark yaratıyor artık, zaten bu telefonların en kuvvetli tarafı gelişmiş işlemcileri. bu sayede live/eş zamanlı olarak çekim sırasında ve hemen sonrasında ciddi iyileştirmeler yapabiliyorlar. telefonun ilk incelemelerini beklemek lazım. yani belirgin farklar olabilir. yoksa ben de söveceğim.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Oğuzhan_

hızlı şarjı hiç kullanmadım kullanmamda . hem şarj hızlı bitiyor hemde batarya ömrünü kısaltıyor.

Alıntıları Göster

Abi şu saçma bilgiyi kim yaydı bu insanlara ya :D

• Türkiye de ne zaman ön siparişe açılacak?

• Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]Appleyoutube
    The biggest upgrade to the Pro camera system with advanced low-light performance, macro photography, Cinematic mode, and more. Super Retina XDR display with ProMotion. A15 Bionic, the world’s fastest smartphone chip. Exceptional durability of Ceramic Shield. A huge leap in battery life. This is iPhone 13 Pro. “Trustfall” - Repository, Juliette Jones http://apple.co/RepositoryJulietteJones Learn more: https://apple.co/3C8kwVJ #iPhone13Pro #iPhone13 #AppleEvent Welcome to the official Apple YouTube channel. Here you’ll find news about product launches, tutorials, and other great content. Our more than 160,000 employees are dedicated to making the best products on earth, and to leaving the world better than we found it.
    https://www.google.com/sorry/index?continue=https://www.youtube.com/watch%3Fv%3DXKfgdkcIUxw%26feature%3Dyoutu.be&q=EgQuLZpEGJnug4oGIhA6upWAAkzUTJDVW33TojG3MgFy

Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

• Dark Reaver kullanıcısına yanıt
    Çok ağırlaşmış.Pro max almayi düşünüyordum.Ağırlıkları görünce vazgeçtim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • scanh kullanıcısına yanıt

Açıkcası 12s gibi olmuş hocam yaa. 120 hz çok ilgilendirmiyor beni açıkcası. 3x zum ve batarya hoşuma gitti. Gerisi açıkcası hiç bi fark yok. Hatta çentiği bile sırf değişiklik olsun diye öylesine küçültmüşler. Seneye komple kaldırcaklar ona hazırlanıyorlar bence. Geçen gün demiştim hocam xs serisi gibi olcak diye hatırlarsan :) tam dediğim çıktı.

• Hayal kirikligi... Yenilik bunun neresinde? Apple eskisi gibi degil artik.

• Iphone 6 plus ile yola devam simdilik

• quote:

Orijinalden alıntı: anatolianwarrior

Açıkcası 12s gibi olmuş hocam yaa. 120 hz çok ilgilendirmiyor beni açıkcası. 3x zum ve batarya hoşuma gitti. Gerisi açıkcası hiç bi fark yok. Hatta çentiği bile sırf değişiklik olsun diye öylesine küçültmüşler. Seneye komple kaldırcaklar ona hazırlanıyorlar bence. Geçen gün demiştim hocam xs serisi gibi olcak diye hatırlarsan :) tam dediğim çıktı.

Çentiği tek seferde kaldıracaklarını sanmıyorum. kaç yıldır aynı terane, seneye %20 daha küçülür en fazla Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

• PVH kullanıcısına yanıt

24 Eylul Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU]  1 Ekim Satis

• anatolianwarrior kullanıcısına yanıt

Evet büyük farklar yok ama yeni her zaman yenidir :)

• Anladigim kadariyla pro fazlasiyla yeterli olacaktir. Pro maxe gitmeye gerek yok gibi.

• çentik en az 2 sene daha devam edecek hele hele seneye kalkması ultra imkansız

• Şöyle markete gidip fiziksel olarak almak istesek ne zaman buluruz? İnternetten almak istemiyorum şahsen Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] 

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.