|
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1871. sayfa)
-
-
Telefonu kapatıp açın ayarları yaptıktan sonra. Sorun çözülürse de mutlaka geri dönüş yapın hocam. -
Tmm hocam yaptım.Birkaç gün deneyeyim olumlu olımsuz dönüş yaparım. -
Merhabalar. 15 PM alma arefesindeyim. Özelden veya buradan adaptör, kılıf, ekran koruyucu ve lens koruyucu gibi önerileri toplu bir şekilde yapabilecek birisi varsa çok memnun olurum. Konu çok uzun olduğundan ve hangisi iyi hangisi kötü okumak uzun süreceğinden böyle bir şey yapacak birisi varsa çok hoş olur. Aynı zamanda telefonla ilgili öneri ve uyarılarınıza açığım. Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.
-
iCloud uygulaması yok mu ? Telefondan nasıl giriyoruz iCloud’a ? -
Bir de uygun fiyatlı gameplay var no ? 4bin 5bin tl gampedlar.swicth lite alınır o fiyata 😔 -
Uygun fiyatlı olsun derseniz Jetech markasının temperli camını ve kılıflarını Amazon üzerinden alabilirsiniz. Onun haricinde ikisinde de sınır yok. Hangi markayı zevkinize göre alırsanız sorun yaşamazsınız. -
Ayarlara girin. Yukarıda isminiz yazan tıklayın. O bölümde icloud. -
Arkadaşlar cihazı kasım ayının 11'inde 2.el almıştım. 340 döngüde pil 90'dı. Şimdi baktım pil 88'e düşmüş toplamda 13 döngü olmuş benim kullanımımda.
Bu durum normal mi? Ugreen 20w ile şarj ediyorum. 5w ile mi şarj etmek lazım. Neden bu kadar hızlı düşüyor bu sağlık?
-
Normal, olabilir. Benim 15 PM tam 200. döngüye kadar Pil Sağlığı %100 gitti. 13 ay boyunca.
200. döngüden itibaren her hafta %1 kayıp yaşadım. Şu anda 219. döngüdeyim ve pil sağlığı %96'ya düştü.
Olabilir yani. -
pil sağlığının bir dengesi olduğunu düşünmüyorum neye göre kime göre değişiyor belli değil.
-
Kafaya takmaya gerek yok bu durumları. Normal bir pil zaten hiç kullanmasanız dahi ömründen kaybediyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: mmuhendisimbenMerhabalar. 15 PM alma arefesindeyim. Özelden veya buradan adaptör, kılıf, ekran koruyucu ve lens koruyucu gibi önerileri toplu bir şekilde yapabilecek birisi varsa çok memnun olurum. Konu çok uzun olduğundan ve hangisi iyi hangisi kötü okumak uzun süreceğinden böyle bir şey yapacak birisi varsa çok hoş olur. Aynı zamanda telefonla ilgili öneri ve uyarılarınıza açığım. Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler.
Lens koruyucu tavsiye etmem görüntüyü etkilemiyor deselerde etkiliyor. Safir diye almıştım. Sökünce görüntü daha iyi oldu.
Ekran koruyucu farklı marka kullandım sonra söküp benks taktırdım. Pahalı ama ön kamera görüntüyü bozmuyor ve kalite her anlamda kendini gösteriyor.
Marka kaliteli kılıf isterseniz 1000 civarından başlar. 300-500 civarınada güzel kılıflar bulabilirsiniz. Bende youngkit şeffaf standlı ve recci karbon var. İkiside güzel kılıflar.
Adaptör anker, spigen, mcdodo vb olabilir. Veya eski orjinal telefon adaptörleri de olur. Ama asla yan sanayi kullanmayın.
-
300 lirayada safir lens koriyucu var 1500 lirayada.
-
İsterseniz dünyanın en geçirgen camını kullanın optik kuralları gereği ışığı kirarsınız. Kullandığınız telefonlarda özel kaplamalı camlar kullanılır. Koruyucu camlar bu kalitenin yanına ulaşamaz. Lens korumak için 1500 lira vermekte ilginç olur. Zaten lens kırılması çok görülen bir durum değil
-
lens koruyucu özellikle akşam saatlerinde karanlıklarda çok etki ediyor gündüz etkisi çok az açıkcası.
şimdiye kadar gördügüm her iphone kamera içine toz alıyor en azından toz girmemesi için kuıllanılabilir. bu sorunu nedense çözemiyorlar.
-
Hocam benks den taktığınız ekran koruyucu glass warriormu 15Pm cihazımda spigen mevcut ama pek iyi değil, sizdeki benks den memnunmusunuz ve modeli nedir acaba? -
Selam dostlar 15 pro maxim kişisel erişim noktası açık olan 7 plusuma wifi den bağlı fakat ekranı her kitledigimde bağlantı kopuyor açtığımda geri geliyor cihaz güncel 18.1.1 neden böyle acaba arkadaşımda böyle bir sorun yok nedense sanki wifiye bağlı gibi hiç kesilmiyor onunkisi, cihaz YD olduğu için aramaların düşmesi adına diğer cihaza bağlı kalmam gerek ama bir türlü kalmıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alucardz -- 2 Aralık 2024; 19:46:17 > -
Bu tüm iPhonelarda böyle. Şarj tasarrufu yapıyor cihazlar bu şekilde. Bağlanan cihaz aktif olarak veri çekmez ise kişisel erişim noktası otomatik kapatılır. -
Selam üstad, evet haklısın bende böyle biliyorum bir test amaçlı farklı bir kişisel erişim açık iphone 7 ye
2x 15 pro max benim ve arkadaşımınki
1x iphone 8
1x iphone x
Bağladık nedense arkadaşın 15 pm si kopmuyor bir türlü, veri çekmediği için kopmuyor diye düşündüm arka planda yenilemeden bildirimlere konuma kadar herşeyi kapattım yinede bu kadar telefon arasından sadece onun 15 pro maxi bağlı kalıyor 😂 gerçekten garip, reddit tede bazı kişiler bağlanıp kopmadığını söylemişler ama sayıları çok az, gerçekten komik bir durum 2 gündür s24 bakmaya başladım bu durum yüzünden.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X