Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1886. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cepcep34 Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
38.063
Cevap
703
Favori
1.885.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 18841885188618871888
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • iOS 18 kullanan arkadaşlar İngilizce arayüz ile AI özelliklerini kullanıyor musunuz? TR'den geçmeye değer bir fayda yaşatıyor mu hayatınızda? yorumlarınızı merak ediyorum telefonu 18' e güncelledim, ona göre İngilizce'ye çevireceğim.

• muratdogan456 kullanıcısına yanıt
    Tr den geçmeye kesinlikle değmez hocam, geçen dili bölgeyi değiştirdim kullanayım dedim faydalı pek bir şey görmedim açıkçası. Şuan üçünlü parti uygulamalarla zaten daha fazlası çok rahat bir şekilde yapılıyor. Yukarıda yazan arkadaşlar gibi denerken telefonda ısınmada yaşadım (15pro). Tamamen güzel reklam olmuş bu intelligence işi, standart apple işleri gibi düşün telefona bir kaç yıl önce widget gelince voov diye tanıtıyorlardı. Aynı şekilde bu son güncelleme ile uygulama simgelerinin renginin değişmesi, yerinin değişmesi gibi.

Tüm bunlara ek olarak ben ana dilim gibi ingilizce konuşuyorum, ya da ona yakın bir ingilizcce yeterlilik düzeyim var derseniz. Belki siri&chatgpt olayı sizin için işlevsel olabilir. Ama onun içinde çok chatgpt yi Türkçe kullanmak varken niye uğraşayım :)) bir yerden tutmaya çalışıyorum cidden bulamıyorum faydalı bir şey :D

Şuanlık tamamen balondur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violason -- 18 Aralık 2024; 12:12:51 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: muratdogan456

iOS 18 kullanan arkadaşlar İngilizce arayüz ile AI özelliklerini kullanıyor musunuz? TR'den geçmeye değer bir fayda yaşatıyor mu hayatınızda? yorumlarınızı merak ediyorum telefonu 18' e güncelledim, ona göre İngilizce'ye çevireceğim.

16 pm de kullanıyorum. Genmoji ve playground için. Telefon dili İngilizce fakat kullandığım çoğu uygulamanın dilini ayarlardan Türkçe yaptım devam ediyorum. (Chatgpt vs…)

Aman aman bir şey yok şimdilik. Malum Apple bu. Millet önce bulunmuş şeyi yeni bir şeymiş gibi sunar

• Youtube musicte şu sorunu yaşayan var mı?

https://www.reddit.com/r/YoutubeMusic/comments/1dn18ww/is_there_a_way_to_prevent_the_up_nextlyrics/

• rjopkq R kullanıcısına yanıt
    Uygulamayı kapatmaya çalışırken sıradaki şarkı listesinin açılmasından mı bahsediyor? Eğer öyle ise çok kullanmama rağmen hayır yaşamıyorum.

Otomatikleştiğim için şimdi biraz yavaş deneyeyim dedim alttaki çizginin biraz üzerinden elini basılı tutup yaparsan oluyor. Biraz daha alttan yapınca seri bir şekilde sorun yok. Bunun için özel çabam yok standart kullanıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi violason -- 18 Aralık 2024; 13:9:20 >
  • violason kullanıcısına yanıt
    Ana ekrana dönmek için kaydırıyorum ama sıradaki listesi açılıyor, tam da bu. Cihazla mı alakalı anlamaya çalışıyorum😁

Ben yaşamıyorum hocam bilemedim 😂

• Apple’ın kendi silikon kılıfını kullanan var mı ? Eskiden iphone 11 zamanında almıştım, 1-2 ay sonra yapışkan iğrenç bir hal almıştı cepten çıkarırken pantolunun cebini de dışarı çıkarıyordu. Acaba güncelde de aynı sorunlar devam ediyor mu merak ettim.

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Yapay zeka resmen teknoloji dünyasının dubai çikolatası oldu. İşe yaradığı alanlar var ama iphone’a tuş koyduracak kadar da değil. Ek olarak Apple’da feci bir üşengeçlik var, Chatgpt de Siri de zaten Türkçe konuşabilen yazılımlar, tek yapacağı şey prompt’ı kopyalayıp yapıştırmak. Onu dahi yapmıyorlar.

Cihazım 15 pro. Bende de dikkat etmezsem oluyor. Dikkatli kaydırırsam olmuyor. Bir sorun olarak dikkatimi çekmemişti. Siz söyleyince farkettim.

• Cevabınız için teşekkürler

• 15 pro için 17.7.1 mi 18.2 mi tavsiye edersiniz? Kullanan arkadaşlar batarya hakkında bilgi verebilirler mi?

• anyonea A kullanıcısına yanıt

İmkanı olan 18e şuan bulaşmasın adam yapay zeka verme çabalarından optimizasyonu unuttu sanırım hala berbat bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 55superx 5 kullanıcısına yanıt

Bi yandan hoşuma gidiyor da sonradan gelen pişmanlık hissiyatı oluşsun istemiyorum

• 55superx 5 kullanıcısına yanıt
    Nedir berbat olan tam olarak? Ben çok memnunum…

Hangi sürümden 18.2’ye geçtiniz ve model ne?

• 18.2 bende de otoban gibi, telefon sorunsuz akıyor , pil daha iyi gidiyor çok memnunum..

• Fotograflara girildiginde altta boyle bisey var gece telefon sarjda durmasina ragmen ilerlemiyor neden acaba surekli %25te kaldı temiz kurulum yapip ota block kurmustum onunla alakalı olabilirmi acaba?
    Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şarjı daha test edemedim ama İOS 18.3 Beta 1 yağ gibi akıyor. İOS 18.2'de Twitter'da, WP'de ve ana sayfada Widget ekranı ve uygulama klasörü ekranına kaydırınca takılmalar oluyordu 15 Pro'da. Bunların hiçbiri yok 18.3 Beta 1'de.

• anyonea A kullanıcısına yanıt
    18.2 ye geçtim yani çok memnunum uzun bir
    Süre bu sürümde kalabilirim

• eFootball oynarken aşırı ısınma oluyor eskiden bu kadar olmuyordu uygulamadan kaynaklı mı bilemedim başka bu oyunu oynayan varsa bilgi verir misiniz

• 
Sayfa: önceki 18841885188618871888
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.