Şimdi Ara

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU] (1883. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir (3 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38.206
Cevap
693
Favori
1.900.929
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
84 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
33. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 18811882188318841885
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam devir sayısı ile pil yüzdesi hiç orantılı ilerlemiyor. Dediğiniz gibi sallamasyon o yüzde olayı. Düşmeye başladı mı bir anda düşüyor çünkü. 70 devir %100 benimkisi 4 ay oldu alalı. Ama gerçek değil bence bu yüzde olayı. 1000 devirde %80 hesabı yapıldığında ortalama 50 devirde %1 kayıp normal gibi 😀

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt

Bunu bilmiyordum, patladık o zaman..😔

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonum çift fiziksel sim ve Çin görünüyor o zaman söylediğinize göre bana yapay zeka yok..😔

• tur.gut kullanıcısına yanıt

CH kodlu Çin telefonları bölge dil değiştirsede yapay zeka yok Çinle anlaşma olursa donanımsal kilit kalkar belki

• Mayısa kadar devam, mayısta değiştireceğim çok teşekkürler..

• 18.2 yükledim gayet akıcı çalışıyor beğendim

• Hicks kullanıcısına yanıt

Teşekkürler 😅😅

• Klavyede TR karakterler için uzun basmak gerektiğinde bazen algılamıyordu benim telefonum, yeni sürümle birlikte cihazımdaki bu sorun kalkmış.

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Hocam gece cekiminde bir olumsuzluk hissediyormusun bir önce ki sürüme nazaran? Yoksa gece cekimi hala ayni kalitede mi?

• sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    bir sıkıntı göremedim ama aynı gibi

• sfydn S kullanıcısına yanıt
    Tamam tesekkür ederim. Dün bir arkadas gece cekimini bozdugunu belirtmisti. Bende emin degilim, yüklesem mi yüklemesem mi diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 14 Aralık 2024; 21:20:53 >
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt
    henüz gözüme çarpan bir hata yok her şey normal gibi daha birkaç saat olmasına rağmen arka planda işlemler devam ediyor pil konusundada başarılı olmuş

• Persembe 15:20lerde cektim 100sarjdan 23:26da sadece 1dk muzikleri atmak icin pcye taktim onun diisnda guc modu kapali suan sarjim %4 pil efsane olmuş bu sürümde dahada yukseltmem 18.2den cihaz 15promax (dfu tekiz kurulum yapıldı)
    Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 14 Aralık 2024; 22:38:53 >
  • Dun butun gece sarjda kalmasina ragmen taktigimda 25ti 25te kalmis neden ilerlemiyo bu fotograflarin altindaki yuzde

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gktg26 -- 15 Aralık 2024; 17:56:22 >
  • Merhaba arkadaşlar bi yakınımın hattı Vodafone, vowifi Android cihazda çalışıyor ama iPhone'a takınca bağlanmıyor. iPhone'a Turkcell bi hat takıp denedik o bağlanıyor. Vodafone sim kartı değiştirin demiş ama karttan olsa Androidle de bağlanmazdı diye düşündüm. Bilgisi olan veya benzer bir durum yaşayan var mı?

• Pil 18.1.1 den bayağı iyi optimize olmuş 17.5.1 de ne görüyosam bunda da onu görüyorum ve zerre ısınma yok. Geçecek olanlar geçsin 18.2 ye direk otadan kurdum bu arada çıktığı gün pilin oturmasi 1 2 günü buluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bblokee -- 15 Aralık 2024; 22:42:38 >
  • Pek sık güncelleme yapan birisi değilim, çıkan sürüm tam oturduktan sonra genelde yabancı forum kullanıcı yorumlarına göre güncellerim, 15 p cihaz kullanıyorum 18.2 pil olarak mükemmel iyi.. cihazdan cihaza farklılık gösterirmi bilmiyorum

• Lütfen telefonlarımız geri zekalı olmaya devam etsin. :)

https://www.donanimhaber.com/amp/yapay-zeka-ozellikleri-iphone-lari-adeta-kavuruyor--185364

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WatchteR -- 15 Aralık 2024; 23:0:31 >
  • WatchteR kullanıcısına yanıt
    bunun böyle olacağı belliydi 😂

• 15 Pro için yanlardan yiyen siyah şeriti olmayan Spigen marka ekran koruyucu 463 TL. Paketten 2 tane çıkıyor.

Apple iPhone 15 Pro / iPhone 15 Pro Max [ANA KONU]trendyol.com
    Spigen iPhone 15 Pro Cam Ekran Koruyucu Kolay Kurulum Glas.tR EZ Fit Slim HD (2 Adet) - AGL06892 Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/spigen/iphone-15-pro-cam-ekran-koruyucu-kolay-kurulum-glas-tr-ez-fit-slim-hd-2-adet-agl06892-p-758714135?boutiqueId=638145&merchantId=968
  • 
Sayfa: önceki 18811882188318841885
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.