hocam selamlar tekrardan özelden mesaj atma özelliği kapatılmış profilin kusura bakma mesaja cevap veremedim benks şeffaf gri ile apple orijinal siyah olan modeli düşünüyorum hocam |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1869. sayfa)
-
-
hocam buradan yazıp sayfayı kirletmek istemedim bende özelden mesaj özelliğini açabilir misiniz rica etsem
-
Hocam forum yetkilileri kapatmış çok kullanmadığım için sanırım destek kaydı oluşturdum düzeltilmesi için cevap bekliyorum kusura bakmayın.
-
-
18.1 15promax 14promaxinde altinda kaliyor testlerde ki adamlar wifile yapiyo testi mobil veride 3.5saat kullanimla 55kalmisti 18.1.1de simdi 17.7.2 deyim 3.5 saat mobil veri 70 civari kaliyo wifidede 76 80 arasi test assagida
youtubeiPhone 16 Pro Max vs 15 Pro Max vs 14 Pro Max Battery Life DRAIN Test IOS 18.1 in 2024Subscriber YouTube - https://bit.ly/2GR3hRd#16ProMaxBatteryTestin2024#1...https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=ogrQ3BHAUZo -
Görseli atalı 2 saat oldu %40 pilim var. Çok ciddiyim bu 18.1.1 pilin içinden geçiyor. 🤭
-
yeni iphone olarak mı kurdunuz yoksa yedekten mi yüklediniz -
Siz kusura bakmayın hocam dönemedim az önce finowen ve apple silikon ve otterbox da satıldı sadece alttaki benks kılıflar kaldı
-
Dfu Mod ile sürüm düşürdüğüm için yedeği kuramadım. Aslında iTunes ile bir yolu var ama temiz olsun diye yedeği kurmadım.
-
Son 4-5 gündür cihazımda ısınma var normal kullanırken şarjdayken cihaz fazla ısınmaya başladı 17.6.1 sürüm 18e geçsemmi yada 17.2.2 geçsemmi kararsısızım sizde de böyle bir durum sözkonusu mu 15 pro max cihaz -
cihazim 15promax 17.7.2 daha saglikli bence 18.1.1 gectim pisman olup geri dondum (batarya yonunden) 18in stabilitesi iyi ama bataryayi emcukluyor bide 2 3 ufak yenilik icin bataryadan feragat etmeye degmez bence 17.7.2de stabilite olarak cok iyi batarya yonundende iyi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 29 Kasım 2024; 20:16:11 > -
kapatıp açtım hocam düzeldi bir süre daha 18e geçmem heralde -
Sizce şuan 512gb 97 pil sağlığı gider fiyatı nedir ikinci elde? -
16Pmlerin ekran sıkıntısı 15 serisine ikinci elde talebi yükseltti. Ama piyasada para yok. Min 70-75 alıcısına göre gider. Üstünü zorlarsınız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 30 Kasım 2024; 0:34:59 > -
Biz seneye bu gidişle ikinci elde zor telefon satacağız gibi. -
Her türlü satılır hocam. Her malın alıcısı var. Hele ekran sorunu ile uğraşmak istemeyenler 15Pm alıp geçiyor. -
Hocam bende de biliyorsun 15 pro Max var. 15-20 bin lira farklara değiş tokuş mantıksız. Özellikle Apple tarafında. Evet Samsung’ta 5-6 bin lira farkla bile bir üst modele geçebiliyordun. Ama İOS sistemde inan hayatımızı değiştirecek zerre bir şey yok. Oğluma iPhone 13 aldım. Biliyorsun çocuklar oyun canavarları gibiler. Hiç demiyor ki 13 neden aldın. On numara diyor. Bütün oyunları oynuyor. Androidde bu eskilikte modellerde sıkıntı yaşanıyor. Ama iosta yaşanmıyor. O yüzden ben karar aldım. Bir sıkıntı olmadığı müddetçe değiştirmem 15 pro maxi. -
-
18.2 çıkınca 17 nin betalarınıda kapatırlar bence bu son şanslar geçmek isteyen geçebilir ısınmada baya iyi 17.7.2 de şarda
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X