< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1884. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
7 Misafir (3 Mobil) - 4 Masaüstü,
3 Mobil
![](/static/forum/img/Forum-Mobil.gif)
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
özellikle whatsapp ta klavyede bir yavaşlık hisseden oldu mu
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet hocam bende hissettim bir kaç kez. Batarya falan iyi olmuş bu güncelleme de dedik nazar değdi sanki bu klavye olayıyla 😀
başka biyerde dikkatimi çekmedi hocam sadece whatsapp ta belki uygulama kaynaklıdır
Umarım öyledir hocam. Yoksa maşallah deyim güzel güncelleme olmuş
kaydırarak yazma açıkmış bende onu kapattım biraz daha iyileşti hocam sizde kapatıp kontrol eder misiniz düzelme olacak mı
Kapattım hocam. Teşekkürler. Olumsuz bir durum olursa yazarım
Benim 15 pro maxin şarjında bi sıkıntı var gibi bu sıralar çok hızlı azalıyor, ios 18.2 sürümündeyim acaba yazılımdan kaynaklı mı, böyle bir sorun yaşayan var mı? Pil sağlığı %98, devir sayısı 85
Benim 15 pro da su gibi gidiyor şarj anlamadım gitti. Arka plan yenilemeleri kapalı konum kapalı daha ne yapalım.
-
15 pro var bende de aynı şekilde. Ne deniliyorsa yaptım ama en az 4-5 yıllık telefon şarj kalitesinde.
Güncelleme ile alakalımı bilmiyorum ama Apple pil konusunda çöp.
-
Ben telefonu aldığımdan beri memnun değilim. Zaman zamanda buraya da yazarım. Samsung note10 plus var bende ikinci telefon ortalama 5 yıllık aynı şarj süresini veriyor. İlk kez apple kullanıyorum belki de biraz beklentimi özellikle şarj konusunda yüksek tutmuşum.
Orjinal şarj cihazı kullanmıyormusunuz
Orjinalde varda hocam bu sıralar juo marka 100w şarj aleti ile şarj ediyorum ondan mıdır
Ugreen ve samsung un şarj aletiyle kullanıyorum ben.
Merhaba arkadaşlar yakınlarda telefonlara zam gelir mi ?
-
O yüzden erken düşmüştür hocam
ip15 pro da ios 17.4 den 18.2ye geçtim ama sarj sanki daha çabuk bitiyor gibi geldi bana. bu apple intelligence arkada birşeyler çalıştırıyor gibi kullanmasamda. bunu kapatmanın bir yolu yok mu ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X