< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple iPhone 16 / iPhone 16 Plus [ANA KONU] (28. sayfa)
-
-
Ben de iPhone 15'ten S24 Ultra'ya geçtim. Gerçekten sadece telefon olarak kıyaslarsak S24 Ultra mükemmel bir telefon. 120 HZ olayını bırakmak istemem bir daha asla. Fakat ekosistem olarak Apple daha iyi bir deneyim sunuyor. Bazen Watch ve Airpods Pro'yu arıyor gözlerim :) Sonra telefonu elime alınca yok, bir daha iPhone'a dönemem diyorum :) Keşke Apple Watch ve AirPods Pro/MacBook uyumlu olsa Samsung :))
-
kamera ve ses kalitesi memnun etti mi 15’ten sonra
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beni etmedi :)quote:
Orijinalden alıntı: hayloftkamera ve ses kalitesi memnun etti mi 15’ten sonra
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
cihaz olarak çok iyi cihaz ama her güzelin illa bir kusuru oluyor
Evet güzel cihaz. Kamerası da güzel ama samsungun fotoğrafa kattığı işlemeden dolayı biraz rahatsız ediyor. Tabi ki bunu beğenen de çok ama 7-8 sene iphone kullandıktan sonra farklı geliyor. Gözle görülür eksi olarak sesi verebilirim. Ses düzeyi düşük ve biraz kalitesizquote:
Orijinalden alıntı: hayloftcihaz olarak çok iyi cihaz ama her güzelin illa bir kusuru oluyor
Düzenleme: one ui 7 nin nisanda gelecek olmasından dolayı tekrar Apple tarafına geçeceğim. Bu 16 pro olabilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 15 Şubat 2025; 15:50:45 >
Etti. Zoom ve makro çok güzel. Watch da aslında etti. Özellikle temassız ödeme ve WhatsApp uygulaması olduğu için ama Apple daha stabil ve daha üst düzey bir kullanma deneyimi sunuyor.
Ben de optik armor arıyorum kalmamış telefonu aldığım günün sabahı vardı sipariş vermemiştim
ios'a geçmek için16 almayı planlıyorum 17'de çok bişey değişir mi bekle der misiniz?
-
17 ile 120 hz tazeleme oranı gelecektir. Beklemenizde fayda varquote:
Orijinalden alıntı: Guest-55F15B575ios'a geçmek için16 almayı planlıyorum 17'de çok bişey değişir mi bekle der misiniz?
cevabınız için teşekkür ederim. acelem yok bekleyelim o vakit
-
Herkese selamlar, 16/16 plus 128gb kullanlar saklama alanının ekran fotousunu atabilir mi? 128 gb kullananlar depolama kapasitesi size yeterli mi ?
17 ye bekleyin derim 16 daki birçok eksik 17 de olmaz
Telefonda video çok saklarsan yetmez ama çektiklerini telefonda arşiv yapmasan gayet yeterli
Ben 256GB kullanıyorum ona rağmen 64GB kadar ancak kullanıyorum. Bence 128GB yeterli ama şu cihaza 60 bin gibi paralar veriyorken ve uzun yıllar kullanma planım varken 3-4 bin liradan kaçıp 128GB almak istemedim şahsen.
Biz de bir yakına cihaz alırken Samsung aldık, iPhone 16 Plus dan bin lira ucuza Lansman indirimli S25 Ultra vardı, şöyle bir düşününce 16 Pro Max seviyesini hedefleyen ve hafızası da 2 kat fazla olan Samsung cihaz mantıklı geldi ve 16 Plus yerine onu aldık. Mantıklı bir seçim miydi zaman gösterecek artık 😀
güle güle kullanın hocam
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X