Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1887. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
38.063
Cevap
703
Favori
1.885.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18851886188718881889
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçip de memnun olmayan kimseyi görmedim, bir kaç kişi var kötü olduğunu söyleyen pnlara da hangi sürümden geçtiklerini sorunca yok oluyorlar, muhtemelen tecrübe bile etmedikleri halde boş konuşuyorlar…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zhou1212 Z kullanıcısına yanıt

Herhangi bir hata ile karşılaştınız mı ? Özellikle 3. parti uygulamalarda…

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar kablolu hızlı şarj yapınca telefon çok ısınıyor mu?

100W veya 65W PD adaptör ve destekleyen kabloyla şarj ettiğimde fena ısınıyor telefon (15PM). Hatta bazen aşırı ısınmadan şarjı kendisi durduruyor.

15W ile şarj edersem beklendiği gibi hep ılık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ed - -- 19 Aralık 2024; 12:2:11 >
  • Ed - kullanıcısına yanıt
    Ben 15Pm’i 1 yıldan fazladır sık sık 120w adaptör ve bunu destekleyen kablo ile şarj ediyorum. Henüz şarjdayken aşırı ısınma ya da şarj kesme sorunu ile karşılaşmadım.

Ama dediğiniz problemi 14Pro’da sık sık yaşıyordum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ed - kullanıcısına yanıt
    20w sonrası bir şey değişmemeli zaten telefonun desteklediği maksimum değer bu… Ben devamlı 20w Baseus powerbank ile şarj ediyorum herhangi bir aşırı ısınma yok…

Muhtemelen o setup ile devamlı hızlı şarjda ve telefonun sınırlarını zorlayarak şarj ediyorsunuz.

Şarj süreleri nasıl? İlk 15 dk, ilk 30 dk ? %50 den sonra hızlı şarjı kesmesi lazım sanırım…

Kullandığım ürün aşağıdaki ürün, şu an indirimde (geçen ay 1600 liraya almıştım) ve 1000 lira, ihtiyacı olan kaçırmasın...
    amazon
    Baseus MagSafe Overseas Wireless Powerbank 10.000 mAh Stant Özellikli Digital Display 20W-Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BVFQPYT4

Hem wireless sarj hem stand, hem de acil durumlarda telefonun arkasında cebinizde bile kullanabileceğiniz kompakt, hafif bir ürün...

Deprem vs. gibi durumlarda dolu bir şekilde yanınızda kalması minimum 1 hafta telefonu sadece açık tutup ışık vs. için de kullanmanızı sağlayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 19 Aralık 2024; 12:50:45 >

• gktg26 G kullanıcısına yanıt

kendiliğinden bitecektir takılmayın

• keyboard772 K kullanıcısına yanıt

İnsallah Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]  1haftadir boyle geceleri sarjda olmasina ragmen

• FthK. kullanıcısına yanıt
    Şu an için hiçbir sorunla karşılaşmadım. Sadece AirPods bağlıyken ayarlara girince yukarıda çıkan AirPods kısmı 1-2 saniye geç geliyor.

• 15 Pro İOS 18.3 Beta 1 pil performansı. Hem akıcılık hem pil olarak çok başarılı geldi.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zhou1212 -- 19 Aralık 2024; 20:31:9 >
  • sarptr S kullanıcısına yanıt

ilk olarak ip13 kullanırken almıştım, ortalama 1,5 yıl kullandıktan sonra küçük kozmetik yıpranmalardan dolayı yenilemiştim.

mayıs ayında 15 pro'ya geçtiğimde yine aldım, sorunsuz kullanmaya devam ediyorum. bahsettiğin problem ile hiç karşılaşmadım.

• ısınmayan cihazı nasıl ısıtıyorlar anlamıyorum aynı uygulama aynı kullanım tarzı eskiden ılık çalışan cihaz yanıyor anlamadım gitti ios 18.2 den sonra oldu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfydn -- 20 Aralık 2024; 20:29:18 >
  • sfydn S kullanıcısına yanıt

Hangi cihaz uygulama kaynaklidir uygulama guncellemesi gelince duzelir bi ara ios 17 nin bilmem ne surumunde instagramda dolasirken bile isiniyodu 15pm guncelleme geldi instagrama duzelmisti genelde mackolik bende oldum olasi isindir ilitir cihazi yapicak bisey yok bu iosluk degil mackoliklik problem guncelleme vermeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 20 Aralık 2024; 22:21:53 >
  • 15 pro max nereden bulup alabilirim? 15 heryerde var ama ne garipse 15 pro max hiç bir yerde yok. Neden acaba

• gfblugano35 kullanıcısına yanıt
    Benim cihaz hocam satıyorum.
    https://www.sahibinden.com/s/7gEdUihv

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turklucky -- 21 Aralık 2024; 11:47:25 >
  • turklucky kullanıcısına yanıt
    Hocam açılmıyor link?

Düzelttim

Hocam çünkü pro serilerde Apple bir sonraki nesil çıktığı zaman üretimi durduruyor ama normal serilerde üretim 2-3 önceki nesil kadar devam ediyor o yüzden bulamıyorsunuz

Ust model ciktiginda bi alt modelin pro ve max uretimleri durur dusunurseniz satiyorum eskisehir elden teslimat olmak şartıyla

https://www.sahibinden.com/s/UovEC0zk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 21 Aralık 2024; 12:24:44 >
  • turklucky kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz ucuz değil mi? 68 yazmışsınız, şimdi pazarlıkla 65 diyecekler :) 70 yazın, pazarlıkla 68'e bırakın.

Siz neye geçeceksiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 18851886188718881889
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.