Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1882. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil
5 sn
38.206
Cevap
693
Favori
1.900.927
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 18801881188218831884
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 15PM iOS 18.2 ve %100 şarj ile 39 saat kullanım sundu, hala da "Update Finishing in Background" mesajı görünmesine rağmen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 13 Aralık 2024; 14:49:39 >
  • Hicks kullanıcısına yanıt
    sistem en az 1 haftada oturuyor bence öyle 48 saat felan değil bence. gözünüze çarpan bir hata var mıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sfydn -- 13 Aralık 2024; 14:55:46 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sfydn S kullanıcısına yanıt

Her hangi bir sorun yok hatta şimdiye kadar kullandığım en hızlı iOS diyebilirim, önceki iOS18 sürümleri ile çok ciddi bir fark var, kendi kendime 15PM daha ne kadar hızlı olabilirki diyordum ama demekki olabiliyormuş. Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hicks -- 13 Aralık 2024; 14:59:0 >
    haftasonu geçmeyi düşünüyorum bakalım 😎

• Son güncellemeden sonra telefon sessizdeyse alarm artık sessiz çalıyor. Ayarlardan Sessiz modda oynatı açmanız gerekiyor. Benim gibi işe geç kalmayın. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 13 Aralık 2024; 17:53:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 18.2 ye geçelim mi artık ?

• 1 yılda %3 lük bir kayıp

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt

Gayet iyi ben dfu la gectim dun sabah guzel ben arka planda mutlaka indexleme yapiyodur hala ama suan bile pil cok iyi dun oglen 3den buyana mobil veri hucresel bizikliyom takiliyom sarj 60 hala bu surumde kalir ota blocklar bidahada kipirdamamam gibi zaten turkce olana kadar yapay zeka ios 19 da olr gibi cihaz bu arada

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 13 Aralık 2024; 19:43:21 >

Bende oyle bi yazi yok yazmadi yazmiyoda hic biryerde dili ingilizce kullanip yapay zeka vs mi actiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 13 Aralık 2024; 21:21:14 >
  • gktg26 G kullanıcısına yanıt
    Pil alanına girince görmeniz lazım direk, şimdi baktım benimkinde de gitmiş o ibare. Ben devamlı İngilizce olarak kullanıyorum ama bölge değiştirip AI özelliklerini falan açmadım.

• Arkadaşlar 3 aylık cihazım. Ses açma veya kısma tuşuna basınca ekran içeri doğru siyahlaşıyor. Başına gelen veya örneği olan bir durum mu?

• Büyük İskender B kullanıcısına yanıt
    Tuş animasyonu o

• Yahu 3 şarjda 1 gitmeye başladı meret 1 yıl anca oldu durmuyor 😂

Bende hic birsey yazmiyo yazmadida hic bi 18 surumunde oyle

• gktg26 G kullanıcısına yanıt
    O kadar işlemesi, indekslemesi uzun sürecek veri yoktur muhtemelen telefonunuzda.

• Blueo Sapphire 3.300’e inmiş, ha gayret 2000 olursa alacağım. 😀

• şarj konusunda gerçekten iyi 18.2 geçilir

• sfydn S kullanıcısına yanıt

iyi de bu düz seri için değil mi? Pro'larda chipset farklı, ekran yenileme hızı farklı. pek referans sayılmaz bence.

• 43 dervirde % 99 seviyesine indi. Bazıları 200 devir % 100 duruyor bunu nasıl başarılıyorlar. Bence Apple sallamasyon yüzde gösteriyor, böyle bir gösterge olmasaydı daha güzeldi. :))

• madmax50 kullanıcısına yanıt

Evet..

• 
Sayfa: önceki 18801881188218831884
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.