|
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1872. sayfa)
-
-
15 Pro cihazımda İOS 18.2 Beta 4'de olmama rağmen hala nesne silme yok. Neden? Nasıl çözerim?
-
Telefon fiziki çift sim CH kodlu Çin modeliyse gelmez.
-
-
İOS 17’de durmanın mantığı yok hocam. Bu tip sorunlar çok fazla. İOS 18’de hiçbir sorun yok. -
Uygulamayı silip kurdum. Telefona restart attım hocam. Devam ederse kullanılacak gibi değil. Elim yanacak. :)
-
sizin telefon gece şarkı ilahi felan çalıyordu hocam hallettiniz mi :) -
Şarj bi saat fazla için iOS 17’nin bu ısınma problemleri çekilmez hocam. Ayrıca cihaz çok daha akıcı çalışıyor. 18.1.1’e DFU ile geçin. Yedekten kurulum yapmayın. Hiçbir sorunu yok işletim sisteminin. -
Evet hocam DFU ile 18.1.1 attım. 2 gündür bir şey yok :) iOS 18.0.1 ile gelen bir şeydi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 3 Aralık 2024; 10:38:57 > -
-
Uygulamayı silip kurdum. Telefona restart attım hocam. Devam ederse kullanılacak gibi değil. Elim yanacak. :)
Edit: Silip kurdum telefonu yeniden başlattım 10 dk dir izliyorum hiç bir ısınma yok. Sanırım yazılımsal bir sorun oldu. Çünkü 17 de kaç gündür hiç bir programda sorun yaşamadım hocam.
-
Ben de Tod uygulamasında lig maçlarını izlerken oluyor. Samsung'ta aynı uygulamadan maç izliyorum, telefon buz gibi. Adamlara mail de attım, düzeltmediler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 3 Aralık 2024; 11:38:1 > -
Olabiliyor hocam. 2 sene önce benzeri bir durum Migros uygulamasında vardı. -
Eski sürümde kalanlar büyük bir direniş sergilemiş ya da kendince güvenli bölgede kalmış olduğunu sanıyor. Çok saçma bir durum. Güncel sürüm çıktıysa hemen güncellenir. Bu tüm teknolojik cihazlarda böyledir. -
Evet hatırlıyorum. :) Siz yazmıştınız.
-
Çok kalitesizler hocam ya. Örnek çevirim dışı dizi izliyorsun. Nerede kaldıysan devam edemiyorsun başa sarıyor. Hadi bu özellikler yetmezmiş gibi birde bu sıkıntılar çıkınca iyice insanın kullanası gelmiyor. Gerçi yerli platformlarda en iyisi tv plus ama buna rağmen yine de çok gerideler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 3 Aralık 2024; 13:33:5 > -
hocam tod abonelik ücreti ne kadara almıştınız? tek takım mı tüm takımlar mı
-
Sim card hatası alıyorum bugün nedense kullanılabilir sim yok diyor her seferinde pin giriyorum. 6-7 kez istedi.
-
Peki hocam sizi dinliyorum. Bakalım belki düzelir. Çünkü uzun zamandan sonra ilk defa cihazı bu kadar ısınırken gördüm. :) İos 18'e gelince geçen ota ile geçtiğim için 18.1.1 de nedense boşta iken ''ana ekran'' ciddi şekilde pili sömürüyordu. Yoksa bende çok memnundum 18 den.
-
Tüm lig paketini aldım hocam. Geçen sene sadece Gs maç paketini almıştım. Üyelik biterken yeni teklif verdi bu kez tüm lig için. Ayda 199₺ teklif etti kabul ettim. Memnunum. Aslında Digitürk cihaz bağlatacaktım ama uğraşmakta istemedim. Donma vs hiç yaşamadım ama anladığım kadarıyla maçlar yaklaşık 20-30 saniye geç geliyor. Bir Beşiktaşlı arkadaşım benim yüzümden aldı onun evinin altında kahve var. Her maç golleri önden duyuyorum diyor bana😀
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X