< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 13 Pro / iPhone 13 Pro Max [ANA KONU] (5. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: pasifik.
İnşallah,çok pahalıda olmazda maxı satıp rahat rahat alalım.inşallah 12 den mi geçeceksiniz?
-
Bir şey diyeceğim umarım gerçekleşmez ama sanki 120 HZ ekran gelmeyecek gibi geliyor bana.
-
Eğer vaatler çok iyi gelirse neden olmasın.öyle sadece 120hz le geçmem.12 pro max den.
Önceliğimm zoom artarsa eyer.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hiç belli olmaz dediğiniz gibide olabilir bakıcaz.onun için ümitlenmeyin diyorum bende.
quote:
Orijinalden alıntı: pasifik.
Eğer vaatler çok iyi gelirse neden olmasın.öyle sadece 120hz le geçmem.12 pro max den.
Önceliğimm zoom artarsa eyer.ben 11 pro dan geçeceğim
-
Aslında biraz ütopik olur diye söylemedim ama bana kalsa %100 gelmeyecek 120 hz ekran. Çünkü tam bir pil canavarı. Zaten bataryalar kücülmüştü.
Gerçi telefonlar birazcık kalınlaşmış bataryalardaki iyileştirmelerden dolayı. Umarım 120 hz için iyileştirilmiştir.
Bilmiyorum ikilemdeyim ama hislerim %100 gelmeyecek yönünde 120 hz ekran için.
-
Herkese selamlar ana konu hayirli olsun. Tanitimi bekliyoruz bakalim iphone X den gecis yapmayi dusunuyorum. 12 de 120hz ekran gorememek beni sogutmustu. 13 de goremezsem heralde bir sene daha devam x ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fenool -- 24 Ağustos 2021; 17:41:5 >
120hz+5g desteği olması benim için satın alma sebebi çünkü bir telefonu bozulana kadar kullanıyorum.Yani en az 5-6 sene kullanırım. Önümüzdeki yıllarda 120hz ve 5g ön planda olacağından bunlar o cihazı almam için olmazsa olmazlardan.
(İphone 5 6+ yıl>İphone 7plus 5+)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y4Ş4R -- 24 Ağustos 2021; 18:5:52 >
12 pro max için konuşuyorsanız 4-5 k koymanız gerekebilir.
Tahminim 18999 dan başlıcak,aynen 3.4 koyarak alırız,oda hakederse,yoksa devam 12 ile
pro modellerde 5 optik zoom gelebilir daha fazla olmaz gibi .
-
120 hz olacak ama pro modellerde olur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: leftercan1907120 hz olacak ama pro modellerde olur.
bende öyle bekliyorum
-
Ben de öyle düşünüyorum
-
13 pro kac kurus olur acaba
11 pro maxten gecmeyi dusunuyorum
Yeni çıkan mobil cihazlar beni eskisi kadar heyacanlandırmıyor artık.
-
Genelde senelerdir tahminleri tutan (geçen sene 1k yanıldım :) biri olarak:
13 Pro
128 GB 17K
256 GB 18K
1 TB 21K
13 Pro Max
128 GB 20K
256 GB 21K
1 TB 24K diyorum
-
quote:
Orijinalden alıntı: scanhGenelde senelerdir tahminleri tutan (geçen sene 1k yanıldım :) biri olarak:
13 Pro
128 GB 17K
256 GB 18K
1 TB 21K
13 Pro Max
128 GB 20K
256 GB 21K
1 TB 24K diyorum
Bunlar apple satış fiyatına göre mi? Çünkü diğer sitelerde genelde 1-2 daha ucuz oluyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece telefonda mı fiyatlar böyle ?
Arabalar da alınan gıdalar da paranın değerinde satılan evlerde her üründe yaşamın her alanında durum aynı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X